Здравейте.
Не съм от София оригинално, и търся къде около София има крайпътни. Чувал съм за "околовръстното", както и за пътя към Ботевград, карал съм и по двата пътя и не съм засичал работещи, може би защото са отремонтирани въпросните пътища. И по магистралата посока Пловдив съм карал, и посока Варна, но без успех.
Къде около София се засичат работещи момичета, в момента, през 2023г?
Крайпътни около София
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Крайпътни около София
колега ще се повторя, че писах и в друг форум. Точно на кръговото за Джъмбо на ботевгратско посока от София към Ботевград влизаш в отбивката за Локойл и подминаваш самата бензиностанция с няколко метра там има пилони със знамена, след тях стоят труженички от боята. Ако си фен действай.
Кое е това кръгово за Джъмбо?
Скоро засичах едно пиче на излизане от Богоров и отбивката за Яна.
Засичал съм пичета на влизане в Сф - в отсечката след някогашната караулка на полицията и отбивката за Хаджи Димитър, .....и при отбивката за Кривина също съм засичал от страната на Бултрако.
Скоро засичах едно пиче на излизане от Богоров и отбивката за Яна.
Засичал съм пичета на влизане в Сф - в отсечката след някогашната караулка на полицията и отбивката за Хаджи Димитър, .....и при отбивката за Кривина също съм засичал от страната на Бултрако.
братле как стигаш до Джъмбо на ботевградско като излизаш от София посока Ботевград, ползвай некой апп за навигация и ше се сетиш
Ако правилно съм ви разбрал (понеже не съм от София) - ако мина по този маршрут ще видя всички които сте описали:
https://www.google.com/maps/dir/VCG/42. ... 3.4349932/
47,9 километра обиколка, и тотално си заслужава
https://www.google.com/maps/dir/VCG/42. ... 3.4349932/
47,9 километра обиколка, и тотално си заслужава