✅Вики - Твоята палава фантазия✅ - 0878284985
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- pervCity
- Благодарил: 16 пъти
- Благодарен: 15 пъти
✅Вики - Твоята палава фантазия✅ - 0878284985
https://www.alo.bg/6207296
Момичето е от коректните. Млада е и изглежда добре. Единствено циците може да ги пооправи, защото са малко виснали, но не е голям проблем. Показва желание за работа. Като цяло смятам, че си заслужава да се пробва.
Момичето е от коректните. Млада е и изглежда добре. Единствено циците може да ги пооправи, защото са малко виснали, но не е голям проблем. Показва желание за работа. Като цяло смятам, че си заслужава да се пробва.
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 2 пъти
Re: ✅Вики - Твоята палава фантазия✅ - 0878284985
Ммм смесени чувства имам.
Бройка всичко за екстри.30-40 лв на екстра .
Иначе хигиената е топ. Отношение има
Любезно но доста официално и стегнато .
Хубаво тяло но позахабена вече.
Мен ми е широка.
Все пак на фона на целия боклук блести.
Мен ми е резервен вариант .
Бройка всичко за екстри.30-40 лв на екстра .
Иначе хигиената е топ. Отношение има
Любезно но доста официално и стегнато .
Хубаво тяло но позахабена вече.
Мен ми е широка.
Все пак на фона на целия боклук блести.
Мен ми е резервен вариант .
- pervCity
- Благодарил: 16 пъти
- Благодарен: 15 пъти
Просто предлага доста екстри. В стандартната услуга си влиза всичко, което влиза и при останалите свестни компаньонки. Даже предлага целуване по устата за 50 лв мисля, което много малко момичета го правят. Друг е въпросът, че за анален иска 100 лв отгоре и нз дали си струва.
Ами не знам колко е коректна, но аз обикалях входа и спря да ми вдига телефона. Така и не стигнах до нея.
-
- Благодарил: 3 пъти
- Благодарен: 5 пъти
за тази четох в един форум такива суперлативи,колко била супер...че я сложих в списъка...сега обаче се разколебавам като чета тези неща
Тази ми беше първата. Като цяло съм супер доволен от нея. Хигиената е на дооооста добро ниво(кара те да се изкъпеш и да си изплакнеш устата). Раздава се, младичка е и има много хубаво, стегнато тяло. На снимки не изглежда толкова добре, колкото е на живо. Ползвах стандартна услуга с екстри - целувки и лизане.
-
- Благодарил: 3 пъти
- Благодарен: 5 пъти
в крайна сметка я пробвах....за един път става...нищо особено...определено не заслужава парите които иска....повече от 80-100 лв не струва...за момченца без много претенции става ...тялото й е хубаво,но не знае как да го използва....не бих повторил.
И аз да се изкажа за момичето - определено се старае. Млада и чиста, в лицето е готина, но се държи много официално. Някакси се чувствам неудобно. Още малко и ще почнем на Вие да си говорим. Освен това е трудно да се свържеш с нея. Когато ми вдигне все нямала часове. Отсвирих я и повече не я търся.
Не. Обикновено си има достатъчно клиенти на адреса си. Не и е оферта да се разкарва.
-
Колеги, обявата й е архивирана... Някой посещавал ли е скоро?