Нов мускулест милф 0887980546
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 252 пъти
- Благодарен: 425 пъти
- Обратна връзка:
Re: Нов мускулест милф 0887980546
Ндаа, ЖПръци мое друго ич да не е разбрал, че си връти гъза как му изнаса и са прави на улав, ма па явно е научил на лични точния склад с манафете и трите имена на който баш там e главния, да го търси там та да са турне.
Последно промяна от razputin на Нед Окт 12, 2025 1:51 am, променено общо 1 път.
Коса расте, акъл не доада
-
- Благодарил: 8 пъти
- Благодарен: 11 пъти
Ей цървул нещастен. Не ми се занимава с теб. А че мога да те открия е повече от ясно. Ама ти и онзи боклук музувирския нали сте много смели. Заповядайте. Казах ви къде. Шушумиги. Аз си ги еба тези без обявите. Мен не ме мисли. И пари имам, и време. Вие двамата ви казах , търкайте си малките пишки. Друго освен това, и да си търкате телефончетата и клавиатурите е ясно че не можете. Е и да обичам скъпото уиски, и хубава домашна ракийка обичам . Едното е 200 литъра, другото е 20. Ама им се наслаждавам с удоволствие. Както и на 20 години по млади от мен пиленца, които обичат и парите и ебането . Педалчета заповядайте. Чакам ви. Ще се лее много кръв. Ще ви строша кокалите и на двамата едновременно. Има доста камери в парка. Ще е истинска интернет сензация. Скоро имаше интересни гости в парка. Вицепремиер, кмет на София. Вие ще сте следващата атракция.deep написа: ↑Съб Окт 11, 2025 10:19 amЕх, цък-язък, несериозна работа.IvanIvanov1980 написа: ↑Пон Сеп 15, 2025 9:43 am С отрепки като теб не си струва да се занимава човек. Безмислено е. Ако искаш да ти дам адрес и да ми дойдеш на гости. С кеф бих ти разбил празната кратуна. А за намиране , лесно ще те открия. Пешо (Спонсора) го открих че е починал за 10 минути. Без ЕГН, без нищо. Цървул нещастен, дали ще ми е трудно да те открия според теб а льольо?
Щял да ме намери, щял да ми покаже, ама накрая не му се занимавало![]()
![]()
![]()
А тъй ми се щеше да ме намериш и да ми покажеш...как разбиваш стави на ръце и крака с физиономията си. Защото и на тебе даже ти е ясно, че само това ще ми разбиеш.
Чао, мухляр, и по- леко с фантазиите.
-
- Благодарен: 91 пъти
https://www.alo.bg/4009330deep написа: ↑Съб Окт 11, 2025 11:54 amЕх, нещастно създание, не си интересно, скучно и болезнено умопомрачено си и го излъчваш с всеки допир до клавиатурата...beserious1 написа: ↑Съб Окт 11, 2025 11:16 amФантазия е да си deepdeep написа: ↑Съб Окт 11, 2025 10:19 am
Ех, цък-язък, несериозна работа.
![]()
![]()
А тъй ми се щеше да ме намериш и да ми покажеш...как разбиваш стави на ръце и крака с физиономията си. Защото и на тебе даже ти е ясно, че само това ще ми разбиеш.
Фантазия е да ходиш при това нещо https://www.alo.bg/4009330 и да си мислиш, че може да заблудиш някого, че си нещо повече от мизерен неудачник
Фантазия е да се промъкваш в мухлясали бардаци и да се държиш като шейх, докато всички наоколо виждат истината която нека не се заблуждаваме не изглежда никак приятна.
Послушни чудовища за 60лв, беззъби, космати мазни задници... ужас е дори да го пишеш а да го преживяваш ...
Реалността обаче е, че си форумен палячо служещ само за подигравка
Илюзията ти е прозрачна, и всеки, който не иска да пропадне на твоето ниво, ще си подреди живота по-добре.
Айде днес съм в настроение
https://ebalnik.net/viewtopic.php?p=21282#p21282
Знам че няма как да не ти е тежко - без действащи полови органи, без идея как работи либидото, с тежки психически дефицити и на всичкото отгоре без идея защо ти е толкова тежко, пък и на това отгоре с болезнена нужда от поне някакъв човешки контакт да висиш като сопол и днеска и нощеска тук с надеждата да получиш шанс да излееш поне малко от жлъчта в обърканото ти съзнание по посока на някого, на нещо...
А дано да се оправиш. Ама надали.
Това нещо е по-евтино от повечето беззъби вонящи циганки по магистралите.
И има защо.
А ти си й клиент

Всеки знае какви хора посещават подобни.
Всеки знае каква гнусна измет посещава циганките от Адам и Ева.
В случай че не си наясно - хора без интелект, с провален живот в търсене на самонаказание, с 2 думи в речника (в твоя случай 1 дума - "тъп" която си повторил отново 10-на пъти)
Трябва да си загубил и последната си капка достойнство и себеуважение и много да се мразиш за да отовориш обявата на това нещо, да се обадиш и да отидеш.
За да отвориш публичен форум и да се похвалиш с унижението което си си причинил и да се изкарваш тарикат е необходима много разбита психика и сбъркана фантазия.
Единственото ти умение е да наричаш някого тъп без да имаш каквото и да е основание.
Това умение ти носи унижения, чудовища и подигравки.
deep - форумната шушумига подреждаща обявите в Адам и Ева по цена от най-ниска към най-висока.
Човека с филтър в алото за обяви до 60лв

Любител на цигански бардаци прокиснала циганска телесна течност, леопардово трико върху насран мазен черен цигански задник

За разнообразие беззъб върколак

Хубаво го погледнете deep.
Не бъдете като него безгръбначни плужеци.
Бъдете мъже и имайте самоуважение и достойнство в противен случай това е съдбата ви - https://www.alo.bg/4009330
Да бъдеш жалък мизерен нещастник който живее във форумна илюзия не е особено приятно тъй като живота е реален.
-
- Благодарил: 252 пъти
- Благодарен: 425 пъти
- Обратна връзка:
Аре и башбабаита, панелния рокфелер, меринжея на склада в Чепръчане изпълзе. Тоа друго освен да си шиба пишката в масата и да са мутрее и да вика знаеш кой съм язе, кви ора знам, и ти яла у склада наш къ шта прибия друго не знае.
Гледам, че са му свършиле буквените съкращени на познатите, та е минал на политически.
Рекламата на чепинските складове да си я прави на друго место, а с тава кво уиски пие и кви млади пичета ебе и кого ша бие моа да са мутрее пред манафите на мегдана в Челопечене или там дет са складовете, или там не е ясно къде точно, тука не фаща декиш за пред други освен за ЖПръци и беНАСЕРюса, сичките еднакво безполезни форумни паразити.
Гледам, че са му свършиле буквените съкращени на познатите, та е минал на политически.
Рекламата на чепинските складове да си я прави на друго место, а с тава кво уиски пие и кви млади пичета ебе и кого ша бие моа да са мутрее пред манафите на мегдана в Челопечене или там дет са складовете, или там не е ясно къде точно, тука не фаща декиш за пред други освен за ЖПръци и беНАСЕРюса, сичките еднакво безполезни форумни паразити.
Коса расте, акъл не доада
Да, да и един мармот завива шоколада в станиол, ясно.IvanIvanov1980 написа: ↑Съб Окт 11, 2025 8:27 pmЕй цървул нещастен. Не ми се занимава с теб. А че мога да те открия е повече от ясно. Ама ти и онзи боклук музувирския нали сте много смели. Заповядайте. Казах ви къде. Шушумиги. Аз си ги еба тези без обявите. Мен не ме мисли. И пари имам, и време. Вие двамата ви казах , търкайте си малките пишки. Друго освен това, и да си търкате телефончетата и клавиатурите е ясно че не можете. Е и да обичам скъпото уиски, и хубава домашна ракийка обичам . Едното е 200 литъра, другото е 20. Ама им се наслаждавам с удоволствие. Както и на 20 години по млади от мен пиленца, които обичат и парите и ебането . Педалчета заповядайте. Чакам ви. Ще се лее много кръв. Ще ви строша кокалите и на двамата едновременно. Има доста камери в парка. Ще е истинска интернет сензация. Скоро имаше интересни гости в парка. Вицепремиер, кмет на София. Вие ще сте следващата атракция.deep написа: ↑Съб Окт 11, 2025 10:19 amЕх, цък-язък, несериозна работа.IvanIvanov1980 написа: ↑Пон Сеп 15, 2025 9:43 am С отрепки като теб не си струва да се занимава човек. Безмислено е. Ако искаш да ти дам адрес и да ми дойдеш на гости. С кеф бих ти разбил празната кратуна. А за намиране , лесно ще те открия. Пешо (Спонсора) го открих че е починал за 10 минути. Без ЕГН, без нищо. Цървул нещастен, дали ще ми е трудно да те открия според теб а льольо?
![]()
![]()
Толкова ги и ебеш, колкото намираш хора от форумите и им чупиш кокалите, ясен си, Бончо.
Ти ела, фитнес залата на националния, питай за черепотрошача, натам ще те упътят. Виждаш ли, и аз мога да давам адреси.
Нямаше нужда да влизаш остро поначало да ми защитаваш спонсори та да ми изпадаш сега в обяснителни режими, ама от пиянде какво да очакваш.
Нечии глави ще се търкалят.