Семейство за тройка
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Семейство за тройка
Здравей те колеги! Не намирам някакви коментари за това семейство. Някой бил ли е с тях ? Нека сподели . Благодаря Виhttps://adamieva.info/obiava-4652034/gotino-i-razkreposteno-semeystvo
-
Re: Семейство за тройка
Някакъв пичага от другия форум ми каза, че са спряли да се занимават. И има няколко теории:
1 някой им е сложил обявата за ташак.
2 те си правят ташак с тия дето им се обаждат.
Аз лично първия път кат им се обадих дигна мъжа и ми разправя сега не сме в София звънни утре. На следващия ден звъня, питам как седят нещата, може ли само с дамата?(Както един колега се беше похвалил) Той ми вика да бягам и ме блокира.
Звъня след един месец от друг телефон. Директно го питах за среща. Каза ми да се обадя по-късно и блокира и другия номер.
Ако някой е пробил случайно, нека се похвали, ама май няма
1 някой им е сложил обявата за ташак.
2 те си правят ташак с тия дето им се обаждат.
Аз лично първия път кат им се обадих дигна мъжа и ми разправя сега не сме в София звънни утре. На следващия ден звъня, питам как седят нещата, може ли само с дамата?(Както един колега се беше похвалил) Той ми вика да бягам и ме блокира.
Звъня след един месец от друг телефон. Директно го питах за среща. Каза ми да се обадя по-късно и блокира и другия номер.
Ако някой е пробил случайно, нека се похвали, ама май няма
- pizdec
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Всичко може да е, но се надявам да не са се отказали за постоянно, дано имат само някакви временни проблеми.
-
- Благодарил: 169 пъти
- Благодарен: 294 пъти
- Обратна връзка:
Колегата може да е търсил нещо за час, за това да са го отрезале.
Коса расте, акъл не доада