Здравейте колеги тая ми е интересна. Прави всичко без кондом буквално всичко за 100 лева. Някой работел ли е там и имате ли представа
здрава ли е тази или е заразена с нещо и сега си отмъщава на балъци?
Ще ми бъде интересно някой да сподели.
https://adamieva.info/obiava-4792103/1c ... izkushenie
Тази ми е интересна
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Re: Тази ми е интересна
Какво да я минаваш тази бе брат..? Ти не виждаш ли какво е писала в обявата си...ВСИЧКО БЕЗ КОНДОМ Кой ще е тоя ненормалния който да и се натресе..? Айде ти нали не си мишок, отиди пробвай и се похвали.Нали много питаш за нея..!
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Не съм от вашия град, ама Филип като се прави на големия тук да иде да я изплеска да му лепне некой вирус. Дейби утайките, само питат а не пробват щото толкова ми е акъла
Гледам че нещо не сте ме разбрали. И аз не съм от Варна тогава бях там. Мишоци казах,защото бях задал въпрос - двеста преглеждания и нито едно мнение. За тия мишоци става дума.Нали този сайт е за това,ако някой нещо знае да каже не да се правим на големи играчи. Иначе никой не карам да ебе заразна жена.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Ами ако искаш по-бързо и що годе адекватно инфо потърси го в другия форум. Ако искаш да се "забавляваш" с писатели-псевдо разбирачи чети си тук и се забавлявай. Това мога да те посъветвам.FILIP написа: ↑Сря Яну 31, 2024 1:53 pm Гледам че нещо не сте ме разбрали. И аз не съм от Варна тогава бях там. Мишоци казах,защото бях задал въпрос - двеста преглеждания и нито едно мнение. За тия мишоци става дума.Нали този сайт е за това,ако някой нещо знае да каже не да се правим на големи играчи. Иначе никой не карам да ебе заразна жена.
Nikolaj написа: ↑Сря Яну 31, 2024 6:25 pmАми ако искаш по-бързо и що годе адекватно инфо потърси го в другия форум. Ако искаш да се "забавляваш" с писатели-псевдо разбирачи чети си тук и се забавлявай. Това мога да те посъветвам.FILIP написа: ↑Сря Яну 31, 2024 1:53 pm Гледам че нещо не сте ме разбрали. И аз не съм от Варна тогава бях там. Мишоци казах,защото бях задал въпрос - двеста преглеждания и нито едно мнение. За тия мишоци става дума.Нали този сайт е за това,ако някой нещо знае да каже не да се правим на големи играчи. Иначе никой не карам да ебе заразна жена.
[/quote
Кой е другия форум?