.
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Руски milf Afrodita мнения
Ми ако си падаш по милфове е много добре. Много е палава и ако има химия между вас ще стане още по-добре. Аз съм доволен от нея много. Прави всичко описано в обявата. 300 и на мен ми се виждат много + сега ми се пляска нещо младо и не съм я посещавал от 2 месеца сигурно.
Re: Руски milf Afrodita мнения 0885994370
Добра е! Посрещна ме като на снимката - гола, с чорапи и токчета. Прави всичко, което е описала. Свирката е добра, скуиртна доста бързо, някакси не го усетих, просто чаршафа отдолу яко се намокри. Наблегнах на лизане и френска. Секса също става, но свърших доста бързо. Доплаща се само анала, всичко останало си е в цената. Единствения проблем за мен беше, че не говоря руски и се чувствах малко некомфортно. От милфките в момента е топ, но цената е висока.
Не е ниска цената , но ако се ебе добре може и да си заслужава , вярно , че не е първа младост , но си има секси излъчване . Все пак съдържанието е по-важно от опаковката .
-
- Благодарил: 166 пъти
- Благодарен: 26 пъти
Като я видиш на живо и я докоснеш ще разбереш каква огромна разлика има между нея и някоя на 20-тина години.
И моментално ще разбереш защо 300 са справедлива цена за 2 часа, а не за един.
Напъни я яко за два тека по 20 мин всеки и ще видиш какво се случва. На втория тек ще ебеш дърво с дупка.
Но всеки сам си преценя.
Напъни я яко за два тека по 20 мин всеки и ще видиш какво се случва. На втория тек ще ебеш дърво с дупка.
Но всеки сам си преценя.
А защо си мислиш, че някоя 20 годишна ще ти е по-малко дърво!? 20 годишна даже няма да те изтърпи да я помпиш два пъти по 20 мин и ще се размрънка и сърди. Ще иска да и го вкараш и до 5 минута да си го извадил. А за свирка да не говорим, че ще го лапне два три пъти на чикия ще го довърши.Barista написа: ↑Вто Апр 22, 2025 8:03 pm Като я видиш на живо и я докоснеш ще разбереш каква огромна разлика има между нея и някоя на 20-тина години.
Но всеки сам си преценя.![]()
Всяка възраст си има предимства и недостатъци.
-
- Благодарил: 166 пъти
- Благодарен: 26 пъти
Ако не си разбрал, ще ти го кажа директно.Peepiti написа: ↑Сря Апр 23, 2025 3:31 pmА защо си мислиш, че някоя 20 годишна ще ти е по-малко дърво!? 20 годишна даже няма да те изтърпи да я помпиш два пъти по 20 мин и ще се размрънка и сърди. Ще иска да и го вкараш и до 5 минута да си го извадил. А за свирка да не говорим, че ще го лапне два три пъти на чикия ще го довърши.Barista написа: ↑Вто Апр 22, 2025 8:03 pm Като я видиш на живо и я докоснеш ще разбереш каква огромна разлика има между нея и някоя на 20-тина години.
Нищо не мисля, а зная. И казвам отново - тази не струва 300.
Който иска да и ги дава.
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Тая съм 100% сигурен, че ще ме изкефи, такива развратни баби са ми по вкуса, обаче тя стартира на 150 в Бургас ли къде беше, само по пътя за София стана 250 и след 2-3 дена - 300. Така че само заради принципа и напук няма да ида никога да и ги дам.Barista написа: ↑Сря Апр 23, 2025 4:51 pmАко не си разбрал, ще ти го кажа директно.Peepiti написа: ↑Сря Апр 23, 2025 3:31 pmА защо си мислиш, че някоя 20 годишна ще ти е по-малко дърво!? 20 годишна даже няма да те изтърпи да я помпиш два пъти по 20 мин и ще се размрънка и сърди. Ще иска да и го вкараш и до 5 минута да си го извадил. А за свирка да не говорим, че ще го лапне два три пъти на чикия ще го довърши.Barista написа: ↑Вто Апр 22, 2025 8:03 pm Като я видиш на живо и я докоснеш ще разбереш каква огромна разлика има между нея и някоя на 20-тина години.
Който иска да и ги дава.
И аз да ти обясна щом не си разбрал!Barista написа: ↑Сря Апр 23, 2025 4:51 pmАко не си разбрал, ще ти го кажа директно.Peepiti написа: ↑Сря Апр 23, 2025 3:31 pmА защо си мислиш, че някоя 20 годишна ще ти е по-малко дърво!? 20 годишна даже няма да те изтърпи да я помпиш два пъти по 20 мин и ще се размрънка и сърди. Ще иска да и го вкараш и до 5 минута да си го извадил. А за свирка да не говорим, че ще го лапне два три пъти на чикия ще го довърши.Barista написа: ↑Вто Апр 22, 2025 8:03 pm Като я видиш на живо и я докоснеш ще разбереш каква огромна разлика има между нея и някоя на 20-тина години.
Който иска да и ги дава.
Сравняваш по възраст, коя по-добра услуга ще даде! На това съм отговорил, а за коя ти колко можеш или си склонен да платиш си е твой личен проблем. Всеки си преценя бюджета и го разпределя според интетесите си!
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 13 пъти
Руската школа баце в пълния и блясък. Да, не е фитната красавица, но пък компенсира с друго. Мога да кажа само че е "огИн и жупел" и всичко прави с хъс, за разлика от повечето нашенки. Духа, пръска, пъшка, дава всичко, сменя пози, не мрънка и не се прави на велика, както нашите по-топ курвещини. Лично аз смятам че това бяха едни добре изхарчени 300 кинта.