и аз съм за ЛюлинГоведо написа: ↑Пет Ное 24, 2023 6:32 pmЛюлин е най-дискретния вариант. Няма да се обикаля за паркиране защото има места, няма да си в зоната на камерите, широко понятие е Люлин и има много варианти за адресTanq12 написа: ↑Чет Ное 09, 2023 7:18 pm Сладурчета,едно въпросче за всички, Кажете ми кое място за вас е удобно,тъй като имам възможност за терен на следните места. Люлин,Лозенец,Младост4,Женски пазар(не хостел,дискретен и самостоятелен апартамент).
Или пък Витошка пешеходна алея.
Искрено се извинявам ,че пиша във вашият форум,просто искам да знам кои места за вас са удобни?
Моля за отговори!😘
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Моля за отговори!😘
всички хора са бавноразвиващиTanq12 написа: ↑Съб Ное 18, 2023 9:10 pm Благодаря на всички за отговорите...
Помогнахте ми до някаде с решението,намерила съм терен напълно дискретен и уютен с място за паркирване също има и метро на близо и е на добро място център в една от зоните.
Не е много подходящо в кварталите тъй къто има доста бавно развиващи и незнаят да са дискретни и всички комши разбират не че ми пука но от там вече мястото става НЕ дискретно.
*Не мога да ви дам мой обува тъй като не обичам да си правя сама реклами.
Искрено благодаря за помоща беше ми нужно да знам ваше мнение...
Пожелавам на всички лека и спокоина вечер.
Последно промяна от srhshgsg на Пет Дек 29, 2023 12:59 pm, променено общо 1 път.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Тя не може да вземе предвид, горката, че е тъпа, грозна и миризлива и нахална и няма кой да й го даде даже за 20лв и за т'ва има време да регистрира по няколко ника на ден тука и да пише простотии денонощно.
А ти й обясняваш маркетингови стратегии
Тая смрад мое да знае само бой, ниско стригане и гнясане в Комлука - циганското гето на Бургас откъдето всъщност е изпълзяла.
А ти й обясняваш маркетингови стратегии
Тая смрад мое да знае само бой, ниско стригане и гнясане в Комлука - циганското гето на Бургас откъдето всъщност е изпълзяла.
WTF
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Ясна е работата значи.razputin написа: ↑Съб Ное 25, 2023 12:29 pmКоментарът е само привидно грамотен, всъщност е фрашкан с грешки.
А "съкроБище" и още няколко такива бисера са нейна запазена марка.
Но граматиката няма общо.
Всъщност аз нямам против не циганка, ми и извънземно да е, и да пише с йероглифи, но с поведението си във форума преди пък и сега сама си определи мястото, манталитета е такъв, на столипиновски курволяк.
където и да си няма да получиш всички пишки , така че : НЕ-комуникативно място , със свободни места за паркиране (в работното ти време) . с други думи крайните квартали люлин , младост . А в някое село до София - още по добре
-
- Обратна връзка:
Най - добре а си стои у далечното сиганско гето Кумлука, бургаско а си я гнясат нейните в пърделника с немити курове и а не идва да лъже нормалните ора.
WTF
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 48 пъти
-
- Обратна връзка:
В момента мисля няма такава, а тя ги сменя веднага, като я изхващат що за долна мангалска тиня е.
WTF