За съжаление и непротата изхитряха. Има, намират се( не една и две), за съжаление вече няма за къси пари. И те под 250-300 не се навиват повечето. А с дупето някои отиват на 400 и нагоре. Е поне не бързат. Стоят по час и половина - два.Nikolaj написа: ↑Нед Авг 24, 2025 12:29 pmТо и аз съм фен,но всички се "изучиха" да искат големи пари в България. Гледат пазара че масово средното нивото е от 180-200лв нагоре и пробват коя както се класира. А това че в момента я обсъждаме също играе в нейна ползаukecvetko написа: ↑Нед Авг 24, 2025 3:04 amТова има, на това се радваме. Лично аз съм фен на рускините. Някак си имтират хъс за ебане и някак си го правят естествено. Няма да забравя на въпроса "може ли втори път?" как една рускиня ми отговори, че не може, а задължително трябва. Да, дърта е Афродитка, ама за тия пари българка не може да направи такива неща, а безжизнен труп не ми се ебе, та ако ще и да е мис вселена. Ще ми се да опитам нещо по-младо в стила на Афродита, но не намирам. Някакви предложения?Nikolaj написа: ↑Съб Авг 23, 2025 12:44 pm
Разбирам какво искаш да кажеш приятел. Руската школа е на мода у нас от много години особенно по морето. А точно тая първо дойде в Бургас и знаеш ли от къде..? От съседна Турция приятел.А знаеш ли за колко се е чукала там същата тази "звезда" според теб..? Точно за малко повече от 2500 лири
Ти сам си сметни колко е това в български пари.Тук много хора я харесват защото отношението и е както трябва услугата също но айде моля ви за 50+ жена 300 лв не е нормално. Мислиш ли че ако имаше поне малко по-добра конкуренция тук цената и щеше да е 300 ? В Русия такива много трудно могат да се класират за такива пари. За това и Афродита смени Турция с България щото тук здравите ебачи са по-малко от там а парите и са в пъти повече. Шарани дал господ по нашите земи.
![]()
Идеалния вариант е човек да си намери не Профи мацка за къси пари и да си я посещава редовно без много шум. А ако са няколко още по-добре.
.
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Re: Руски milf Afrodita мнения 0885994370
-
- Благодарил: 235 пъти
- Благодарен: 386 пъти
- Обратна връзка:
Re: .
Тов па, панелния Рокфелер, на тебе па кво ти пука за цените.
Нали са фалиш дек нги фъргаш по половин гарсониера в Младос секи 5-6 годин на разпоретините от списъка на Пешо, или 400 кинта за едно гнясане отзадени дето иначе си ги изпиваш на уискита и на троянска пукавица сека вечер та ти не дреме ич.
Па нали некои от курвите по душа, еле па тия по-младите, дет не са виждале удървен чичак даже си ти и плащат и вечерата преди да ги изплющиш супер мощно с твоя 50+ годишен твръд на стомана чеп и ти са редат на опашка да ги задововоляваш по две-три накуп сека вечер да ти са огъзат с протекли от мерак по тебе путки.
Та кво си зел да ни са жалиш на назе простосмъртните тука, че изхитрели и поскъпнали, тебе ти треме на пацата за цените, ние да тичаме срещу тебе не моа та стигнеме, та как точно да ти влеземе в положение
Ма вижте там обсъдете темата с другия мегаебач НиколаJвпръц на лични, да ви не завиждаме поне.
Нали са фалиш дек нги фъргаш по половин гарсониера в Младос секи 5-6 годин на разпоретините от списъка на Пешо, или 400 кинта за едно гнясане отзадени дето иначе си ги изпиваш на уискита и на троянска пукавица сека вечер та ти не дреме ич.
Па нали некои от курвите по душа, еле па тия по-младите, дет не са виждале удървен чичак даже си ти и плащат и вечерата преди да ги изплющиш супер мощно с твоя 50+ годишен твръд на стомана чеп и ти са редат на опашка да ги задововоляваш по две-три накуп сека вечер да ти са огъзат с протекли от мерак по тебе путки.
Та кво си зел да ни са жалиш на назе простосмъртните тука, че изхитрели и поскъпнали, тебе ти треме на пацата за цените, ние да тичаме срещу тебе не моа та стигнеме, та как точно да ти влеземе в положение

Ма вижте там обсъдете темата с другия мегаебач НиколаJвпръц на лични, да ви не завиждаме поне.
Коса расте, акъл не доада