пухлавелка 45+
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарен: 1 път
Re: пухлавелка 45+
как изглеждаicedearth81 написа: ↑Вто Мар 19, 2024 10:04 am Не е красавица, пращала ми е снимки.Не съм ходил и не мога да кажа нищо повече.
-
- Благодарен: 1 път
Писах и по обявата от интерес от запитването ти. Отговорът беше:
Стандарт френска лизане свършване вътре в пичето 100лв. за час.
Телефона ще си го спестя
Аз на такива които се ебат без презерватив не се нареждам
Стандарт френска лизане свършване вътре в пичето 100лв. за час.
Телефона ще си го спестя
Аз на такива които се ебат без презерватив не се нареждам
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
To па верно и ебати кефа да пълниш сливата на неква невзрачна 45+ (разбирай 50+) годишна лелка и после да се чудиш от кво НЕ си се заразил.
WTF
-
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 58 пъти
Как има глупаци да ходят по обяви за курви без снимка? Що за мазохизъм да си губиш времето и парите за нещо, което го е срам да се снима и покаже. Геронтофилията я разбирам, мерак за дърта мърша с аромат на нафталин, ама това не се знае какво е, няма 1 снимка дори! Баджанаци, излагате се с такива
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав
а стига бе БаджоГоведо написа: ↑Сря Мар 20, 2024 10:44 pm Как има глупаци да ходят по обяви за курви без снимка? Що за мазохизъм да си губиш времето и парите за нещо, което го е срам да се снима и покаже. Геронтофилията я разбирам, мерак за дърта мърша с аромат на нафталин, ама това не се знае какво е, няма 1 снимка дори! Баджанаци, излагате се с такива