Споделям още една греда, която отскоро дефилира в София и обикаля и други градове. Първо нищо общо със снимките, на повече години е и явно е раждала поне няколко пъти като се има предвид силно деформирания и увиснал корем! Категорично е от боята, въпреки че го отрича - твърди, че е българка от с. Бреница. Това до тук е нищо в сравнение с преживяването, което последва след като реших да се разпиша. Освен увисналите меса, когато се съблече ме лъхна силна миризма на пот и на нещо развалено! Цялото й тяло беше в гнойни пъпки, все едно е с шарка! Даже не можах да го вдигна от ужаса, който изпитах, а тая сякаш за да се изгаври ми вика: ако искаш може и без презерватив!!! Хвърлих й 20лв за отделеното време и дим да ме няма…
https://www.alo.bg/9024606#collapsecomments
0879319333
Тотал щета 0879319333
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Re: Тотал щета 0879319333
Хаха. Те у Бреница всичките са 100 процента българки еле напоследък.
Постъпил си къ си требва,дето викат у Бреница когато ползват, гугъл транслейт функцията от цигански на северозападен диалект
Постъпил си къ си требва,дето викат у Бреница когато ползват, гугъл транслейт функцията от цигански на северозападен диалект
WTF