https://www.alo.bg/predatory-paws-500-g ... ta-8912720
Едно кратко ревю на Услугата предлагана от въпросната г-ца.
Терена няма да казвам къде е, че да има някаква дискретност, а и тя го е сменила десет пъти сигурно от тогава, но си имаше легло, баня и както си му е реда, чист и подреден апартамент.
Отношението и е все едно сте приятелчета и сте си пили кафето заедно от години - и да си и неприятен, добре го крие.
Външен вид - В лице симпатична, та чак хубавка - не е супер модел, но е на ниво "най-хубавото момиче в курса в университета".
Млада, стегната, даже атлетична, но в никои случай "мускулеста". Бронзов тен, придобит на слънце или в солариум - нищо циганско няма в нея.
Хигиената - от безупречна нагоре! Сливката много добре изглежда, дупенцето, макар че предлага анален от който аз не съм се възползвал, не е мръднало. Цици обаче няма почти никакви, но колкото ги има според мене пасват естетически на слабо и атлетично тяло - но за цицомани определено не е.
До тук добре! Минаваме към "процеса" дето е модерно да му викат.
Честно казано, ако вие като мъж не я хванете да я напънете здраво, не очаквайте кой знае какво.
Язди що годе, ама малко със засилка се мята та има малко риск да ви сгъне уя на две и да убие ерекцията.
Свирката - хвърля се безстрашно на хуя за дълбоко гърло, лигави се, дави се, лиже и смуче топките, да обаче толкова зъбки не съм усещал при свирка от ученическите ми години, на всичко отгоре има и пиърсинг на устната който влиза в употреба и той, та накрая кура ми беше като минат със ренде за сирене! На задна гледката е прекрасна но малко и там застава като дръвце, без добра чупка в кръста, за това най добре си я обръщате по гръб, глезените на раменете и здраво помпане до отказ.
Като ходих аз минаваше за прекалено скъпа с тия 500 за час. Сега като гледам в днешно време какви турбо миндили търсят 800-1000 за ГФЕ, тази мацка си е направо бюджетна на тоя фон! 1000 за анален обаче може да забрави, поне от мен.
Обща оценка
Визия - 9/10
Хигиена - 11/10!
Секс - 7/10
Цена 6/10
Хайде, сполай ви!
ПП: Не дава телефон и връзката става само чрез съобщения в разние там апликации - дискорд, скайп или в Инстаграм директно.
https://www.alo.bg/predatory-paws-500-gfe-atletichna-i-usmihnata-8912720
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 67 пъти
- Благодарен: 7 пъти