Горна Оряховица
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Горна Оряховица
Има и още една обява със същия номер. Щом не пише като другите заплахи значи има как ,но по преценка. https://www.alo.bg/masaj-arbanasi-6028135
Има една лелка около 60,първо ти прави някакъв масаж,после чикия,следващия път свирка и ебане,но си носете презерватив(тя го изисква и няма)
088 616 0105
После ще ми благодарите,а и е с тясна путка...
088 616 0105
После ще ми благодарите,а и е с тясна путка...
-
- Благодарил: 21 пъти
- Благодарен: 29 пъти
Доста плямпа, ходил съм доста пъти и накрая на майтап я питах за секс и веднага се нави,вярно е тясна.
Рано или късно ще се озова във Велико Търново, има ли обява тази леля и какви пари взима за френска, секс? Щом толкова колеги сте останали доволни ще трябва да се посети...
-
- Благодарил: 21 пъти
- Благодарен: 29 пъти
Да, голямо изчистване,голямо лечение. Просто и казваш да мълчи и нещата минават приятно.
ImWithMolly написа: ↑Съб Окт 11, 2025 10:04 amДа, голямо изчистване,голямо лечение. Просто и казваш да мълчи и нещата минават приятно.
Пречистване, изцеление, надявам се да споделя как е минало