ПРОМО! 3 часа релакс с всички екстри - +359885988653
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
ПРОМО! 3 часа релакс с всички екстри - +359885988653
https://www.alo.bg/6138239
Бил съм с това момиче и останах довелен. Притеснителна е, най вероятно защото има лек говорен дефект но за сметка на това дава всичко за каквото повечето от нас си мечтаят: дълбоко гърло(св. в уста), пипане навсякъде(малко по леко с циците само), секс и т. н. На мен ми излезе 150 лв., останах около час и малко без да ми мрънка за времето, като и казах конкретно какво искам и колко пари ще и дам. Това е, всеки си преценява дали става за него.
Бил съм с това момиче и останах довелен. Притеснителна е, най вероятно защото има лек говорен дефект но за сметка на това дава всичко за каквото повечето от нас си мечтаят: дълбоко гърло(св. в уста), пипане навсякъде(малко по леко с циците само), секс и т. н. На мен ми излезе 150 лв., останах около час и малко без да ми мрънка за времето, като и казах конкретно какво искам и колко пари ще и дам. Това е, всеки си преценява дали става за него.
Re: ПРОМО! 3 часа релакс с всички екстри
Нямам и телефона запаметен, но обикновено става активна около обяд, към 12-13 ч. Следи и обявата в Ало.
Здравей, никъде не видях да предлага секс, а много подробно е описала. Ти на място ли я договори?
Да, на място в процеса на тяло в тяло ми се получиха нещата
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 26 пъти
Това е небезизвестната Наталия, която се вихреше преди 5-6 години и беше топ сред масажистките. После изчезна и се върна в това амплоа. Тогава с еротиката се справяше доста добре, но не съм я посещавал с новото ѝ меню. И ми се чини доста напълняла, ако съдя от снимките. Доста странна птица е, но си струва да се пробва.
Има две лица - изглежда стеснителна, но е еротичен звяр.
Доста се е наляла но не е дебела,от време на време ходя при нея стара е се момичето.DExplorer написа: ↑Пет Дек 31, 2021 4:02 pm Това е небезизвестната Наталия, която се вихреше преди 5-6 години и беше топ сред масажистките. После изчезна и се върна в това амплоа. Тогава с еротиката се справяше доста добре, но не съм я посещавал с новото ѝ меню. И ми се чини доста напълняла, ако съдя от снимките. Доста странна птица е, но си струва да се пробва.
-
- Благодарен: 2 пъти
Re: ПРОМО! 3 часа релакс с всички екстри - +359885988653
Бил съм при нея навремето като беше на ул.Смърч и ми хареса много тогава. След като се върна съм пробвал да се свържа с нея, но ми върза тенекия. Отидох, чакам я сума ти време, въртя се като идиот из околните улички, а тя не си вдига телефона.
И на мен ми е връзвала тенекия понякога си дублира часовете не знам дали е умишлено.Гледам че има нов адрес в Слатина как е терена?MagareKaratist написа: ↑Нед Яну 09, 2022 12:21 am Бил съм при нея навремето като беше на ул.Смърч и ми хареса много тогава. След като се върна съм пробвал да се свържа с нея, но ми върза тенекия. Отидох, чакам я сума ти време, въртя се като идиот из околните улички, а тя не си вдига телефона.
Тука по-скоро забравете.
След няколко дни звънене, накрая си вдигна телефона.
Разбрахме се (вече е в Слатина, във вътрешно дворче на една пряка, приземен етаж), като пристигнах, номера ми вече беше блокиран (?).
Поогледах се, и разбрах къде е. Говореше си с някой през лаптопа, отвреме на време му крещеше, чуваше се доста ясно навън на затоврена дограма.
Изчаках от възпитание 15-тина минути да не ги прекъсвам, но накрая почуках на вратата.
Тя се вдигна, дойде до вратата и ме погледна ме, повдигна ръце и се върна да си чати.
Снимките са старички, вече доста лелински изглежда и явно главата хич не я слуша.
Не знам, за постоянни клиенти, може и да е ок. Но на такива номера, кой и се връзва, не знам.
След няколко дни звънене, накрая си вдигна телефона.
Разбрахме се (вече е в Слатина, във вътрешно дворче на една пряка, приземен етаж), като пристигнах, номера ми вече беше блокиран (?).
Поогледах се, и разбрах къде е. Говореше си с някой през лаптопа, отвреме на време му крещеше, чуваше се доста ясно навън на затоврена дограма.
Изчаках от възпитание 15-тина минути да не ги прекъсвам, но накрая почуках на вратата.
Тя се вдигна, дойде до вратата и ме погледна ме, повдигна ръце и се върна да си чати.
Снимките са старички, вече доста лелински изглежда и явно главата хич не я слуша.
Не знам, за постоянни клиенти, може и да е ок. Но на такива номера, кой и се връзва, не знам.
Лудница - аз съм ходил преди 5г. сигурно, докато беше в Брезите, и нямаше такива проблеми хич,
Напоследък нещо я няма! Последния път когато ходих, катерицата не беше обръсната, нямаше кърпи, даде ми от тези неща дето се слагат на матрака(няма бърсане с тази простотия). Но както казаха и някои колеги, срещу повече пари дава всичко ( в дупето го поема доста добре).
- Sentinel_001
Какво стана с тази звезда , ако някой знае нека да сподели (може и на лично).