https://www.alo.bg/svobodni-chasove-za- ... h-10494157
Гараж в квартал "Лагера". Комуникативно място е близост до бул. "Цар Борис". Помещението е гараж. Влизаш на нивото на тротоара. Помещението е фризьорски салон. Момичето се занимава и с тази дейност. Съчетава я с масажите. Събличаш се зад един параван в края на помещението. Дава ти еднократно бельо. Ако й станеш редовен, не ти дава еднократно бельо. Понякога забравя да ти даде кърпа, за да се завиеш между паравана и масажната маса, която е на една ръка разстояние от него. Професионалистка е в масажа. Старателна и прецизна. Не я мързи да те масажира. Спазва си часа. Колкото пъти съм ходил, толкова пъти е била точна. Липсва баня, за да се измиеш преди и след. На живо е по-висока от снимките. Красива жена. Стегнато тяло.
Комуникативна и бъбрива. Има опасност да не спре да говори. Добър човек и мило момиче е. Старателна във всяко едно отношение. Има уважение към клиента.
По отношение на еротиката. Такава няма. Ходил съм много пъти. Имам приятелско отношение към нея. Тя също към мен. Но не се занимава с еротика. Дори не го докосва случайно и не минава близо до него. Разбираемо е, тъй като си пази другата част от бизнеса -фризьорския. При нея ходят и деца за подстригване. Какво ли ще си помисли мама ако разбере, че главичката на сина й е пипана с пръсти, по които се е стичало чорабето на непознати мъже. И дали пък и тати не е ходел тайно на масажи? За нея никой, дори и като някаква лъжа не се е похвалил, че го е празнела.
Колко пъти съм искал да хвана този твърд като хималайски камък задник...