https://www.alo.bg/8850265
висока,с хубаво тяло и дълга коса.Останах за час,но още на 15 минута съжалих за това.Винаги първия път с ново момиче е за половин час.Първо свирката е много зле с тез изкуствено напомпани с хиалурон устни и продължи не повече от няколко минути,но ми развали усещането от хубавата свирка.В секса не отказва пози,но стои твърде статично и аз я плющя(а моя не е от малките),а тя не издаде ни звук,ни вопъл.Да съгласен съм,че отдолу е тясна и момичето поддържа добра хигиена,няма миризми,но няма качествена услуга.И плюс това момичето е твърде ограничено и комуникацията трудно се получава.Споделям само моето мнение и смятам,че цената на предлаганата услуга е в повече за час.
Не си заслужаваше
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Не си заслужаваше
Бил съм при нея огромно самочуствие има, претупва нещата а за тая цена само едно хубаво тяло
Re: Не си заслужаваше
Бате ти и ти си бил при всяка или си същия кретен коментирваш едно и също ходи се гръмни