Моля за мнение колеги - 0877604258
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Моля за мнение колеги - 0877604258
Колеги ако някой е посещавал дамата нека сподели мнение и опит!
https://m.adamieva.info/obiava-4638911/ ... -60lv-chas
https://m.adamieva.info/obiava-4638911/ ... -60lv-chas
Re: Моля за мнение колеги - 0877604258
Бил съм при тази. В тялото е като на снимките, но в лице не ми допадна. Бих казал, че е грозничка. В процеса се старае и се държи добре. Пробвах я и анално, но с анала не се справя добре и като и го извадих беше изцапала презерватива. Ако можеш да направиш компромис с външният вид смятам, че става. Тъй като не ми харесва визуално и не се справя добре с анала не съм повтарял.
Беше в Люлин миналата година. Близо до метрото на станция Западен парк.
Потвърждавам написаното от borat.
Ходил съм много пъти при нея. Много добра цена. Получаваш каквото поискаш. Доплащал съм да и свършвам в устата. Дори веднъж ме попита защо не ѝ натискам главата за да свърша в гърлото ѝ (не ми е с голям размер). Приятно ми е да се къпя с нея преди акта. Не правим анален защото дупето ми се струва по широко от отпред.
Според мен става да се облекчиш и изкараш добре един час или колкото искаш. Определено ще продължа да ползвам услугите ѝ.
Ходил съм много пъти при нея. Много добра цена. Получаваш каквото поискаш. Доплащал съм да и свършвам в устата. Дори веднъж ме попита защо не ѝ натискам главата за да свърша в гърлото ѝ (не ми е с голям размер). Приятно ми е да се къпя с нея преди акта. Не правим анален защото дупето ми се струва по широко от отпред.
Според мен става да се облекчиш и изкараш добре един час или колкото искаш. Определено ще продължа да ползвам услугите ѝ.
-
- Благодарил: 6 пъти
- Благодарен: 23 пъти
Бил съм веднъж с момичето сигурно преди 2 години. Беше някъде в Люлин тогава. Терен не твърде зле, но не и лукс. Годините са там някъде. При мен нямаше миризми. Добре е в тялото (или поне беше, снимките са нейни), но е доста грозничка. Свирката (прави и без) даже не я помня как беше, значи не чак нещо особено. Пробвах я и на анален. Не ми е цапала презервативи. Направи ми неприятно впечатление, че сменя презерватива от путката в гъза. Оценката ми е, че който не го бърка, че е грозничка си струва. Особено за тази цена. 40 лв за анален.....
За анал държи ли на по дълго клатане. Иначе като цена ако е 60 за час си е направо за без париMinko написа: ↑Нед Яну 30, 2022 7:50 am Бил съм веднъж с момичето сигурно преди 2 години. Беше някъде в Люлин тогава. Терен не твърде зле, но не и лукс. Годините са там някъде. При мен нямаше миризми. Добре е в тялото (или поне беше, снимките са нейни), но е доста грозничка. Свирката (прави и без) даже не я помня как беше, значи не чак нещо особено. Пробвах я и на анален. Не ми е цапала презервативи. Направи ми неприятно впечатление, че сменя презерватива от путката в гъза. Оценката ми е, че който не го бърка, че е грозничка си струва. Особено за тази цена. 40 лв за анален.....
-
Не съм от хората които клатят дълго време (особено като влезна в гъза), затова и ходя за по 30 мин. Не мога да ти помогна с опит колега. Отиди и пробвай. Ако не тя бърка, че е грозна нападай. За 60 лв ще ебеш цял час в гъза (ако издържи де).milko188 написа: ↑Нед Яну 30, 2022 11:32 pmЗа анал държи ли на по дълго клатане. Иначе като цена ако е 60 за час си е направо за без париMinko написа: ↑Нед Яну 30, 2022 7:50 am Бил съм веднъж с момичето сигурно преди 2 години. Беше някъде в Люлин тогава. Терен не твърде зле, но не и лукс. Годините са там някъде. При мен нямаше миризми. Добре е в тялото (или поне беше, снимките са нейни), но е доста грозничка. Свирката (прави и без) даже не я помня как беше, значи не чак нещо особено. Пробвах я и на анален. Не ми е цапала презервативи. Направи ми неприятно впечатление, че сменя презерватива от путката в гъза. Оценката ми е, че който не го бърка, че е грозничка си струва. Особено за тази цена. 40 лв за анален.....
Както казва колегата,в лицето не е красавица,джобно гадже, тялото е като от снимките, раздава се и издържа на анал. Банята е отвратителна,стаята прилична. Заслужава си парите
-
Ами зависи къде си ходил. Има бюджетни които стават за ебане отзад. Наскоро бях при Наталия. Изненада ме приятно. Макар да е много дебела е чиста и който не го бъркат килограмите ще си изкара добре. Хубава свирка, от гъза в путката и обратно и накрая и свърших в устата. И това за 50 лв.
За тези пари си е супер мацето, и тази обява е нейна - https://adamieva.info/obiava-4638913/el ... -60lv-chas
сама ли е на терен, разговорлива ли е?
бърза ли да те разкара или не..
бърза ли да те разкара или не..
По-скоро е разговорлива. Бърза да, но за парите е ок да се изпразни човек
Не съм имал проблем с нацапването на презерватива при анален. Тази част от тялото е най - мръсна и затова го сменя. Издържа в задника максимум 3 - 4 минути и после иска друго.