масаж с хепи енд без екстри
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
масаж с хепи енд без екстри
Здравйте група.
търся в София свестен масаж в чиста обстановка където да не те претупват. Масажистаката няма занаяение как изглежда, важното е да си разбира от работата и пипа както трябва и където трябва. ... и да не мрънка ако искаш да всършиш два пъти.
Благодаря предварително за съвети.
търся в София свестен масаж в чиста обстановка където да не те претупват. Масажистаката няма занаяение как изглежда, важното е да си разбира от работата и пипа както трябва и където трябва. ... и да не мрънка ако искаш да всършиш два пъти.
Благодаря предварително за съвети.
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 26 пъти
Re: масаж с хепи енд без екстри
https://www.alo.bg/6429293
Няма проблеми за повече свършвания, има готин силикон и масажа го бива.
Няма проблеми за повече свършвания, има готин силикон и масажа го бива.
-
- Благодарен: 3 пъти
https://m.adamieva.info/obiava-4556198/ ... iyska-luga някой пробвал ли се е тук
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Аз съм пробвал още, когато беше на стария адрес в Орландовци преди години. В Красна поляна не съм ходил.matrix3333 написа: ↑Нед Яну 30, 2022 12:28 pm https://m.adamieva.info/obiava-4556198/ ... iyska-luga някой пробвал ли се е тук
Помня, че беше дебеличка жена, но палава. Още първия път ми облиза и засмука пръстите на крака, докато бях по корем, после ми удари един взик на гъза. Накрая ме свърши със свирка. И всичко това без да сме се уговаряли.
Не знам, обаче, в момента какво прави. Това си беше преди доста години.
После ходих още няколко пъти, даваше ми да си играя с путката й, но беше космата.
И лека полека спрях да ходя (мразя космаци).
Като пари изобщо не се сещам, но и няма значение, защото беше отдавна.
-
Каза че за 60 лв включва масаж освободжаване със свирка без кондом свършване по циците , гола или по бельо може да се бара , а за секса иска 100 лв и свършвания колкото можешPizzetti написа: ↑Пон Яну 31, 2022 9:52 amАз съм пробвал още, когато беше на стария адрес в Орландовци преди години. В Красна поляна не съм ходил.matrix3333 написа: ↑Нед Яну 30, 2022 12:28 pm https://m.adamieva.info/obiava-4556198/ ... iyska-luga някой пробвал ли се е тук
Помня, че беше дебеличка жена, но палава. Още първия път ми облиза и засмука пръстите на крака, докато бях по корем, после ми удари един взик на гъза. Накрая ме свърши със свирка. И всичко това без да сме се уговаряли.
Не знам, обаче, в момента какво прави. Това си беше преди доста години.
После ходих още няколко пъти, даваше ми да си играя с путката й, но беше космата.
И лека полека спрях да ходя (мразя космаци).
Като пари изобщо не се сещам, но и няма значение, защото беше отдавна.
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Може. Имай предвид, че си е бидонче, така че е нормално да иска такива пари. Даже ми се струват 100 лв множко. Ама... инфлация.matrix3333 написа: ↑Пон Яну 31, 2022 11:05 am Каза че за 60 лв включва масаж освободжаване със свирка без кондом свършване по циците , гола или по бельо може да се бара , а за секса иска 100 лв и свършвания колкото можеш
Един път исках да духа с кондом, нямала била, питах я че някой може да пририта да я ебе, тя вика който иска да си носиPizzetti написа: ↑Пон Яну 31, 2022 11:16 amМоже. Имай предвид, че си е бидонче, така че е нормално да иска такива пари. Даже ми се струват 100 лв множко. Ама... инфлация.matrix3333 написа: ↑Пон Яну 31, 2022 11:05 am Каза че за 60 лв включва масаж освободжаване със свирка без кондом свършване по циците , гола или по бельо може да се бара , а за секса иска 100 лв и свършвания колкото можеш
Така че който пририта хубаво еда си носи и гуми
Като махнеш че е бидон, космясала и на годинки е топ да топ
-
https://m.adamieva.info/obiava-4630451/ ... o-okosmena Тук някой пробвал ли е
Преди взимаше 30, за всичко(масаж, свирка+секс), явно инфлацията е доста голяма при нея!Pizzetti написа: ↑Пон Яну 31, 2022 11:16 amМоже. Имай предвид, че си е бидонче, така че е нормално да иска такива пари. Даже ми се струват 100 лв множко. Ама... инфлация.matrix3333 написа: ↑Пон Яну 31, 2022 11:05 am Каза че за 60 лв включва масаж освободжаване със свирка без кондом свършване по циците , гола или по бельо може да се бара , а за секса иска 100 лв и свършвания колкото можеш