https://m.adamieva.info/obiava-4529938/ ... -bryunetka
Възрастта изглежда приблизително реална, но е по-пълна от това на снимките. Изглеждаше адекватна, без признаци за употреба на НВ. Въпреки стремежа за демонстрация на възпитание и изтъкването, че практикува само с кондом, според мен не беше наред хигиената. Бързо ми спадна още в началото и прекратих сеанса , след като усетих неприятна миризма, за което й казах в пряк текст, а тя отвърна, че не усещала неприятната миризма и, че скоро щял да й дойде цикъла.
Не добро попадение 0897282827
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 1 път
Re: Не добро попадение
Аз като бях при нея беше средна работа. После не успявах да се свържа. Май въртеше номера, че само с редовни го правила...Ти за пръв път ли си отишъл при нея?
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 1 път
Re: Не добро попадение 0897282827
Аз съм и ползвал услугите два пъти преди 4-5г. Преди приемаше в един апартамент в Дружба 2. Нисичка, с много апетитно оформен задник с тесен ханш но без цици. Изглежда добре надупена на 4-ри крака. По спомен тогава даваше да си я чукам на воля надупена иначе е малко стегната по отношение нахигиената. Преди да ти сложи презерватив го трие с кърпички (въпреки, че съм се измил в банята преди това). Явно някаква мания има. Свирката не е нещо особено въпреки, че се опитва и старае но толкова си може просто.
Тогава не съм имал ядове с хигиената от нейна страна.
Като цяло нищо особено не е.
Тогава не съм имал ядове с хигиената от нейна страна.
Като цяло нищо особено не е.