Бюджетни дами мнения
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Бюджетни дами мнения
Здравейте,
моля ако някой е посещавал дамите от линка да сподели дали са коректни, справят ли се със задачите и въобще всякакви впечатления за тях. Очевидно е, че са в бюджетния ценови клас.
1. https://adamieva.info/obiava-4679265/ba ... a-bez-20lv
2. https://adamieva.info/obiava-4789950/ka ... da-go-lapa
3. https://adamieva.info/obiava-4467957/un ... rlo-ekstra
4. https://adamieva.info/obiava-4451309/tsenite-padat
моля ако някой е посещавал дамите от линка да сподели дали са коректни, справят ли се със задачите и въобще всякакви впечатления за тях. Очевидно е, че са в бюджетния ценови клас.
1. https://adamieva.info/obiava-4679265/ba ... a-bez-20lv
2. https://adamieva.info/obiava-4789950/ka ... da-go-lapa
3. https://adamieva.info/obiava-4467957/un ... rlo-ekstra
4. https://adamieva.info/obiava-4451309/tsenite-padat
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 83 пъти
Re: Бюджетни дами мнения
Колега, втората жена е на около 46-47 г.
Тя е на снимките.
Има още пет/шест обяви в Адама, както и една в Ало-то.
Теренът е до сладкарница Неделя в Слатина.
Цената е действителна. Минимално доплащане за екстри.
Газът й е доста космат. В една от обявите я има надупена и там космите от ануса стърчат със страшна сила изпод конеца на прашките.
Апатична заради годините в тази професия, но не прави номера.
Тя е на снимките.
Газът й е доста космат. В една от обявите я има надупена и там космите от ануса стърчат със страшна сила изпод конеца на прашките.
-
- Благодарил: 3 пъти
- Благодарен: 8 пъти
Първата е доста коментирана. Свирката е 20лв ама е слаба иначе обикновена жена, за много много на зор става.
Това последното вече е над 60. Ходих преди над 10 години и като я видях избягах с 200
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
От теста на обявата на последната:
"... за 30 минути - 20 лева,...Бърза френска до 10 минути със кондом + 20 лева..."
Е, в половиния час за 20 лв какво ли влиза, щом за "бърза френска" трябва да се доплащат 20 лв?
"... за 30 минути - 20 лева,...Бърза френска до 10 минути със кондом + 20 лева..."
Е, в половиния час за 20 лв какво ли влиза, щом за "бърза френска" трябва да се доплащат 20 лв?
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 48 пъти
При 3. никой ли не е ходил? Интересува ме къде в центъра е теренът. Жената от ромския етнос ли е?
- водач_на_мпс
Да добавя едно бюджетно милфче, ако Бананчо няма против да му ползвам темата. Ако има - ще я преместя в собствена тема.
Колежката на Димана - https://www.alo.bg/8213621
Бях миналия месец за 30 мин.
Негативи:
Има проблем с горните зъби, поради което прави ужасна свирка - лапа само главичката и драска със зъби;
По телефона дава адрес, който е вход, но е грешен. Адресът е на кръстовището на Опълченска и Сливница, срещу Шел. Пристигам, казва ми да се качвам. Газ по стълбите и опаа, обвини ме, че съм объркал входа. Сега вече ми каза да отивам в съседния вход, който е на друг адрес. Добре че пристигнах 10 мин по-рано.
Свършване по тялото е екстра - 30лв. Ако ми беше дала, нямаше да ѝ се налага да сменя чаршафа.
Години - "26" -> 35-40. Това е грешка, защото който търси млада, ще си тръгне на вратата, а който търси милф и филтрира обявите по години, въобще няма да види обявата.
Позитиви:
30 мин стандарт - 70лв
Не гони по-рано, 30 мин са 30 мин.
Българка с голямо стегнато дупе. Чиста, взе си душ, преди и след мен. Добра, мила жена.
70лв за 30мин става, който може да го вдига без френска и харесва милфки със сочни дупета. Поиграх си с дупето, надървих се, изчуках я и източих маркучу на чаршафа.
Негативи:
Има проблем с горните зъби, поради което прави ужасна свирка - лапа само главичката и драска със зъби;
По телефона дава адрес, който е вход, но е грешен. Адресът е на кръстовището на Опълченска и Сливница, срещу Шел. Пристигам, казва ми да се качвам. Газ по стълбите и опаа, обвини ме, че съм объркал входа. Сега вече ми каза да отивам в съседния вход, който е на друг адрес. Добре че пристигнах 10 мин по-рано.
Свършване по тялото е екстра - 30лв. Ако ми беше дала, нямаше да ѝ се налага да сменя чаршафа.
Години - "26" -> 35-40. Това е грешка, защото който търси млада, ще си тръгне на вратата, а който търси милф и филтрира обявите по години, въобще няма да види обявата.
Позитиви:
30 мин стандарт - 70лв
Българка с голямо стегнато дупе. Чиста, взе си душ, преди и след мен. Добра, мила жена.
70лв за 30мин става, който може да го вдига без френска и харесва милфки със сочни дупета. Поиграх си с дупето, надървих се, изчуках я и източих маркучу на чаршафа.
Последно промяна от водач_на_мпс на Чет Фев 29, 2024 2:18 am, променено общо 1 път.
Не е от ромския етнос, но свирката е много слаба, сексът също, отговаря си на цената. Теренът последно като съм ходил беше пряка на дондуков, близо до 1ва английска.водач_на_мпс написа: ↑Сря Фев 28, 2024 2:39 am При 3. никой ли не е ходил? Интересува ме къде в центъра е теренът. Жената от ромския етнос ли е?
А снимките реални ли са или е по дебела?m1717 написа: ↑Сря Фев 28, 2024 8:37 amНе е от ромския етнос, но свирката е много слаба, сексът също, отговаря си на цената. Теренът последно като съм ходил беше пряка на дондуков, близо до 1ва английска.водач_на_мпс написа: ↑Сря Фев 28, 2024 2:39 am При 3. никой ли не е ходил? Интересува ме къде в центъра е теренът. Жената от ромския етнос ли е?
На колко години е горе долу?
По-дебела е от на снимките и е 50+sexdream написа: ↑Сря Фев 28, 2024 11:38 amА снимките реални ли са или е по дебела?m1717 написа: ↑Сря Фев 28, 2024 8:37 amНе е от ромския етнос, но свирката е много слаба, сексът също, отговаря си на цената. Теренът последно като съм ходил беше пряка на дондуков, близо до 1ва английска.водач_на_мпс написа: ↑Сря Фев 28, 2024 2:39 am При 3. никой ли не е ходил? Интересува ме къде в центъра е теренът. Жената от ромския етнос ли е?
На колко години е горе долу?
е за тея пари няма ли и поне малко лапаневодач_на_мпс написа: ↑Сря Фев 28, 2024 3:09 am
аз трудно ще го дигна без свирчица
Наистина в секса не дава много, но преди я бях посетил и френската беше чукане в гърлото и издържаше доста на това
- водач_на_мпс
Има френска, влиза си в цената. Но по-добре без нея, защото драска и въобще не я може. Бях с презерватив и като усетих, че драска, веднага я спрях. Заради този си проблем е греда, но в сравнение с циганките на 100лв, тази е бюджетен вариант, ако никоя друга не вдига телефона.user_85 написа: ↑Чет Фев 29, 2024 10:33 amе за тея пари няма ли и поне малко лапаневодач_на_мпс написа: ↑Сря Фев 28, 2024 3:09 am
аз трудно ще го дигна без свирчица
- nightmaretg
- Благодарил: 42 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Колега, би ли споделил дали жрицата е българка или мангалкаБатеБончо написа: ↑Пон Фев 26, 2024 9:17 am Колега, втората жена е на около 46-47 г.
Тя е на снимките.
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 83 пъти
Циганка.
nightmaretg написа: ↑Пет Мар 01, 2024 11:47 pmКолега, би ли споделил дали жрицата е българка или мангалкаБатеБончо написа: ↑Пон Фев 26, 2024 9:17 am Колега, втората жена е на около 46-47 г.
Тя е на снимките.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
От много мераци да се скатае некой лев Ганьо все на миндили и дългокосмести глигани от адамиева ше налита.
Нема как мангалките миризливи да почват от 130 а свестно чисто момиче с нормален терен да се пусне под таа цена или даже на нея- те путките да не пасат трева.
Нема как мангалките миризливи да почват от 130 а свестно чисто момиче с нормален терен да се пусне под таа цена или даже на нея- те путките да не пасат трева.
WTF
-
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 58 пъти
Вярно е, че под 100 на час няма никакъв шанс да се попадне на женска от човешкия вид. Как си представяте за 20лв нещо да ви духа, а за 70 да ебете? Това си е направо раздел фетиши с клошари .
Лично аз до скоро тествах до долна граница 100, но напоследък всички под 120-150 е отпадък на 100% и вече съм вдигнал долната граница на 150 независимо от примамливите снимки на някои евтини. Колегата е прав, че курвите не пасат трева и щом се пускат на толкова евтино значи си знаят качеството.
Лично аз до скоро тествах до долна граница 100, но напоследък всички под 120-150 е отпадък на 100% и вече съм вдигнал долната граница на 150 независимо от примамливите снимки на някои евтини. Колегата е прав, че курвите не пасат трева и щом се пускат на толкова евтино значи си знаят качеството.
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав
Колега, на снимките виждам голяма брадавица или кондилома над дясната цица Много ли е неприятна на живо?водач_на_мпс написа: ↑Сря Фев 28, 2024 3:09 am Да добавя едно бюджетно милфче, ако Бананчо няма против да му ползвам темата. Ако има - ще я преместя в собствена тема.
Негативи:
Позитиви:
30 мин стандарт - 70лв
- водач_на_мпс
Да, има над гърдата и няколко по гърба. По гърба са по-големи. Не разбирам, но мисля, че са бенки/брадаваци, а не кондиломи. Внимавах да не я пипам по тях. Всичко със презерватив правихме и ми няма нищо.
Мисля и аз да се включа в темата и да добавя в бюджетните каки всеобщо познатата Васи с телефон 0876421640 . Вчера я посетих и за 30 лв. и свърших в устата. Накара ме да легна на едно легло настани само да си смъкна гащите и като почна.... Абе грамофон на 78 оборота беше бавен . Викам къде се юрна по спокойно. Тя си била такава. Много няма да я коментирам защото само аз не бях минал покрай нея най вероятно ама мисля че за цената няма друга такава свирка. Нищо че е като влизаш и излизаш като автоматична автомивка, дори и мокра кърпа не ми прекара . Ако бях с анцуг сигурно щеше като взе трийстака да ми дръпне гащите надолу и да ме бутне на леглото