Дайте някоя 50+ в Пловдив
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Дайте някоя 50+ в Пловдив
Дайте контакт за таз че ми стана интересно, аз мога да дам за Дина масажистката, макар че клони към 60 
-
- Благодарил: 82 пъти
- Благодарен: 107 пъти
Разменям контакт на не Профи мацки от Пловдив от 30-50г . За ГИЛФ и жени над 60г не ме интересуват.
-
Тихо бе, главуняк, какво разменяш, на Деса травестита телефона ли? Или на Стефания арапката пощенската кутия? Разменяй си в коврите, нали сте най-оборотните там. Ама там оня турбокомплексар кор може да е всякакъв, ама ви трие жалките клошарски вопли на момента нали? Дришльо с дришльовците.
Не става чеп за зеле от вас, всичките ви т.нар. контакти ги знае всеки средно интелигентен хобист с повече от 2-3 години опит в сферата, да не говорим за ветерани и хора, които знаят какво е интернет и как работи.
Единствено може да зарибяваш дечурлига и да им четеш мастурфантазиите на лични, кретен с кретените.
Дееба и гнусната сган сте.
Нечии глави ще се търкалят.

-

-
- Благодарил: 252 пъти
- Благодарен: 425 пъти
- Обратна връзка:
Бегай бе, ЖПръци, еш че и оня форумния мунчо ти са присмива два поста нагоре. Видехме та и кви качествени смърдели обсъждаш на лични.
Аре въри си там в коврите дето толко ги възпеваш или оди в Чепинци, па си разменяй кво сакаш там, кво брецаш тука, нали в тоа форум немало модерация, па не знам кво още немало и се сме пустиняци.
Форума му не уйдисва, ние му не уйдисваме, ма па той и ша се рекламира в него, ай сифон ве.
Аре въри си там в коврите дето толко ги възпеваш или оди в Чепинци, па си разменяй кво сакаш там, кво брецаш тука, нали в тоа форум немало модерация, па не знам кво още немало и се сме пустиняци.
Форума му не уйдисва, ние му не уйдисваме, ма па той и ша се рекламира в него, ай сифон ве.
Коса расте, акъл не доада