Jesika best - Петя
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Jesika best - Петя
Здравейте. Някой има ли контакт с jesika best aka петя да се свържа с нея за сексуални услуги?
Благодаря
Благодаря
Re: Jesika best - Петя
Не знам къде е, гледам я във фейсбук , че е в София. Бях мераклия преди години, но се отказах заради малоумните тарифи.
Прибрала се е от Германия.
Който иска по-ниски цени може да пробва със сестра и - близначка и сериозна мръсница!
Който иска по-ниски цени може да пробва със сестра и - близначка и сериозна мръсница!
-
Е ако близначката работела уж на ниски цени за 250 Jesika за 400 ли е ? С тези много напомпани устни като патешка човка чак отлъскваща. Поредната която много си е повярвала. Утре може и 1000 да искат за час
Аз няма идея тия скокарджи как ги ебете, джуки кат на патето яки устата, наляла 500 кубика силикон във всяка цица....преди сигурно са били като левче под балатум. Тая ако я видя в тъмното ше ми изкара акъла ве.