Алекс ❣️ Анална палавница ❣️ - +359894089795 0889376910
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Алекс ❣️ Анална палавница ❣️ - +359894089795 0889376910
https://www.alo.bg/7473837
Това мисля, че пак е тя - https://www.alo.bg/7473599
+359 89 408 9795 088 937 6910
Някой дали я е пробвал за анален?
Re: Алекс ❣️ Анална палавница ❣️ - +359894089795 0889376910
Питах я по телефона за анал и каза, че преценявала на място. За мен това е червен флаг, че не я кефи и не и се отдава.
Преценявам на място да. Това не означава , че не ме "кефи" . Има хора с различен размер на члена.
Мой са и двете обявиivo92 написа: ↑Нед Дек 12, 2021 12:44 pm https://www.alo.bg/7473837
Миличка хубаво е че следиш форума и това е удобен момент да подчертая какво се иска за да си успешнаKrissy00 написа: ↑Вто Яну 04, 2022 9:10 pmМой са и двете обявиivo92 написа: ↑Нед Дек 12, 2021 12:44 pm https://www.alo.bg/7473837
компаньонка според нас мъжете: първо- не лъжете фрапиращо с тия снимки ( не говоря за теб защото не съм те пробвал) случвало ми се е на снимката момиче с хубаво тяло и пише 55 кг а на живо излиза глиган поне 90кг. Второ- услугите и цените описани в обявата да съвпадат и при реална среща а не в обявата пише примерно 150 с включени екстри а на място услугата е с друга цена и без екстри. Трето- обявили сте цена за време това означава,че ако дойда в 19ч и съм си платил за час мога да се възползвам от компанията ти до 20ч . Може да си говорим или през цялото време да правим секс но времето ми е един час. Излишно е да казвам че на всеки се е случвало да плати за час и на десетата минута да чуе познатата реплика " еее няма ли да свършваш вече". И четвърто но не на последно място е отношението. Ние сме дошли да се отърсим от сивото ежедневие и да разпуснем и имаме нужда от приятно и мило отношение а не от намръщени физиономии и напрежение. Която компаньонка изпълнява тези точки може да се счита за успешна
Meto_pln написа: ↑Сря Яну 05, 2022 12:49 pmМиличка хубаво е че следиш форума и това е удобен момент да подчертая какво се иска за да си успешнаKrissy00 написа: ↑Вто Яну 04, 2022 9:10 pmМой са и двете обявиivo92 написа: ↑Нед Дек 12, 2021 12:44 pm https://www.alo.bg/7473837
компаньонка според нас мъжете: първо- не лъжете фрапиращо с тия снимки ( не говоря за теб защото не съм те пробвал) случвало ми се е на снимката момиче с хубаво тяло и пише 55 кг а на живо излиза глиган поне 90кг. Второ- услугите и цените описани в обявата да съвпадат и при реална среща а не в обявата пише примерно 150 с включени екстри а на място услугата е с друга цена и без екстри. Трето- обявили сте цена за време това означава,че ако дойда в 19ч и съм си платил за час мога да се възползвам от компанията ти до 20ч . Може да си говорим или през цялото време да правим секс но времето ми е един час. Излишно е да казвам че на всеки се е случвало да плати за час и на десетата минута да чуе познатата реплика " еее няма ли да свършваш вече". И четвърто но не на последно място е отношението. Ние сме дошли да се отърсим от сивото ежедневие и да разпуснем и имаме нужда от приятно и мило отношение а не от намръщени физиономии и напрежение. Която компаньонка изпълнява тези точки може да се счита за успешна
Следя ги да, защото е тъпо само да коментират без дори да са пробвали съответно някоя колежка или да е бил при мен. Цените в обявите са ми за стандарт. Всичко описано ,което предлагам се доплаща. Прав си като казваш, че идвате да се разтърсите от ежедневието ,но както зависи отношението на момичето така и на клиента съответно. Не е въпроса да й плати и да я има за б*****к , с който може да си мисли, че може да прави каквото си иска той!
kor написа: ↑Сря Яну 05, 2022 6:39 pmВече съм си писал веднъж с теб не тук, имаше молба която уважих (за да се сетиш кой съм в случай че не си спомняш).Krissy00 написа: ↑Сря Яну 05, 2022 5:39 pmMeto_pln написа: ↑Сря Яну 05, 2022 12:49 pm Миличка хубаво е че следиш форума и това е удобен момент да подчертая какво се иска за да си успешна
Следя ги да, защото е тъпо само да коментират без дори да са пробвали съответно някоя колежка или да е бил при мен. Цените в обявите са ми за стандарт. Всичко описано ,което предлагам се доплаща. Прав си като казваш, че идвате да се разтърсите от ежедневието ,но както зависи отношението на момичето така и на клиента съответно. Не е въпроса да й плати и да я има за б*****к , с който може да си мисли, че може да прави каквото си иска той!
Съгласен съм с теб бзусловно, но нека те попитам няколко неща.
1-во защо са ти 2 обяви?
2-ро толкова ли е трудно на няколко реда да напишете кое колко струва и кое е по преценка на място. В наши дни все по рядко се носят пари в кеш а това е много мътна индия като се каже "доплаща се". Колко се доплаща? 50, 100 500?
3-то Тази стандартна услуга е ама много разтегливо понятие и ако ви събера всички от алото ще имаме разбирания за стандартна услуга толкова колкото са обявите. За 10 мин работа е да имаш коректна обява да знае човек кое колко би му излязло и да си прави сметката дали му изнася или не. Ето ти най-простия пример - хубаво си анална палавница ама колко би струвало евентуално това? Нормално е да е по преценка по разбираеми причини, но все пак...
4-то Аз лично много подкрепям когато някое момиче се защити в тези форуми и има основание. Но! Когато някой ви разкритикува за нещо, например ти ще си извадиш ли някакъв извод и да си вземеш бележка?
5-то На много от вас (при теб не знам) ви липсва нещо много важно на теренчетата и това е прилична баня, чисти кърпи и чаршафи. Лично според мен без тези елементарни неща секса не е ОК и тогава думата която си написала отгоре със звездички започва да става истина.
Цените мога да ги обсъдя и по телефона, а ти колко пари ще си вземеш в теб е твое решение. Преди всяка уговорка се разясняват нещата.
kor написа: ↑Сря Яну 05, 2022 11:22 pmА ей това имах предвид. Ако аз работя в сервиз и ти е счупена колата и подходя така няма да ти хареса щото ми дава свободата да смъкна кожата от гърба.Krissy00 написа: ↑Сря Яну 05, 2022 10:56 pmkor написа: ↑Сря Яну 05, 2022 6:39 pm
Вече съм си писал веднъж с теб не тук, имаше молба която уважих (за да се сетиш кой съм в случай че не си спомняш).
1-во защо са ти 2 обяви?
2-ро толкова ли е трудно на няколко реда да напишете кое колко струва и кое е по преценка на място. В наши дни все по рядко се носят пари в кеш а това е много мътна индия като се каже "доплаща се". Колко се доплаща? 50, 100 500?
3-то Тази стандартна услуга е ама много разтегливо понятие и ако ви събера всички от алото ще имаме разбирания за стандартна услуга толкова колкото са обявите. За 10 мин работа е да имаш коректна обява да знае човек кое колко би му излязло и да си прави сметката дали му изнася или не. Ето ти най-простия пример - хубаво си анална палавница ама колко би струвало евентуално това? Нормално е да е по преценка по разбираеми причини, но все пак...
4-то Аз лично много подкрепям когато някое момиче се защити в тези форуми и има основание. Но! Когато някой ви разкритикува за нещо, например ти ще си извадиш ли някакъв извод и да си вземеш бележка?
5-то На много от вас (при теб не знам) ви липсва нещо много важно на теренчетата и това е прилична баня, чисти кърпи и чаршафи. Лично според мен без тези елементарни неща секса не е ОК и тогава думата която си написала отгоре със звездички започва да става истина.
Цените мога да ги обсъдя и по телефона, а ти колко пари ще си вземеш в теб е твое решение. Преди всяка уговорка се разясняват нещата.
Нали ще ставаме Европейци, нали е много качествена услугата
Имаш интернет провери някъде по света дали я има тая тъпотия която я практикувате тука.
Затова ще ви плюят заслужено или не заслужено и затова съществува понятието "курвенски номера" които мъжете ама никак не обичат.
Като искам пазарлъци - ей го битака, там мангали колкото искаш.
Другия път не се оплаквай, че някой те е оплюл, напрегнала си го предварително с некоректната си и неясна обява.
Ако но не му е ясно няма дори й да дойде. Но ти си от големите философи с многото претенции.
И за мен е безмислена обява без цени, и тогава гледам на такива обяви, като потенциална измама.
Ела за 150 лв/час, пък после ще видим, в зависимост как изглеждаш, как се държиш, какви пари видях в портфейла.
Или пиша, че правя "всичко", но като дойдеш: "Ох, огромен е, не мога."
От две обяви има смисъл, ако са различни услуги и има профилиране.
В другия случай е: предлагам всичко, но тогава се губи по-малкият по-размер пазар, който е доста взискателен (примерно фетиши), но който носи повече пари.
Що ги пиша тези неща, ами продуктов мениджър съм и малко ме дрази пълната липса на професионализъм, некачествени снимки, сгрешен правопис, издраскани лица, цици и т.н. (Това не се отнася за теб "Алекс", по-обявите ти имам други забележки, но както и да е.)
А сега конкретно Krissy00 "aka" Алекс много ми е странно, че си се регистрирала и си следиш мненията, но не взимаш в предвид обратната връзка от пазара. За такова нещо фирмите си плащат, човека по-горе доста се е постарал да напише всички греди, а ти се държиш, като обидена.
Това е бизнес, ако мислиш, че правиш услуга на някой...
P.S. "aka" не е обида, английски акроним е.
Ела за 150 лв/час, пък после ще видим, в зависимост как изглеждаш, как се държиш, какви пари видях в портфейла.
Или пиша, че правя "всичко", но като дойдеш: "Ох, огромен е, не мога."
От две обяви има смисъл, ако са различни услуги и има профилиране.
В другия случай е: предлагам всичко, но тогава се губи по-малкият по-размер пазар, който е доста взискателен (примерно фетиши), но който носи повече пари.
Що ги пиша тези неща, ами продуктов мениджър съм и малко ме дрази пълната липса на професионализъм, некачествени снимки, сгрешен правопис, издраскани лица, цици и т.н. (Това не се отнася за теб "Алекс", по-обявите ти имам други забележки, но както и да е.)
А сега конкретно Krissy00 "aka" Алекс много ми е странно, че си се регистрирала и си следиш мненията, но не взимаш в предвид обратната връзка от пазара. За такова нещо фирмите си плащат, човека по-горе доста се е постарал да напише всички греди, а ти се държиш, като обидена.
Това е бизнес, ако мислиш, че правиш услуга на някой...
P.S. "aka" не е обида, английски акроним е.
И понеже се завърза интересен разговор все пак да дадем пример за успешна компаньонка която явно е взела работа си на сериозно. https://www.alo.bg/user_files/z/zabavle ... 30_big.jpg това момиче видимо от снимките не е Афродита но като погледнах коментарите под обявата останах изумен . Няма лош коментар нито в обявата нито по форумите . Клиентите й говорят за нея все едно е Анджелина Джоли!! В резултат от това тя е супер заета и в обявата си за деня пише кои часове са все още свободни а те са малко. Ми "Евала" на това момиче . Другите могат само да се учат от нея
Пичове,не разбрахте ли ,че всички снимки са само да ви разкарат до там,отидох на Победа 1 излезе едно грозно циганче под 18г ,отказах се и ми скочиха сводниците от вън ,бил съм я обидил ,пазете се скачат на бой
-
Аз съм бил при мацката и ми допадна. Хубав секс, не мрънка, сменя пози, и френската беше добра. Понеже виждам че четеш форума, коя ти е колежката, има ли обява?
Благодаря и до скороsamominavam написа: ↑Чет Яну 06, 2022 5:46 pm Аз съм бил при мацката и ми допадна. Хубав секс, не мрънка, сменя пози, и френската беше добра. Понеже виждам че четеш форума, коя ти е колежката, има ли обява?
Работата извън България е съвсем различна и с такива закони за нас компаньонките, че надали ги знаеш всички. Още повече в Германия!! А тук закони няма за никой, в която й сфера да е . Какви европейци се водим Ниеkor написа: ↑Сря Яну 05, 2022 11:22 pmА ей това имах предвид. Ако аз работя в сервиз и ти е счупена колата и подходя така няма да ти хареса щото ми дава свободата да смъкна кожата от гърба.Krissy00 написа: ↑Сря Яну 05, 2022 10:56 pmkor написа: ↑Сря Яну 05, 2022 6:39 pm
Вече съм си писал веднъж с теб не тук, имаше молба която уважих (за да се сетиш кой съм в случай че не си спомняш).
1-во защо са ти 2 обяви?
Нали ще ставаме Европейци, нали е много качествена услугата
Имаш интернет провери някъде по света дали я има тая тъпотия която я практикувате тука.
Затова ще ви плюят заслужено или не заслужено и затова съществува понятието "курвенски номера" които мъжете ама никак не обичат.
Като искам пазарлъци - ей го битака, там мангали колкото искаш.
Другия път не се оплаквай, че някой те е оплюл, напрегнала си го предварително с некоректната си и неясна обява.
Що не дойдеш да видим дали са просто фалшиви снимки??
Ти явно си много запознат. Или филма ти идва в повече вече.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Извинявам се че се намесвам в хубавия ви спор.. но може ли да те попитам август месец не си ли мислила да направиш една морска визита в хубавия Бургас.. Ще е 2 в 1 хем работа,хем и малко релакс с моренце и слънчев вятър в косите.
Бях при ''Алекс'' скоро. Има проблеми да го поема здраво отзад, но не мрънка зловещо и не прави тъпи муцуни. Представя се прилично при френската, лапа дълбоко и гледа с влажни очи. Не забравя за топките, ближе и смуче добре. Трябва да я пробваме с един приятел на безмилостна тройка и тогава ще знам дали издържа на всякакви изпълнения : да го поема едновременно отпред и отзад, да духа на няколко едновременно с изпразване на лицето и в ушите. Предстои тази програма и тогава ще имаме крайна оценка.
-
- Благодарил: 118 пъти
- Благодарен: 19 пъти
Ако не искаш тук, пиши ми на лично за три тека колко пари искаш. Френска, отпред и отзад. Бързак съм и ги правя за час.Krissy00 написа: ↑Вто Яну 04, 2022 9:10 pmМой са и двете обявиivo92 написа: ↑Нед Дек 12, 2021 12:44 pm https://www.alo.bg/7473837