Здравейте мнение за това момиче 0876749917

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
ChipiChapa
Благодарил: 14 пъти
Благодарен: 42 пъти

Re: Здравейте мнение за това момиче

Мнение от ChipiChapa »

Съвет, щом видиш избелени снимки и снимки които изглеждат странно пък и гледаш адамиева имам едно наум, че е циганка или е бъркотия
Julian
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 4 пъти

Мнение от Julian »

Ще споделя пресни впечатления за тази "Лорена".
Циганка е, татусите по нея са същите като на публикуваните снимки в обявата, но фотосите са явно от поне 5-6 години - не е толкова слаба като на снимките, качила е кг, но без да е дебела.
Теренът е в блока срещу Шел в близост до Мега мола в Люлин. Не е особен лукс вътре, позахабено е, както се казва по БДС е от соц време, но и не е някаква кочина. В стаята държи запердено, добре че навън грееше слънце, та в сенките да се ориентирам
Старае се да е любезна и мила. Калкулатор е обаче и за всяка екстра иска допълнително. За лизане на путката поиска допълнително 30 лв.Половинката за 60 лв. включва френска и стандарт. Пусито й е чисто и миришеше добре. Леко тясна е, добре се овлажни след шпаклите.
Гледаше да ме разкара преди да мине половинката. Преди да почне процеса подчерта, че ако тя свърши и се приключва, не можела след неин оргазъм да продължим. Прозвуча странно, за първи път чувам такава логика. Така и стана. На около 10-та мин след малко пъшкане уж свършила вече и това е, каза че приключваме. Останах с усещането за яко прецакване.
Предложи да ми пробута приятелката й, която била по-млада за 50 лв. половинката.
От другата стая излезе младо цигане, но вече ми беше минал мерака след тия курвенски номера.
Та Лорена си е гредичка. Тя решава кога да приключи и със сигурност преди да изтече платеното време.
Дано съм бил полезен за други потенциални клиенти.
БатеБончо
Благодарил: 73 пъти
Благодарен: 82 пъти

Мнение от БатеБончо »

Колега, благодаря ти за ревюто! От доста време се канех да ходя там, но не се престрашавах, тъй като не бях сигурен, че е тя. За лизане като мен това си е греда.
Явно е доста нагла. Но не се кахъри толкова за парите. Тук, ако не е помощта на колегите сме на принципа на пробата и грешката.
Публикувай отговор