Има ли господарки?

blaggoi
Мнения: 3
Регистриран на: Пон Фев 28, 2022 8:43 pm
Благодарен: 1 път

Има ли господарки?

Мнение от blaggoi »

Привет фетишисти,

Нещо напоследък не мога да видя обяви на господарки, все едни и същи. Ако някой може да даде отзив за Morgan ще съм благодарен. Тя има 4 обяви понастоящем в alo, и за 4те търся отзиви и тук и в другия форум и нищо. Мога да предположа, че има някакви отзиви за нея, дори съм сигурен, че има, но вероятно когато е била с друга обява и не мога да ги намеря.

Също така ако някой може да каже къде изчезна домина Кристина? Никой нищо не казва, а тя си беше изключително читава и коректна.

И последно конкретно питане имам за Рени (манастирски ливади): беше се чуло за някакви гъбички и затова отпадна като вариант. Това верно ли е, още ли е такъв случая, че и тя си беше добър вариант, а при липсата на алтернативи направо беше много добър вариант.

Също така ако има някоя друга, която можете да препоръчате- пишете!

Най- накрая един отзив- относно Катрин, да не кажете, че само питам:
https://www.alo.bg/bdsm-mistress-lady-k ... sm-9513577
Цената е добре, има и бюджетен вариант за 100 лв. Тя малко повече говори, вместо примерно да влезе в роля и обстановката не ме кефи, но тези неща не са болка за умиране. Единственото, което ме отблъсква да не ходя е, че всичко се случва на една гумена постелка ли е, не знам как да го нарека, която е върху леглото. Може би ако реша да ида и попитам мога ли да си занеса чаршаф и тя се съгласи и това ще е правилния вариант. Откъде да знам кой е лежал на тази гумена постелка преди малко?

Хайде пишете. Знам, че има фетишисти и фенове, къде се покриха и що не дават отзиви не знам. Може и на лични да пишете и да обсъдим.
БатеБончо
Мнения: 212
Регистриран на: Нед Дек 17, 2023 11:14 am
Благодарил: 70 пъти
Благодарен: 80 пъти

Re: Има ли господарки?

Мнение от БатеБончо »

Колега, за Катрин мога да потвърдя, че април месец даваше лизане на путка и гъз срещу 200 лв.
Публикувай отговор