измамница 0889181884
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
измамница 0889181884
https://adamieva.info/obiava-4769130/ba ... 15-50-leva
https://adamieva.info/obiava-4757343/analna-kralitsa
https://adamieva.info/obiava-4772787/zd ... -e-50-leva Ползва още един телефон но сега не мога да се сетя.
Това какъв цигански боклук е нямате си на идея. Отиваш при нея и тя те посреща по клин. Качва те пеша по стълбите да и гледаш задника. Качвате се горе взима ти парите и след това ти казва че ти остават 20 минути. Питаш я как така 20 като още не сте почнали. Циганката ти по казва телефона и ти посочва кога си и и се обадил. Започваш да спориш и циганката ти казва след малко че ти остават две минути. Чудиш се дали да и разбиеш муцуната но не си струва да висиш в полицията за сто лева. И си тръгваш.
Преди това ми разказа как не обичала да я пипат по задника и по Боските. Можело ама се плащало допълнително. Преди малко била взела от един клиент 400 лева с такива номера...
Ужас! Бегайте далече от тоя боклук.
https://adamieva.info/obiava-4757343/analna-kralitsa
https://adamieva.info/obiava-4772787/zd ... -e-50-leva Ползва още един телефон но сега не мога да се сетя.
Това какъв цигански боклук е нямате си на идея. Отиваш при нея и тя те посреща по клин. Качва те пеша по стълбите да и гледаш задника. Качвате се горе взима ти парите и след това ти казва че ти остават 20 минути. Питаш я как така 20 като още не сте почнали. Циганката ти по казва телефона и ти посочва кога си и и се обадил. Започваш да спориш и циганката ти казва след малко че ти остават две минути. Чудиш се дали да и разбиеш муцуната но не си струва да висиш в полицията за сто лева. И си тръгваш.
Преди това ми разказа как не обичала да я пипат по задника и по Боските. Можело ама се плащало допълнително. Преди малко била взела от един клиент 400 лева с такива номера...
Ужас! Бегайте далече от тоя боклук.
-
- Благодарил: 64 пъти
- Благодарен: 19 пъти
Re: измамница
Бога ми, не мога да си представя, че ще ми погоди такъв номер и няма да й разбия устата - просто тези пари, които съм й дал няма да й стигнат и за преглед при стамотолог, а кефа, който ще си направя няма цена. Полиция ли? Боже, ще ми връчат един предупредителен протокол, който още на следващата сутрин, след първатото кафе за деня, ще използвам по преднадначение в тоалентана...
Re: измамница 0889181884
Ужас! Tози и е другия телефон 0884237726 https://www.alo.bg/8680173 . Звънял съм но добре че се отказах като я чух по телефона колко е неграмотна и като каза големия бял блок Тмаркет - пълно е със циганки със сводници там.
Тази съм я виждал и съм говорил с нея но за щастие не съм ползвал услугите й. Ходих при нейната колежка https://www.alo.bg/8767685 налазиха ме за тройка но не се съгласих. Колежката й е особена но е за предпочитане пред другата. Като казвам особена имам в предвид, че и тя е малко мрънкало - по полека, много ти е голям, ще свършваш ли и тн . Освен това има фейс контрол по Вайбър но за веднъж става
-
Народа си го е казал, и то съвсем ясно - Хубава работа, ама циганска! И, вари го, печи го, мангуса си е мангус!
Изгорях от същата циганка с бързата опция. Не съм знаел че има такъв сайт като този.
Парите напред. Докато се събличам ми казва да побързам че имам пет минути. Питам я откъде накъде.
Бил съм се мотал докато вляза. Питах не важи ли от както вляза в стаята. Не било така. Било от началото на обаждането по телефона. Докато спорим ми свърши времето и циганката каза че я чака клиент.
Тая те работи да ти скъса нервите с изречения да ти съкрати времето.
Парите напред. Докато се събличам ми казва да побързам че имам пет минути. Питам я откъде накъде.
Бил съм се мотал докато вляза. Питах не важи ли от както вляза в стаята. Не било така. Било от началото на обаждането по телефона. Докато спорим ми свърши времето и циганката каза че я чака клиент.
Тая те работи да ти скъса нервите с изречения да ти съкрати времето.
Гледам че боклука вече е с телефон 0884 23 77 26. Бегайте далече от този парцал.
Колега, по принцип много съм съгласен и на твоето мнение, но трябва да се внимава и от сводници или по-лоши хора от полицията, които може да ги пазят.Vasko13961878 написа: ↑Вто Юни 27, 2023 8:52 pm Бога ми, не мога да си представя, че ще ми погоди такъв номер и няма да й разбия устата - просто тези пари, които съм й дал няма да й стигнат и за преглед при стамотолог, а кефа, който ще си направя няма цена. Полиция ли? Боже, ще ми връчат един предупредителен протокол, който още на следващата сутрин, след първатото кафе за деня, ще използвам по преднадначение в тоалентана...
-
И това е вярно, колега, напълно прав сте!srhshgsg написа: ↑Нед Юли 09, 2023 5:57 pmКолега, по принцип много съм съгласен и на твоето мнение, но трябва да се внимава и от сводници или по-лоши хора от полицията, които може да ги пазят.Vasko13961878 написа: ↑Вто Юни 27, 2023 8:52 pm Бога ми, не мога да си представя, че ще ми погоди такъв номер и няма да й разбия устата - просто тези пари, които съм й дал няма да й стигнат и за преглед при стамотолог, а кефа, който ще си направя няма цена. Полиция ли? Боже, ще ми връчат един предупредителен протокол, който още на следващата сутрин, след първатото кафе за деня, ще използвам по преднадначение в тоалентана...
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Не е толкова лесно колкото си мислиш. Първо дори и да и избягаш от циганьорите или селяците дето ги викат "моя"/ дето се наричат сводници, ще те разкости Полиция и после дела, Съд и др. Да споменавам ли, че Полицията си ги пази. Сега не е като едно време, купуваш си карта за телефон и си анонимен, сега с изписването на номера на телефона, вече се знае кой си. Дори и да ползваш чужда Сим карта, пак се разбира от къде е купена и т.н. Като цяло труженичките, вече ги и знаят тия неща или по скоро сводниците им ги казват. Няма как да не те намерят и според мен, риска да ти скочат и сводниците, а после и Полиция да те репресира, че и накрая да те осъдят, въобще не е за пренебрегване.Vasko13961878 написа: ↑Вто Юни 27, 2023 8:52 pm Бога ми, не мога да си представя, че ще ми погоди такъв номер и няма да й разбия устата - просто тези пари, които съм й дал няма да й стигнат и за преглед при стамотолог, а кефа, който ще си направя няма цена. Полиция ли? Боже, ще ми връчат един предупредителен протокол, който още на следващата сутрин, след първатото кафе за деня, ще използвам по преднадначение в тоалентана...