Аре зимай я че ми писна секи пъпчасал чекиджия да разпитва по пет десет пъти тука за нея.bukkakefen написа: ↑Вто Юли 23, 2024 7:15 pmЕ добре де като толкова не я щете аз мога да я взема,че да Ви отърва от неяАма дето вика водчът на мпс,гроздето било кисело, щото било високо или просто го няма на пазара
![]()
Меги - Бар Париж
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 170 пъти
- Благодарен: 296 пъти
- Обратна връзка:
Re: Меги - Бар Париж
Коса расте, акъл не доада
Re: Меги - Бар Париж
Здравейте
Искам да купя от клиповете на тая звезда като се зачетох и ме е яд, че не съм я посетил.
Плащам с крито или ако има някой друг анонимен начин.
Половината при доказване че видеото е автентично няколко снимки от видеото после пращам и останала част.
(преди време имах регистрация тук но я забравих имам в другия форум със същото име)
Искам да купя от клиповете на тая звезда като се зачетох и ме е яд, че не съм я посетил.
Плащам с крито или ако има някой друг анонимен начин.
Половината при доказване че видеото е автентично няколко снимки от видеото после пращам и останала част.
(преди време имах регистрация тук но я забравих имам в другия форум със същото име)