Магито
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Магито
За мен е ок цена качество топ.Старае се дамата,не позволява волности няма турска за лизане не съм питал,но според мен доста е предпазлива относно хигиената на клиента.На фона на останалите мацката е топ.
-
- Благодарил: 13 пъти
- Благодарен: 7 пъти
Не ме грабна нито с масаж нито с отношение , работя здраво за тия пари няма да ги давам на такива парцали ай молим ти се
-
- Благодарен: 1 път
Чета и се чудя,какво търсите!?Дамата е ок цена качество топ ,вярно не е на 20г но определено е доста добре , впрочем не знам на колко е определено е около 40г има брутални цици и хубаво тяло доста 20г. не могат да и се опрат,но всичко е индивидуално както при нас така и при тях!
-
- Благодарил: 16 пъти
- Благодарен: 12 пъти
Лично на мен много ми допада, повтарям и потретвам с удоволствие, има много неща, стига да знаеш как да си ги поискаш 

Аз примерно нз ти какво търсиш, но аз - качествен масаж, при нея го няма , добро отношение , не стегнато и студено, стегнати естествени гърди не виснали като на баба , да се усмихва повече и естествено при взаимно водене на разговор и закачки да се стигне до нещо повече . Имам фаворитка дето ги има всички качества и пак цената е 100лв така че не НИЕ ЧЕ НЕ ЗНАЕМ КАКВО ТЪРСИМ, а това че не го намираме в нея и смело пропускамеСамо греди написа: ↑Сря Окт 23, 2024 9:45 pm Чета и се чудя,какво търсите!?Дамата е ок цена качество топ ,вярно не е на 20г но определено е доста добре , впрочем не знам на колко е определено е около 40г има брутални цици и хубаво тяло доста 20г. не могат да и се опрат,но всичко е индивидуално както при нас така и при тях!
-
- Благодарен: 1 път
2 пъти чета "брутални" ясно е , че си от ония дето правят реклама хахаха колко пък да са брутални , то какви цици имааа ти какви хвалиш беги
-
Много са й хубави циците, особено за годините й ... който разбира - тук се спира, това мога да кажа аз 

-
- Благодарил: 98 пъти
- Благодарен: 112 пъти
Това изречение обобщава моето преживяване при Маги.Pizza&chips написа: ↑Пет Окт 18, 2024 2:07 pm Не ме грабна нито с масаж нито с отношение , работя здраво за тия пари няма да ги давам на такива парцали ай молим ти се
https://www.alo.bg/erotichna-magiya-magi-7504882
https://www.alo.bg/erotichna-magiya-magi-9491788 (обявата на Лина, но сега на Маги)
Преживяването ми при въпросната дама беше твърде разочароващо. И преди съм ходил в този салон, но беше при Лина. При нея всичко си беше безупречно. Тяло, перверзия, орален секс, празнене и т.н. За съжаление това спомен и не мисля, че това студио има какво да даде срещу парите, които аз давам.
Маги е жена на 40 +. В лицето дългогодишното пушене на цигари е оставило своя отпечатък. От ромски произход е. Това е видимо. Сама е в студиото или поне така си мисля при положение, че студио 1 беше със затворена врата. Уговорката е лесна. Местоположението е същото. Шивачките от съседното ателие знаят къде отивате. Вероятно Маги си пуши цигарите с тях. Така че да не ви притесняват погледите им. Те са безразлични, тъй като пред тях са минавали всякакви навлеци.
Цената е евтина. 100 лв. Всяка екстра е + 70 лв. Какви са екстрите: фуутфетиш, турска, фейсситинг, като във фейсситинга се включва и лизането на путката. Тя така го нарича, но си е чист орален на нея. Тя не прави свирки. В стандартната услуга се включва еротичен масаж по гащи и целуване на гърди.
Масаж няма. Едно леко размазване на олио. Не си търка тялото в твоето. Уж се заиграва около дупето, но до там. Заигравката с члена е чиста чикия. Заигравка с тестисите няма. Има едно нелепо пъшкаме до степен на викане докато ти бие чекия. Хигиената й е безупречна. Гладко избръснати крака. Няма и помен от наболи косми. Чиста путка. Чист гъз. Завирах си езика, няма и помен от лоша миризма. Студиото е чисто . Коректна е, връща ресто.
На жената не й се работи. Приказката с нея върви без проблем, но до там. За друго не става.
-
Екстрите могат да бъдат получени и без пари ... както много пъти сме казвали - има и любов по този святБатеБончо написа: ↑Пет Мар 21, 2025 4:34 amТова изречение обобщава моето преживяване при Маги.Pizza&chips написа: ↑Пет Окт 18, 2024 2:07 pm Не ме грабна нито с масаж нито с отношение , работя здраво за тия пари няма да ги давам на такива парцали ай молим ти се
https://www.alo.bg/erotichna-magiya-magi-7504882
https://www.alo.bg/erotichna-magiya-magi-9491788 (обявата на Лина, но сега на Маги)
Преживяването ми при въпросната дама беше твърде разочароващо. И преди съм ходил в този салон, но беше при Лина. При нея всичко си беше безупречно. Тяло, перверзия, орален секс, празнене и т.н. За съжаление това спомен и не мисля, че това студио има какво да даде срещу парите, които аз давам.
Маги е жена на 40 +. В лицето дългогодишното пушене на цигари е оставило своя отпечатък. От ромски произход е. Това е видимо. Сама е в студиото или поне така си мисля при положение, че студио 1 беше със затворена врата. Уговорката е лесна. Местоположението е същото. Шивачките от съседното ателие знаят къде отивате. Вероятно Маги си пуши цигарите с тях. Така че да не ви притесняват погледите им. Те са безразлични, тъй като пред тях са минавали всякакви навлеци.
Цената е евтина. 100 лв. Всяка екстра е + 70 лв. Какви са екстрите: фуутфетиш, турска, фейсситинг, като във фейсситинга се включва и лизането на путката. Тя така го нарича, но си е чист орален на нея. Тя не прави свирки. В стандартната услуга се включва еротичен масаж по гащи и целуване на гърди.
Масаж няма. Едно леко размазване на олио. Не си търка тялото в твоето. Уж се заиграва около дупето, но до там. Заигравката с члена е чиста чикия. Заигравка с тестисите няма. Има едно нелепо пъшкаме до степен на викане докато ти бие чекия. Хигиената й е безупречна. Гладко избръснати крака. Няма и помен от наболи косми. Чиста путка. Чист гъз. Завирах си езика, няма и помен от лоша миризма. Студиото е чисто . Коректна е, връща ресто.
На жената не й се работи. Приказката с нея върви без проблем, но до там. За друго не става.

''фейсситинг, като във фейсситинга се включва и лизането на путката. Тя така го нарича, но си е чист орален на нея. Тя не прави свирки.''
Човек всеки ден научава нещо ново. Аз примерно не знам каква е разликата между лизането и оралния секс. Ако Бате Бончо я обясни, ще съм му благодарен.
Човек всеки ден научава нещо ново. Аз примерно не знам каква е разликата между лизането и оралния секс. Ако Бате Бончо я обясни, ще съм му благодарен.