Абе не се занимавай с Адел..я виж какви готини мацки има на Централна Гара...за 30 лв ще лашкаш може и без кондом ....с двеста лева ще си цар там...що се набиваш на цифри,не мога да те разбера
Adel Adel 0892370971
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 3 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Re: Adel Adel 0892370971
Адел в топ курва за мен три пъти съм бил с нея за по два часа и се раздава на макс за мен е уникална курва при нея няма не или не може
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Аз не искам и няма да взимам страна в спора за АДЕЛ,щото не съм бил с нея. Но много лошо впечатление ми бе направил тоя пич Lexington,когато оставяше мнение за онова дребно русо курве МЕЛ,от С.Загора. Писа че правела супер добра свирка а аз 2 пъти бях с нея и едва го лапаше. И не само аз а и други хора писаха че свирките не ги може. Другото което тоя твърдеше е че тя не пътувала в други градове, а в същото време Мел,имаше активна обява за София и беше там. Била е и в Бургас. Така че коментарите му на тоя пич Lexington,въобще не ги отразявам като истински. Аз така съм си решил,щото не са точни и откровено заблуждават. А който иска да му вярва.DarkDestroyer написа: ↑Съб Сеп 18, 2021 12:03 amНека пробват да пишат. За това потрбителите във форумът имат репутация и могат да им се видят мненията за да може лесно да се прецени кой мами и кой е съвестен.