РАБОТЯ! ❤️ New hot ❤️Ще те накарам да полудееш ❤️ - 0879027212

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Massimo
Благодарил: 4 пъти

РАБОТЯ! ❤️ New hot ❤️Ще те накарам да полудееш ❤️ - 0879027212

Мнение от Massimo »

Колеги ,как е тази дама ..реална ли е ..Обича ли да го прави и тнт"София, Компаньонкa РАБОТЯ! ❤️ New hot ❤️Ще те накарам да полудееш ❤️ 25 г след 20:00 до 06:00 час.." https://www.alo.bg/6057213
Lamiata
Благодарил: 6 пъти
Благодарен: 23 пъти

Re: РАБОТЯ! ❤️ New hot ❤️Ще те накарам да полудееш ❤️ - 0879027212

Мнение от Lamiata »

Макар и след много време, след търсене по номер ми излезе това и обявата която колегата е публикувал за моя изненада е активна но различна от моята. Нещо някой може ли да добави?
https://adamieva.info/obiava-4668653/ra ... v-tsentara
БатеБончо
Благодарил: 73 пъти
Благодарен: 84 пъти

Мнение от БатеБончо »

Теренът е близо до Сливница и Опълченска. Реалните снимки са тези от Ало-то. Тези от Адама са фалшиви, но това да не те притеснява, защото ще те посрещне жената от снимките в първия линк. В Ало има още една нейна обява, е която има повечко снимки. Търсиш в раздел Център, впечатление ще ти направи, че е заглавието е писано ГФЕ е 160 лв. Реално е 180 лв.
Снимките са на поне 3-4 г.
Жената е над посочените години. Не мрънка, има я апатията от годините на работа с всякакви типове, но не е лош избор. Ценовият клас не е като на някой бръмчалки, но си има плюсовете. Тя е от онези жени, с които ако се държиш с уважение, ще получиш добра услуга.
Хигиената е нормална.
Вдига операторка.
Има още две жени на терен.
Lamiata
Благодарил: 6 пъти
Благодарен: 23 пъти

Мнение от Lamiata »

Благодаря колега за изчерпателния отговор. След две седмици кацам в София,но вече гледам да се ориентирам,че като чета форумите оставам без думи понякога 😃. Ще се обадя и ако стигна до нея ще споделя.
Чиков
Благодарен: 5 пъти

Мнение от Чиков »

Това е Криси от Антим 1. Бях с нея преди нова година. https://www.alo.bg/4232334 . Терена е спартански но чист. Май не е сама в апартамента (чуваха се вратите на другите стаи).В лице ноьо особено но не е и грозна, има си някакъв чар. Тяло като на снимките с нчкое килце и годинки отгоре, нищо фрапантно.Поувиснали цицета, малко коремче. Преди да почнем си взе душ ,даде кърпа и сложи чист чаршаф. Свирката нищо особено, не лапа до долу но се старае. В секса не ми отказа пози ( не че сме сменяли много -поязди малко , мисионерска и задна) Държи на ебане, не ми е мрънкала за нищо( целувки , пипане , мачкане- без грубости разбира се ). Накрая си взе пак душ. Не съм усещал лоши миризми от нея НО знайте че в стаята се пуши , аз съм активен пушач и не ми пречи но да си знаете. Тази ми беше втората платена и нямам опит с тях но не мисля че е греда. Съотношение цена-услуга става да олабиш, стига да не си притенциозен.
PS. Предлага и евтина тройка с колежка но я нямаше и не знам коя е.
Публикувай отговор