На тоя терен всички са бюджетни, св. троица, обаче много мизерно и те обзема клаустрофобия, има училище наблизо и децата са налагали буквално пред входаLamiata написа: ↑Чет Мар 07, 2024 7:41 am Мисля и аз да се включа в темата и да добавя в бюджетните каки всеобщо познатата Васи с телефон 0876421640 . Вчера я посетих и за 30 лв. и свърших в устата. Накара ме да легна на едно легло настани само да си смъкна гащите и като почна.... Абе грамофон на 78 оборота беше бавен . Викам къде се юрна по спокойно. Тя си била такава. Много няма да я коментирам защото само аз не бях минал покрай нея най вероятно ама мисля че за цената няма друга такава свирка. Нищо че е като влизаш и излизаш като автоматична автомивка, дори и мокра кърпа не ми прекара . Ако бях с анцуг сигурно щеше като взе трийстака да ми дръпне гащите надолу и да ме бутне на леглото
Бюджетни дами мнения
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Бюджетни дами мнения
https://adamieva.info/obiava-4467957/un ... rlo-ekstra
Някой бил ли е скоро?
( преди наистина предлагаше мощно дълбоко гърло )
https://adamieva.info/obiava-4799838/43-godishen-milf вчера бях при този милф,прави уникални свирки. Незмам дали годините и отговарят защото изглежда доста по млада а какви цици има уау
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Аз па язе вчера бех при майка ти - нема такава разпоретина. Ма преди да й пикая в устата ми рече да ти предам цитирам: да спреш да пробутваш таа грозна дърта космата вонлива свлеч сестра ти от гетото навсекъде и да са фалиш че си я ебал вчера - то а ясно че друга нема да пусне на изпаднал мангал кат тебе и че при тва смръдливо гюбре никой друг нема да иде и пари да му дават. Така рече.Seksmen написа: ↑Сря Окт 23, 2024 5:05 pm https://adamieva.info/obiava-4799838/43-godishen-milf вчера бях при този милф,прави уникални свирки. Незмам дали годините и отговарят защото изглежда доста по млада а какви цици има уау
WTF
Колега не ти прави чес да обиждаш,не съм те обидил за да се държиш така! Незнам кой е космат и чия уста си пикал,но едно мога да кажа с сигурност че жената не е циганка! А ако ти гледам речника сигурно си минал успешно 5 клас и си приключил! А и дълбоко се съмнявам че ти въобще си ходил при нея,немисля че тя работи с такива селяни! Айде докаже че си бил там кажи каде и адреса!
-
- Благодарил: 23 пъти
- Благодарен: 14 пъти
Колега заинтригува ме все пак снимките изглеждат фалшиви! Но като гледам локацията съм сигурен, че е от някой стар бърдак можеби на ул. Овчо поле ? Или другаде ?Seksmen написа: ↑Съб Окт 26, 2024 1:58 pm Колега не ти прави чес да обиждаш,не съм те обидил за да се държиш така! Незнам кой е космат и чия уста си пикал,но едно мога да кажа с сигурност че жената не е циганка! А ако ти гледам речника сигурно си минал успешно 5 клас и си приключил! А и дълбоко се съмнявам че ти въобще си ходил при нея,немисля че тя работи с такива селяни! Айде докаже че си бил там кажи каде и адреса!
-
- Обратна връзка:
- се
Toa па я не ми са уфлянквай бе капут- кво шти доказвам на тебе. Ти доказвай къв си като от общо 4 поста дето имаш два са ти хвалебсвтия за таа и то в различни теми.Seksmen написа: ↑Съб Окт 26, 2024 1:58 pm Колега не ти прави чес да обиждаш,не съм те обидил за да се държиш така! Незнам кой е космат и чия уста си пикал,но едно мога да кажа с сигурност че жената не е циганка! А ако ти гледам речника сигурно си минал успешно 5 клас и си приключил! А и дълбоко се съмнявам че ти въобще си ходил при нея,немисля че тя работи с такива селяни! Айде докаже че си бил там кажи каде и адреса!
Ич нема да ми прави чеСТ с некъв кирлив сводник кат тебе да си говора за речници, виж по-може а му навра един по-дебел отзаде и с шут да му го прокарам та да му излезе през сливиците и а си го гледа после, па белки го научи. Ма ше ми е жал дето ша съсипа книгата. Аре ся отваряй си устата широко да пикая и в твойта.
Последно промяна от razputin на Нед Окт 27, 2024 4:17 pm, променено общо 1 път.
WTF
Сама работи дамата поне докато бях там не разбрах да има други хора,иначе теренчето е много чисто !
Не е на овче поле а а иначе за снимките и аз мисля че не са нейни но е 90% до тях само дето има татуировки и ми изглежда по млада
-
- Обратна връзка:
Ясно де, начи смръдлива мангалска разпоретина с фалшиви снимки, а ти си й сводника или самата тя. Така кажи кво го увърташ.
WTF
Немога да разбера защо се заяждаш с мен и какъв ти е проблема! Циганка била аз съм бил сводник,пача била незнам си каква! Ами кой те кара да ходиш не ходи! Аз като ти гледам коментарите ти една не си похвали!
-
- Обратна връзка:
Пача не съм й казвал, благодара че ме подсети за следващия път като я изрекламираш таа смрад.
WTF
Комплексарче,чудя се ти въобще дали си ходил при някоя !? Като гледам как решиш хора които не си посещавал, наистина се замислям
-
- Обратна връзка:
Нема и с кво да се замисляш - при хора не съм бил ма при майка ти бех, питай я
WTF
Тя хич не почина на 79 години преди 18 години ,село село бягай от там де си излязал,че тук няма пробиеш
Последно промяна от Seksmen на Пон Окт 28, 2024 9:05 am, променено общо 1 път.
-
- Обратна връзка:
Ти глей а ти го не намаам та да те прата при нея да си я поздравиш лично, че дотам ше пробиеш ако те засила.
WTF
-
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 58 пъти
Ако майка ти трябва да е на 107 години, ти на колко си ?
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав