Измама
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарен: 1 път
Измама
https://m.adamieva.info/obiava-4757737/ ... bez-kondom
Пълна измама отидох и взе парите вика ще ти дам кърпа за банята и влезе някакъв вика къв си ти. Не си търсих парите защото не съм за някакви си 100 лева ама не е ок. Та да си знаете тя така или иначе е подозрителна обявата и аз не знам защо се излъгах. Ако знаете други такива измамни схеми или подобни ще се радвам да кажете че да се пазим от такива.
Пълна измама отидох и взе парите вика ще ти дам кърпа за банята и влезе някакъв вика къв си ти. Не си търсих парите защото не съм за някакви си 100 лева ама не е ок. Та да си знаете тя така или иначе е подозрителна обявата и аз не знам защо се излъгах. Ако знаете други такива измамни схеми или подобни ще се радвам да кажете че да се пазим от такива.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Re: Измама
Приятел,пиши повече подробности както за жената така и за терена и където са те извикали. Опиши и сутеньора който е влязъл. Номера който е в обявата е 0876 279049. Ти на същия номер ли звъня който е посочен.? Колкото повече подробности се сетиш за тях толкова по-малко хора ще се прецакат с Тея измамници. Преди години в Бургас пак имаше такива случаи. Възможно е сутеньора да е един и същ,момичето може да му е ново и още да не са толкова "известни" с тези номера.unlucky4747 написа: ↑Нед Фев 12, 2023 5:19 pm https://m.adamieva.info/obiava-4757737/ ... bez-kondom
-
+359879474927 това е номера, а за терена ме извикаха в Меден Рудник 312 блок те даже са трима един на средна възраст мисля че беше с цайси седеше отвън на стълбите , а за този вътре беше едър и гологлав не можеше да говори особено ясно дали заекваше или просто говореше тихо не мога да се сетя. И благодаря за съвета.
там има 2 момичета едната много дребна казава се дида - машинкажиика и друса . последно 20лв и дадах за една свирка . другата е няква дебелана и уш масажи праила и са плющи но нямат сводник .странно защо е станало така ... те си живеят там доста време . сегашният номер на тая дребната е 0885353667 дида трола и викаха едно време с черна коса .скоро гледах имаше обява в адам и ева .
+359879474927 Измамата е още там, в блок.312 Меден рудник на измамничката и имам снимка ако някой иска подробности или снимка да ми пише на лични. Имаше още две жени едната както каза колегата дребничка а другата дърта, казах им че ще извикам полиция и тази дребничката излезе като тапа надолу по стълбите а извамничката повече не ми вдигна телефона. ПАЗЕТЕ СЕ КОЛЕГИ!!!
Този номер е на същият адрес, комбина саNikolaj написа: ↑Нед Фев 12, 2023 5:33 pmПриятел,пиши повече подробности както за жената така и за терена и където са те извикали. Опиши и сутеньора който е влязъл. Номера който е в обявата е 0876 279049. Ти на същия номер ли звъня който е посочен.? Колкото повече подробности се сетиш за тях толкова по-малко хора ще се прецакат с Тея измамници. Преди години в Бургас пак имаше такива случаи. Възможно е сутеньора да е един и същ,момичето може да му е ново и още да не са толкова "известни" с тези номера.unlucky4747 написа: ↑Нед Фев 12, 2023 5:19 pm https://m.adamieva.info/obiava-4757737/ ... bez-kondom
Ето яGlarus_ написа: ↑Вто Апр 11, 2023 11:24 pm +359879474927 Измамата е още там, в блок.312 Меден рудник на измамничката и имам снимка ако някой иска подробности или снимка да ми пише на лични. Имаше още две жени едната както каза колегата дребничка а другата дърта, казах им че ще извикам полиция и тази дребничката излезе като тапа надолу по стълбите а извамничката повече не ми вдигна телефона. ПАЗЕТЕ СЕ КОЛЕГИ!!!
-
Точно тя е. Препоръчвам ви като видите за адрес Меден Рудник зона Б да не ходите. А този номер +359878691747 е на една друга май от доста време е в сайта нищо общо със снимките. Аз лично предпочитам ало бг по достоверни са им обявите.