.

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
IvanIvanov1980
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 5 пъти

Re: Руски milf Afrodita мнения 0885994370

Мнение от IvanIvanov1980 »

Nikolaj написа: Нед Авг 24, 2025 12:29 pm
ukecvetko написа: Нед Авг 24, 2025 3:04 am
Nikolaj написа: Съб Авг 23, 2025 12:44 pm

Разбирам какво искаш да кажеш приятел. Руската школа е на мода у нас от много години особенно по морето. А точно тая първо дойде в Бургас и знаеш ли от къде..? От съседна Турция приятел. :D А знаеш ли за колко се е чукала там същата тази "звезда" според теб..? Точно за малко повече от 2500 лири
Ти сам си сметни колко е това в български пари. ;) Тук много хора я харесват защото отношението и е както трябва услугата също но айде моля ви за 50+ жена 300 лв не е нормално. Мислиш ли че ако имаше поне малко по-добра конкуренция тук цената и щеше да е 300 ? В Русия такива много трудно могат да се класират за такива пари. За това и Афродита смени Турция с България щото тук здравите ебачи са по-малко от там а парите и са в пъти повече. Шарани дал господ по нашите земи. ;)
Това има, на това се радваме. Лично аз съм фен на рускините. Някак си имтират хъс за ебане и някак си го правят естествено. Няма да забравя на въпроса "може ли втори път?" как една рускиня ми отговори, че не може, а задължително трябва. Да, дърта е Афродитка, ама за тия пари българка не може да направи такива неща, а безжизнен труп не ми се ебе, та ако ще и да е мис вселена. Ще ми се да опитам нещо по-младо в стила на Афродита, но не намирам. Някакви предложения?
То и аз съм фен,но всички се "изучиха" да искат големи пари в България. Гледат пазара че масово средното нивото е от 180-200лв нагоре и пробват коя както се класира. А това че в момента я обсъждаме също играе в нейна полза ;) Идеалния вариант е човек да си намери не Профи мацка за къси пари и да си я посещава редовно без много шум. А ако са няколко още по-добре.
За съжаление и непротата изхитряха. Има, намират се( не една и две), за съжаление вече няма за къси пари. И те под 250-300 не се навиват повечето. А с дупето някои отиват на 400 и нагоре. Е поне не бързат. Стоят по час и половина - два.
razputin
Благодарил: 235 пъти
Благодарен: 386 пъти
Обратна връзка:

Re: .

Мнение от razputin »

Тов па, панелния Рокфелер, на тебе па кво ти пука за цените.
Нали са фалиш дек нги фъргаш по половин гарсониера в Младос секи 5-6 годин на разпоретините от списъка на Пешо, или 400 кинта за едно гнясане отзадени дето иначе си ги изпиваш на уискита и на троянска пукавица сека вечер та ти не дреме ич.
Па нали некои от курвите по душа, еле па тия по-младите, дет не са виждале удървен чичак даже си ти и плащат и вечерата преди да ги изплющиш супер мощно с твоя 50+ годишен твръд на стомана чеп и ти са редат на опашка да ги задововоляваш по две-три накуп сека вечер да ти са огъзат с протекли от мерак по тебе путки.
Та кво си зел да ни са жалиш на назе простосмъртните тука, че изхитрели и поскъпнали, тебе ти треме на пацата за цените, ние да тичаме срещу тебе не моа та стигнеме, та как точно да ти влеземе в положение :mrgreen:
Ма вижте там обсъдете темата с другия мегаебач НиколаJвпръц на лични, да ви не завиждаме поне.
Коса расте, акъл не доада
Публикувай отговор