ебалник по-добър от коври

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Nikolaj
Благодарил: 46 пъти
Благодарен: 78 пъти

Re: ебалник по-добър от коври

Мнение от Nikolaj »

Joker999 написа: Съб Дек 23, 2023 10:23 am Да спрем да го коментираме това лице, по скоро дете, защото така се захранва с енергия просто който му знае профилите да направи една тема за лъжльото
Прав си, а аз директно си го докладвам на модератора и човека като си влезе му трие глупостите. А той нека си се плюнчи. ;)
grogu
Благодарен: 2 пъти

Мнение от grogu »

Jo99 написа: Чет Дек 14, 2023 10:12 pm
Rooder написа: Чет Дек 14, 2023 8:04 pm Коври не е добър. те не одобряват никакви публикации, никога не ви казват защо, а мястото е гадно. модераторите са глупаци и никога не можем да имаме открити дискусии, защото те изтриват всичко. защо всички не започнем да използваме това повече баща, отколкото Коври? тук няма цензура и е по-добре
Точно казано
Съгласен съм кофражиските модератури слухтят повече тук отколкото да си гледат коврите.Та трият сас закъснение .Даже без причина ме изгонаха щот пишех квото съм видял ходил открито.Корупцията там пълна
qpdb
Благодарен: 1 път

Мнение от qpdb »

grogu написа: Сря Фев 14, 2024 2:55 pm
Jo99 написа: Чет Дек 14, 2023 10:12 pm
Rooder написа: Чет Дек 14, 2023 8:04 pm Коври не е добър. те не одобряват никакви публикации, никога не ви казват защо, а мястото е гадно. модераторите са глупаци и никога не можем да имаме открити дискусии, защото те изтриват всичко. защо всички не започнем да използваме това повече баща, отколкото Коври? тук няма цензура и е по-добре
Точно казано
Съгласен съм кофражиските модератури слухтят повече тук отколкото да си гледат коврите.Та трият сас закъснение .Даже без причина ме изгонаха щот пишех квото съм видял ходил открито.Корупцията там пълна
Аз пък се забавлявам като напиша мнение от две изречения и после олигофренът модератор ми напише цял ферман пълен с правописни грешки с оправдания защо не ми е допуснал мнението. Доста се забавлявам с пилешкият му мозък 🤭🤭🤭
jultokanarche
Благодарил: 7 пъти
Благодарен: 9 пъти

Мнение от jultokanarche »

Мрем да четем как авантаджии се оплакват, че нищо не работи...
Само греди

Мнение от Само греди »

Всички сме фалшиви в форумите ако има някоя добра не се коментира пази се,но гредите са на линия и евентуално ако някоя добра се качи бива оплювана!!!!Стратегия да не се ходи при нея и да има повече свободни часове,а да не казвам колко конкуренция се плют във форумите,аз не вярвам форумите!!!
angel
Благодарил: 1 път
Благодарен: 7 пъти

Мнение от angel »

Само греди написа: Пон Окт 28, 2024 10:11 pm Всички сме фалшиви в форумите ако има някоя добра не се коментира пази се,но гредите са на линия и евентуално ако някоя добра се качи бива оплювана!!!!Стратегия да не се ходи при нея и да има повече свободни часове,а да не казвам колко конкуренция се плют във форумите,аз не вярвам форумите!!!
.
Като не вярваш какво правиш тук ? Защо никой или почти никой не оплю Амбър,Джия,Амая,Дилена,и т.н.
natoporchen
Благодарил: 61 пъти
Благодарен: 7 пъти

Мнение от natoporchen »

angel написа: Вто Окт 29, 2024 12:02 am
Само греди написа: Пон Окт 28, 2024 10:11 pm Всички сме фалшиви в форумите ако има някоя добра не се коментира пази се,но гредите са на линия и евентуално ако някоя добра се качи бива оплювана!!!!Стратегия да не се ходи при нея и да има повече свободни часове,а да не казвам колко конкуренция се плют във форумите,аз не вярвам форумите!!!
.
Като не вярваш какво правиш тук ? Защо никой или почти никой не оплю Амбър,Джия,Амая,Дилена,и т.н.
А, Дилена я оплюха миналата седмица, не се притеснявай. Хейтъри си има за всичко!
ejobejo
Благодарил: 1 път
Благодарен: 2 пъти

Мнение от ejobejo »

Не знам какво не им харесвате на коврите (освен, че не работи в момента) - аз лично там съм намирал (и предоставял) много полезна и точна информация. Да не говорим, че се обсъждат доста повече теми и обяви, тук намерих дискусии само за десетина мацки, крайно недостатъчно. Разбира се - както винаги - не ангажирам никого с личното си мнение и не влизам в никакви спорове и дискусии...
ChipiChapa
Благодарил: 14 пъти
Благодарен: 33 пъти

Мнение от ChipiChapa »

Ми нали тъпия Ганьо трябва да плюе това дето не ползва, ама не се замисля че там много повече инфо има! Тук се плюят и постоянно си показват липсата на мозъчни клетки само да запълнят празнината дето им е останала от дете
Хълк

Мнение от Хълк »

Bambina996 написа: Пет Дек 15, 2023 4:32 pm ...И тъй като тук, не се следи и спазват правила, "серете" на воля!
Диленче , разсмях се искрено като ти прочетох мненията тук :D
Никога не бих си помислял , че си способна на такава злъч и злоба , но ти си знаеш .
Преди да ме сядеш по инерция , примерно за малкото ми мнения тук ,то те са защото "коврите" тоя път се гъбясаха за по-продължително време а ме интересуваха някои "звезди" , нови на небосклона такива , та си викам , "Що и тука да не се регна ?" .
За жалост тук наистина преобладават мненията на дечковци които просто си пишат колкото да си запълнят времето и това което точно ме интересува е инпосибъл да открия на база повърхностно четене , но попаднах на твоите мнения и щях да си разлея кафето от смях .
Айде така и така към теб съм се обърнал да ти дам моята реална оценка .
Плюсове , много си сладка и си ми в топ 3 за нуру масажист у нас ! Адмирирам и отношението ти към "работата" , затопленият нуро гел , хигиената и позитивността ти .
Минусите ми се базират на лична преценка , за някои това може да са плюсове а именно :
Примерно преди да си напълниш устните със силикон още на старото работно място беше много по-сладка , а и не ти се отдава да се правиш на психоложка с цел дозапълване времето до края на единият час . Поне мен това ме е разсмивало при няколкото ми посещения при теб , нищо че не съм се смял на глас .
Pizza&chips
Благодарил: 8 пъти
Благодарен: 6 пъти

Мнение от Pizza&chips »

Хълк написа: Чет Окт 31, 2024 2:04 pm
Bambina996 написа: Пет Дек 15, 2023 4:32 pm ...И тъй като тук, не се следи и спазват правила, "серете" на воля!
Диленче , разсмях се искрено като ти прочетох мненията тук :D
Никога не бих си помислял , че си способна на такава злъч и злоба , но ти си знаеш .
Преди да ме сядеш по инерция , примерно за малкото ми мнения тук ,то те са защото "коврите" тоя път се гъбясаха за по-продължително време а ме интересуваха някои "звезди" , нови на небосклона такива , та си викам , "Що и тука да не се регна ?" .
За жалост тук наистина преобладават мненията на дечковци които просто си пишат колкото да си запълнят времето и това което точно ме интересува е инпосибъл да открия на база повърхностно четене , но попаднах на твоите мнения и щях да си разлея кафето от смях .
Айде така и така към теб съм се обърнал да ти дам моята реална оценка .
Плюсове , много си сладка и си ми в топ 3 за нуру масажист у нас ! Адмирирам и отношението ти към "работата" , затопленият нуро гел , хигиената и позитивността ти .
Минусите ми се базират на лична преценка , за някои това може да са плюсове а именно :
Примерно преди да си напълниш устните със силикон още на старото работно място беше много по-сладка , а и не ти се отдава да се правиш на психоложка с цел дозапълване времето до края на единият час . Поне мен това ме е разсмивало при няколкото ми посещения при теб , нищо че не съм се смял на глас .
Евала много точно го описа, не и се отдава да е психоложка само и само да запълни тоя така дълъъъъъг чак след изпразването.
Толкова й е мозъчния капацитет все пак плащаме за да гледаме пипаме горе-долу стегнато и секси тяло , а не да сме на сеанс при аматьорка
Публикувай отговор