Здравйте нов съм с сайта - 0877828223
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Здравйте нов съм с сайта - 0877828223
Някой има ли мнение за тази лелка, посещавали ли сте я и става ли за нещо...
https://m.adamieva.info/obiava-4710357/ ... v-1ch-60lv
-
- Благодарен: 3 пъти
Re: Здравйте нов съм с сайта - 0877828223
Човече бягай от тази - 200 кила бизон и неугледна в лице. Поредната представителка на "Хиполенд". Преди 30 г. може и да е имала някакво хубаво тяло, но сега ...
Нямам идея защо въобще продължава да пуска обяви, но като си гладен и освен с путка с друго не си е изкарвала парите, май е обяснимо.
Нямам идея защо въобще продължава да пуска обяви, но като си гладен и освен с путка с друго не си е изкарвала парите, май е обяснимо.
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 42 пъти
И преди 30 не е имала хубаво тяло.
Беше си пълна и с увиснали цици.
А тия снимки като нищо ще са ... старички.
Не ме питайте за процес - нямам никакъв спомен. Ама за да не я потърся повече... смятайте.
Беше си пълна и с увиснали цици.
А тия снимки като нищо ще са ... старички.
Не ме питайте за процес - нямам никакъв спомен. Ама за да не я потърся повече... смятайте.
Бил съм при нея преди повече от 10 години за пръв път. Беше отпусната , но не чак неприятно. Последно ходих пруди 3-4 години , вече се беше освинила яко , корема висеше като мешка.Георгиев написа: ↑Чет Фев 24, 2022 5:33 pm Някой има ли мнение за тази лелка, посещавали ли сте я и става ли за нещо...
И в сексане е нищо интересно , свирката е задължително с гума. Абе не си струва тия пари. Вместо да сваля , като се вижда на какво е заприличала тя вдига
Здравейте,
някой бил ли е скоро при нея? интересуваме къде и е терена? Че по спомен преди 10тина години работеше в Бенковски, мисля, че в собствения си апартамент. Дори са ми разказвали, че децата и са били в другата стая. Но информацията ми е много стара и бих искал да разбера дали все още е така. Мен лично терен в перифиерията на Сифия ми е много по-удобен отколкото в центъра да кажем.
някой бил ли е скоро при нея? интересуваме къде и е терена? Че по спомен преди 10тина години работеше в Бенковски, мисля, че в собствения си апартамент. Дори са ми разказвали, че децата и са били в другата стая. Но информацията ми е много стара и бих искал да разбера дали все още е така. Мен лично терен в перифиерията на Сифия ми е много по-удобен отколкото в центъра да кажем.
В Бенковски е още. Не съм ходил но разбрах от познатиuser_85 написа: ↑Сря Авг 31, 2022 10:14 am Здравейте,
значи няма да е лошо да се проба. Аз харесвам дебички лелички, така че няма да ми пречи ако е пълничка. Ако поне малко прилча на жената от снимките съм ОК. За жалост повечето компаньонки са с фалшиви снимки или някакви отпреди 10 години и хората отиват с едни очаквания и после оставват разочаровани. Жените явно и те не проумяват, че по тоя начин си вредят. Някой като се разочарова едва ли ще повтори. М/у другото, ако някой е посещавал перверзна лелка скоро нека ми пише на ЛС, ще съм му благодарен.
Тази е в Бенковски. Сниките са нейни. Не е дебела., но с корем и големи цици. Свирка 2/10, секс 5/10 анал ми отказа заради размера. Не държи на яко ебане и не сменя пози. Много говори.
ееееее
много зле си я оценил на свирката, аз главно затова исках да отида. Защо така? Какво не направи като хората? По възрастните жени обикновено се справят много добре с лапането. Поемат си го целия, че дори и топките и после няма проблем да им свършиш в устата, че даже повечето си го и гълтат. Поне скромния ми опит показва това.
Ако искаш пробвай, ти си знаеш. Аз споделям това как беше при мен. Свирка задължителни с кондом прави, няма как да и напълниш устата.user_85 написа: ↑Пет Сеп 16, 2022 11:56 amееееее
много зле си я оценил на свирката, аз главно затова исках да отида. Защо така? Какво не направи като хората? По възрастните жени обикновено се справят много добре с лапането. Поемат си го целия, че дори и топките и после няма проблем да им свършиш в устата, че даже повечето си го и гълтат. Поне скромния ми опит показва това.
Твърде скромен ти е опита явно, повечето по-възрастни компаньонки на 50+ нямат вече ентусиазма отпреди години, но пък имат куп проблеми със зъби, с протези, с липса на гъвкавост и издръжливост и мотивация. Малко по-млади, но не тийн и татуирани кифли се справят най-добре обикновено.user_85 написа: ↑Пет Сеп 16, 2022 11:56 amееееее
Естествено има и изключения и в двете посоки.
Тази специално още преди 20-на години беше посредствена в свирките и само говореше, никога не е била фурия.
Smart Men Don't Get Married
сигурно си прав
аз наистина нямам кой знае какъв опит
но мен си ми харесват по-възрастни жени, така че някой ако може да предложи някоя, която според него се справя добре, нека я спомене, за западните райони на София би било най-добре
аз наистина нямам кой знае какъв опит
но мен си ми харесват по-възрастни жени, така че някой ако може да предложи някоя, която според него се справя добре, нека я спомене, за западните райони на София би било най-добре
-
- Благодарил: 40 пъти
- Благодарен: 17 пъти
Здравейте сладурковци – папурковци,OneCoin написа: ↑Чет Яну 19, 2023 11:23 am https://xhamster.com/videos/samo-se-lig ... ex-1583125
Ето я Меги от Бенковски
Ще трябва да ви разочаровам, но за мен е важно информацията, която се споделя на това място да бъде поднесена обективно. Трудно е, зная – във всяко едно мнение има огромна доза субективизъм, тъй като различни хора, различни идеали, въжделения и усещания, но все пак, може да се опитаме да влезем в някакви единни общоприети рамки и морално-етични норми.
Главната героиня от видеото, което е споделено в горепосочения линк НЕ е Меги от Бенковски!
Поздрави, юнаци! Бъдете здрави и никога не забравяйте да сложите по една гумичка на бастуна – същата се грижи за здравето Ви, спасява и животи!
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Аз също не мисля че е тя на видеото. Да вярно е че преди доста години съм бил но гласа и не е толкова писклив. И да Меги е била бивша операционна сестра. Което няма връзка с това за което се обсъжда тук но както и да е.Anionimen написа: ↑Съб Яну 21, 2023 12:33 pmЗдравейте сладурковци – папурковци,OneCoin написа: ↑Чет Яну 19, 2023 11:23 am https://xhamster.com/videos/samo-se-lig ... ex-1583125
Ето я Меги от Бенковски
Ще трябва да ви разочаровам, но за мен е важно информацията, която се споделя на това място да бъде поднесена обективно. Трудно е, зная – във всяко едно мнение има огромна доза субективизъм, тъй като различни хора, различни идеали, въжделения и усещания, но все пак, може да се опитаме да влезем в някакви единни общоприети рамки и морално-етични норми.
Главната героиня от видеото, което е споделено в горепосочения линк НЕ е Меги от Бенковски!
Поздрави, юнаци! Бъдете здрави и никога не забравяйте да сложите по една гумичка на бастуна – същата се грижи за здравето Ви, спасява и животи!