https://www.alo.bg/7642983
Колеги, тук шанс за нещо повече от ръченица според вас.
Erotic massages - 0877552130
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Erotic massages - 0877552130
Честно казано голяма греда
Писах във вайбър за френска, ок
На живо нищо
Терена е ап. В западен парк, масаж на един миризлив диван, голямо куче лае в другата стая, банята е ужас
Платих и 100 лв, предварително за тяло в тяло, гола беше
Свърши ме в началото и на петата минута си тръгнах, върна ми половината пари
Не знам при другите как е протекло
Писах във вайбър за френска, ок
На живо нищо
Терена е ап. В западен парк, масаж на един миризлив диван, голямо куче лае в другата стая, банята е ужас
Платих и 100 лв, предварително за тяло в тяло, гола беше
Свърши ме в началото и на петата минута си тръгнах, върна ми половината пари
Не знам при другите как е протекло
Благодаря. Честно казано взех да се отчайвам вече, греда след греда, миризливи путки и апартаменти. От 200-300 курви и масажистки в София май стават една или две.
Пълна трагедия. Диванът за последно е почистван 1973, дамата е доста дебела, с големи висящи цици и през цялото време бях под напрежение, че огромното куче ще премине импровизирият параван между хола и спалнята и ще ме нападне
Не ходете, жената е грозна, дебела, с увиснали цици. Мръсен апартамент, на дивана не са почистени кучешките косми. Путката й мирише, сигурно е и заразна. На всичкото отгоре не беше къпана.
Никога не правете грешката да ходите при тази грозотия. Нищо общо със снимките, дебела, увиснали цици. Не можа да ме свърши и ми върна парите. Не беше къпана. П**** мирише, трагедия. На излизане видях и че ме е окрала.