https://www.alo.bg/7714895
Предупреждавам колегите да НЕ ходят при тази долно циганка.
Позвъних й и казвам за половинка. Казва ми да дойда в студентски. Идвам и дойде да ме вземе от входа, което е много недискретно. Качихме се, обърка посоката, в която да върви. Толкова беше неадекватна. Стигнахме в стаята, при които й потвърждавам за половинка. Отговаря ми се, че половинка не предлагала и пожела да види обявата. Показах й. Съгласи се.
Голямата грешка бе, че й оставих парите и отидох до тоалетна. Връщайки се и след като се съблякох, каза, че няма да бъде с мен, защото съм имал екзема на крака. Казах й да ми върне парите. Отговорът беше-ти си ме видял гола(беше по тениска), така че няма да ти ги върна. Облякох се набързо и се махнах.
Да вметна, че е грозна и невзрачна циганка. Въпреки че е млада има корем и честно казано, не съм сигурен дали въобще знае къде се намира. Предупреждавам колегите да не ходят там, че някой по-нервен от мен може спокойно да й счупи главата или да й избие някой зъб. Да добавя, че беше изключително апатично и незаинтересована от всичко. Все едно тя на мен ми плаща.
Vip brunete 0877379079
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 2 пъти