Нов мускулест милф 0887980546

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
razputin
Благодарил: 252 пъти
Благодарен: 425 пъти
Обратна връзка:

Re: Нов мускулест милф 0887980546

Мнение от razputin »

Ндаа, ЖПръци мое друго ич да не е разбрал, че си връти гъза как му изнаса и са прави на улав, ма па явно е научил на лични точния склад с манафете и трите имена на който баш там e главния, да го търси там та да са турне.
Последно промяна от razputin на Нед Окт 12, 2025 1:51 am, променено общо 1 път.
Коса расте, акъл не доада
IvanIvanov1980
Благодарил: 7 пъти
Благодарен: 11 пъти

Мнение от IvanIvanov1980 »

deep написа: Съб Окт 11, 2025 10:19 am
IvanIvanov1980 написа: Пон Сеп 15, 2025 9:43 am С отрепки като теб не си струва да се занимава човек. Безмислено е. Ако искаш да ти дам адрес и да ми дойдеш на гости. С кеф бих ти разбил празната кратуна. А за намиране , лесно ще те открия. Пешо (Спонсора) го открих че е починал за 10 минути. Без ЕГН, без нищо. Цървул нещастен, дали ще ми е трудно да те открия според теб а льольо?
Ех, цък-язък, несериозна работа.
Щял да ме намери, щял да ми покаже, ама накрая не му се занимавало :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А тъй ми се щеше да ме намериш и да ми покажеш...как разбиваш стави на ръце и крака с физиономията си. Защото и на тебе даже ти е ясно, че само това ще ми разбиеш.
Чао, мухляр, и по- леко с фантазиите.
Ей цървул нещастен. Не ми се занимава с теб. А че мога да те открия е повече от ясно. Ама ти и онзи боклук музувирския нали сте много смели. Заповядайте. Казах ви къде. Шушумиги. Аз си ги еба тези без обявите. Мен не ме мисли. И пари имам, и време. Вие двамата ви казах , търкайте си малките пишки. Друго освен това, и да си търкате телефончетата и клавиатурите е ясно че не можете. Е и да обичам скъпото уиски, и хубава домашна ракийка обичам . Едното е 200 литъра, другото е 20. Ама им се наслаждавам с удоволствие. Както и на 20 години по млади от мен пиленца, които обичат и парите и ебането . Педалчета заповядайте. Чакам ви. Ще се лее много кръв. Ще ви строша кокалите и на двамата едновременно. Има доста камери в парка. Ще е истинска интернет сензация. Скоро имаше интересни гости в парка. Вицепремиер, кмет на София. Вие ще сте следващата атракция.
beserious1
Благодарен: 90 пъти

Мнение от beserious1 »

deep написа: Съб Окт 11, 2025 11:54 am
beserious1 написа: Съб Окт 11, 2025 11:16 am
deep написа: Съб Окт 11, 2025 10:19 am

Ех, цък-язък, несериозна работа.
Щял да ме намери, щял да ми покаже, ама накрая не му се занимавало :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А тъй ми се щеше да ме намериш и да ми покажеш...как разбиваш стави на ръце и крака с физиономията си. Защото и на тебе даже ти е ясно, че само това ще ми разбиеш.
Чао, мухляр, и по- леко с фантазиите.
Фантазия е да си deep :)
Фантазия е да ходиш при това нещо https://www.alo.bg/4009330 и да си мислиш, че може да заблудиш някого, че си нещо повече от мизерен неудачник :)
Фантазия е да се промъкваш в мухлясали бардаци и да се държиш като шейх, докато всички наоколо виждат истината която нека не се заблуждаваме не изглежда никак приятна.
Послушни чудовища за 60лв, беззъби, космати мазни задници... ужас е дори да го пишеш а да го преживяваш ...

Реалността обаче е, че си форумен палячо служещ само за подигравка :)
Илюзията ти е прозрачна, и всеки, който не иска да пропадне на твоето ниво, ще си подреди живота по-добре.
Ех, нещастно създание, не си интересно, скучно и болезнено умопомрачено си и го излъчваш с всеки допир до клавиатурата...
Айде днес съм в настроение
https://ebalnik.net/viewtopic.php?p=21282#p21282

Знам че няма как да не ти е тежко - без действащи полови органи, без идея как работи либидото, с тежки психически дефицити и на всичкото отгоре без идея защо ти е толкова тежко, пък и на това отгоре с болезнена нужда от поне някакъв човешки контакт да висиш като сопол и днеска и нощеска тук с надеждата да получиш шанс да излееш поне малко от жлъчта в обърканото ти съзнание по посока на някого, на нещо...

А дано да се оправиш. Ама надали.
https://www.alo.bg/4009330
Това нещо е по-евтино от повечето беззъби вонящи циганки по магистралите.
И има защо.
А ти си й клиент :)
Всеки знае какви хора посещават подобни.
Всеки знае каква гнусна измет посещава циганките от Адам и Ева.
В случай че не си наясно - хора без интелект, с провален живот в търсене на самонаказание, с 2 думи в речника (в твоя случай 1 дума - "тъп" която си повторил отново 10-на пъти)
Трябва да си загубил и последната си капка достойнство и себеуважение и много да се мразиш за да отовориш обявата на това нещо, да се обадиш и да отидеш.
За да отвориш публичен форум и да се похвалиш с унижението което си си причинил и да се изкарваш тарикат е необходима много разбита психика и сбъркана фантазия.
Единственото ти умение е да наричаш някого тъп без да имаш каквото и да е основание.
Това умение ти носи унижения, чудовища и подигравки.

deep - форумната шушумига подреждаща обявите в Адам и Ева по цена от най-ниска към най-висока.
Човека с филтър в алото за обяви до 60лв :)
Любител на цигански бардаци прокиснала циганска телесна течност, леопардово трико върху насран мазен черен цигански задник :)
За разнообразие беззъб върколак :)

Хубаво го погледнете deep.
Не бъдете като него безгръбначни плужеци.
Бъдете мъже и имайте самоуважение и достойнство в противен случай това е съдбата ви - https://www.alo.bg/4009330
Да бъдеш жалък мизерен нещастник който живее във форумна илюзия не е особено приятно тъй като живота е реален.
razputin
Благодарил: 252 пъти
Благодарен: 425 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Аре и башбабаита, панелния рокфелер, меринжея на склада в Чепръчане изпълзе. Тоа друго освен да си шиба пишката в масата и да са мутрее и да вика знаеш кой съм язе, кви ора знам, и ти яла у склада наш къ шта прибия друго не знае.
Гледам, че са му свършиле буквените съкращени на познатите, та е минал на политически.
Рекламата на чепинските складове да си я прави на друго место, а с тава кво уиски пие и кви млади пичета ебе и кого ша бие моа да са мутрее пред манафите на мегдана в Челопечене или там дет са складовете, или там не е ясно къде точно, тука не фаща декиш за пред други освен за ЖПръци и беНАСЕРюса, сичките еднакво безполезни форумни паразити.
Коса расте, акъл не доада
Публикувай отговор