Само аз ли съм карък

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Varnaboy

Само аз ли съм карък

Мнение от Varnaboy »

https://www.alo.bg/erotichni-masaji-10454103
Не препоръчвам! Получих обрив след посещението си при нея. Пуснал съм кръвни ще пиша какво е излязло. Пазете се!!!
razputin
Благодарил: 232 пъти
Благодарен: 383 пъти
Обратна връзка:

Re: Само аз ли съм карък

Мнение от razputin »

Само си тизе явно ма за тва па си пущил спам като за трима каръци. За един обрив орева орталъка в три теми деба.
Ма нищо - скокни два три пъти наместо и ако ти не окапе пацата начи така ти не връви та и за карък не моа са класираш на челно место.
Коса расте, акъл не доада
Varnaboy

Мнение от Varnaboy »

razputin написа: Вто Юли 29, 2025 11:50 pm Само си тизе явно ма за тва па си пущил спам като за трима каръци. За един обрив орева орталъка в три теми деба.
Ма нищо - скокни два три пъти наместо и ако ти не окапе пацата начи така ти не връви та и за карък не моа са класираш на челно место.
То да беше само това като симптоми да не рева.
Пробвай я и ще видиш резултата защото моя излезе и не е нещо добро!
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Ба шса разкарвам язе за некви курвенски истории до Варна.
Имало нещо. И кво нещо каеш излезе - зайче ? То тва нещо има ли си диагноза, ако го има.
А снимай па снимай го тоа резултат или го препиши.
И ползвайте ги тиа капути по предназначение деба стига рИвахтИ кат си го заглобвате на сека втора у дупките без предпазител.
Varnaboy

Мнение от Varnaboy »

razputin написа: Чет Юли 31, 2025 12:15 am Ба шса разкарвам язе за некви курвенски истории до Варна.
Имало нещо. И кво нещо каеш излезе - зайче ? То тва нещо има ли си диагноза, ако го има.
А снимай па снимай го тоа резултат или го препиши.
И ползвайте ги тиа капути по предназначение деба стига рИвахтИ кат си го заглобвате на сека втора у дупките без предпазител.
На всеки може да се случи да се скъса кондома. Аз ударих късата клечка. Курвата ме зарази с хламидия.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Ти сигурен ли си че за пръв път ти са къса капута и не си барал и лизал на друго место. И убеден ли си че не си отмъщаваш за нещо щото язе не съм
Че тва хламидията е таково особено нещо, мое сека а ти я подари и ич нема да разбереш с години. Не та знам и с тия обриви, че обикновено безсимтомна. Ай лекувай пишока.
Varnaboy

Мнение от Varnaboy »

razputin написа: Сря Авг 06, 2025 10:25 pm Ти сигурен ли си че за пръв път ти са къса капута и не си барал и лизал на друго место. И убеден ли си че не си отмъщаваш за нещо щото язе не съм
Че тва хламидията е таково особено нещо, мое сека а ти я подари и ич нема да разбереш с години. Не та знам и с тия обриви, че обикновено безсимтомна. Ай лекувай пишока.
За да го напиша значи съм сигурен. Не бих обвинил някой без причина, било то и курва в нещо, което не съм сигурен. Решението оставям на съфоромците дали ще посетят или не въпросната, а аз в случая ще си пия антибиотика. А, и да смени обявата явно чете.

Новата и обява:
https://www.alo.bg/erotichni-masaji-10483461
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Кое е сменила ве ревльо - таа обява дето я цитираш за нова си я написал в другата от трите теми за нея.
Ай сифон ве.
Varnaboy

Мнение от Varnaboy »

razputin написа: Чет Авг 07, 2025 2:49 pm Кое е сменила ве ревльо - таа обява дето я цитираш за нова си я написал в другата от трите теми за нея.
Ай сифон ве.
Аха сводника и си ясна картина. Заведи курвата си на лекар и после се обеснявай. Ще пиша и 10 пъти обявите и ако искам курвата ме зарази !!!
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Аха, тогава приеми и че само ти си карък и си ясна картина, и приеми че толко си прос на подпетен галош, че от сичките ми хиляди евтини курви по черноморието и целата ни страна и по европата налете на баш най евтината и най-болната да я чукаш на голо и ти се скъса капута ужким та са разболе, те такъв си смачкан карък.

Топ ахмак си, кво да та права и от тва нема отърване, просто приеми да живееш с таа мисъл ако можеш, че си заразен най-вече с тъпоумие и апчетата нема да ти помогнат за таа ти болес.
Последно промяна от razputin на Пет Авг 08, 2025 12:43 pm, променено общо 5 пъти.
Potrebitel
Благодарен: 3 пъти

Мнение от Potrebitel »

Явно само ти си карък като си топваш пипера без кондом в такива видно излязли от околовръсния път.
Не съм я пробвал ( предпочетох да не остана). Уважавам себе си, явно ти не се и после ревеш, че си заразен???
Тя - пъпчива, черна циганка що годе млада ( явно си падаш по такива)
терена - мизерна дупка, мръсно
Следващия път пак отиди и после ни сподели, че само ти си карък молим те
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Чете бастуна усърдно форумите, знае ги кои са и къ са пише в тех, ама има мнения само да риве за тва как жестоко е бил заразен. В три отделни теми тука само. Демек смръди отдалече та чак са не трае. А ние гаче пасеме трева. Ай сиктир.
Potrebitel
Благодарен: 3 пъти

Мнение от Potrebitel »

razputin написа: Пет Авг 08, 2025 10:46 am Чете бастуна усърдно форумите, знае ги кои са и къ са пише в тех, ама има мнения само да риве за тва как жестоко е бил заразен. В три отделни теми тука само. Демек смръди отдалече та чак са не трае. А ние гаче пасеме трева. Ай сиктир.
Никой не го е карал да ебе без кондом. То човек трябва малко да мисли с горната глава първо, после с долната, ма явно хич не му се отдава. Да си пие хапчетата и да не ходи при римлянки със съмнителна хигиена.
chayka

Мнение от chayka »

Varnaboy написа: Чет Авг 07, 2025 1:21 pm
razputin написа: Сря Авг 06, 2025 10:25 pm Ти сигурен ли си че за пръв път ти са къса капута и не си барал и лизал на друго место. И убеден ли си че не си отмъщаваш за нещо щото язе не съм
За да го напиша значи съм сигурен. Не бих обвинил някой без причина, било то и курва в нещо, което не съм сигурен. Решението оставям на съфоромците дали ще посетят или не въпросната, а аз в случая ще си пия антибиотика. А, и да смени обявата явно чете.

Новата и обява:
https://www.alo.bg/erotichni-masaji-10483461
Потвърждавам казаното от колегата. Не си само ти каръка. Курвата е болна и изглежда изобщо не и пука, за да продължава да разпространява заразата, но какво да очакваш от една курва интересува я само да ти вземе парите и нищо друго.
Като се възстановя мисля да я посетя и да и поискам сметка защо се пуска като е заразна.

https://www.alo.bg/new-in-town-vip-10457839
https://www.alo.bg/masaji-eskort-bonus- ... p-10500771
https://www.alo.bg/erotichni-masaji-10454103
https://www.alo.bg/masaji-rehabilitaciya-10450123
pavlin
Благодарен: 12 пъти

Мнение от pavlin »

https://www.alo.bg/profesionalen-masaj-9365272
Я раздуйте за тази,да бия ли път до Варна,че съм бая далеч
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

pavlin написа: Сря Авг 20, 2025 1:25 pm https://www.alo.bg/profesionalen-masaj-9365272
Я раздуйте за тази,да бия ли път до Варна,че съм бая далеч
Te горните каръци едвали са реални потребители да те просветлат квото и да е.
Ама па винаги си струва да бръмнеш до морето, па там курволяк бол.
Публикувай отговор