https://m.adamieva.info/obiava-4746737/ ... -ischukame 0879411406
Колеги, някой с информация тук за какво иде реч?
Съдейки по неграмотно написаната обява може да е цигане, но ако някой е бил за анален нека сподели.
Някой с информация? 0879411406
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Някой с информация? 0879411406
Единственото вярно което си констатирал е съотношението правопис-етнос.
А от този сайт аз ( и много други) не посещават обявите защото са 90% гаранция за фалшификати
Скоро останах потресен колко неграмотно пишат 18-22 годишните (на племенника трябваше да му оправям лаптопа и междувременно го гледах как пише и той , и приятелите му. Така че вече за мен лично лошият правопис не е гаранция за етнос.
А от този сайт аз ( и много други) не посещават обявите защото са 90% гаранция за фалшификати
Скоро останах потресен колко неграмотно пишат 18-22 годишните (на племенника трябваше да му оправям лаптопа и междувременно го гледах как пише и той , и приятелите му. Така че вече за мен лично лошият правопис не е гаранция за етнос.
Re: Някой с информация? 0879411406
Не е циганка, много свястна е, няколко пъти съм бил при нея. В дупето не е много добра, но дава. Правописа не е неин, явно е на сводника.