https://www.alo.bg/6753337
Тази мома не е зле. Малко служебно се държи, но се ебе с желание сякаш. Циците са и доста малки, но като цяло става според мен. За 120 на час е добре.
15мин. -60лв - 0885182062
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: 15мин. -60лв - 0885182062
Аз бях при нея преди 2 месеца един следобед за 2 часа, доплатих и останах за 3.
Мисля че, си допаднахме защото много лесно ни тръгна приказката и стана голям панаир
Прекрасно дупе, симпатична/хубава в лице. Цици = 0 за съжаление.
Девойката с по тъмна кожа, но дума не може да става че е циганка.
Терена беше чист.
Секса беше хубав, свирката ми хареса!
Беше като да се засека с бивша съученичка от гимназията с която сме се ебали по кенефите в даскало 10-ти клас. Но това според мен си е просто защото си допаднахме.
Лично и давам 8/10 - просто изкарах много яко (това е много субективно знам, просто не мога да не го отбележа).
Секс: 6,5/10.
Тяло: 6/10 (дупето е топ обаче)
Лице: 9/10
Свирка: 7/10
ПС: Ако искате токчета + бельо + чорапки предварително я предупредете.
Поздрави!
Мисля че, си допаднахме защото много лесно ни тръгна приказката и стана голям панаир
Прекрасно дупе, симпатична/хубава в лице. Цици = 0 за съжаление.
Девойката с по тъмна кожа, но дума не може да става че е циганка.
Терена беше чист.
Секса беше хубав, свирката ми хареса!
Беше като да се засека с бивша съученичка от гимназията с която сме се ебали по кенефите в даскало 10-ти клас. Но това според мен си е просто защото си допаднахме.
Лично и давам 8/10 - просто изкарах много яко (това е много субективно знам, просто не мога да не го отбележа).
Секс: 6,5/10.
Тяло: 6/10 (дупето е топ обаче)
Лице: 9/10
Свирка: 7/10
ПС: Ако искате токчета + бельо + чорапки предварително я предупредете.
Поздрави!
Re: 15мин. -60лв - 0885182062
Гледам сложила е нова цена да отсява клиентите и да спира наплива, че на 120 постоянно беше заета, предлагаше някакви часове за след 2-3 дни с допълнителна уговорка. Заслужава ли си на новата цена?
-
- Благодарен: 1 път
Re: Betty Hot 0885182062
Сложила е цици. Преди нямаше. Добро чукане става с нея. Някои казват, че е циганка, но според мен е молатка.silver.shadow написа: ↑Вто Май 03, 2022 3:41 pm Колеги, някой пробвал ли е тук?
https://www.alo.bg/6753337