Орговаря на снимките и годините. Точна с уговорката. Не е крадавица, но не е и грозна. Не те пришпорва, свали си блузата, даде да и мачкам циците, които са просто страхотни. Лапа добре, лигави.Отношението и е добро, хигиената също-носеше си спрей за дизинфекция на ръцете. За френска без и свършване в устата платих 90 лв. Цена-качество е перфектна
Брадъре нз какви са ти критеерите ,но момата е много зле визуално ,доста е конеста +това като се качи в колата смърдеше яко на алкохол ...помолих я очтиво да слезне
Нещо си се объркали,аз съм бил с тази поне двайсетина пъти откакто работи,момиченцето е много точно.Аз съм я молил да ми прави компания с едно малко и тя ми е отказвала защото нито пие нито ползва наркотици. Накрая от немай къде прави наздраве и си мокри устата... Височка е,но то си пише...като не харесваш високи не я търси...С относно френската и секса,старае се,отношението и е внимателно,не отказва пози,мачкаш хубави цици на воля. Много по добре е от смрадливите циганки или тия по 1000 дето и сутиена не си свалят. В лице не е Мис свят,но е симпатяга. За тази цена е повече от добре....Но всичко е по вкуса....едни слаби,други дебели..
Кой каквото му харесва
С толкова правописни грешки може да пише само цигански сводник. Това момиче е пухкаво, високо, но е сладурка. Старае се много, сериозна е и прави хубави свирки. Ще дам отзив по нататък как е в секса. Сега искам да пробвам с някоя натокана милфка. Ще бъда благодарен за препоръка. Може на лични
Брадъре нз какви са ти критеерите ,но момата е много зле визуално ,доста е конеста +това като се качи в колата смърдеше яко на алкохол ...помолих я очтиво да слезне
Както обещах, ще дам мнение: Снощи я поканих вкъщи, остана десет минути повече, свърших два пъти, каза че може и трети ако мога. Розово путе, без миризми. Носи на ебане, сменя пози, циците мачкаш на воля. Няма стрес и нерви, като при римските перли. Ако обичаш естественото, това маце е супер. Не е подходяща за любителите нс на кльощави миньонки
Нещо си се объркали,аз съм бил с тази поне двайсетина пъти откакто работи,момиченцето е много точно.Аз съм я молил да ми прави компания с едно малко и тя ми е отказвала защото нито пие нито ползва наркотици. Накрая от немай къде прави наздраве и си мокри устата... Височка е,но то си пише...като не харесваш високи не я търси...С относно френската и секса,старае се,отношението и е внимателно,не отказва пози,мачкаш хубави цици на воля. Много по добре е от смрадливите циганки или тия по 1000 дето и сутиена не си свалят. В лице не е Мис свят,но е симпатяга. За тази цена е повече от добре....Но всичко е по вкуса....едни слаби,други дебели..
Кой каквото му харесва
С толкова правописни грешки може да пише само цигански сводник. Това момиче е пухкаво, високо, но е сладурка. Старае се много, сериозна е и прави хубави свирки. Ще дам отзив по нататък как е в секса. Сега искам да пробвам с някоя натокана милфка. Ще бъда благодарен за препоръка. Може на лични
Barista написа: ↑Нед Ное 02, 2025 4:27 pm
Тези двете имат и трета сестра, ама нея май я командироваха да бачка в чужбина.
Да,точно така е. В началото бяха 3 като се появиха но 3-та за малко остана в България и я изтеглиха навън.
Сериозно ли се интересуваш и знаеш през н-то лице подробности за 3-тата сестра на тва мангалско катуне
Нямам думи просто.
ПУТКО смотана, ти дори и това не можеш. Броиш си стотинките и караш на чекии и тъпееш. Минал съм ги и 2-те още като се появиха в Сарафово и бяха нови и непознати на пазара. Така че имам личен опит. А ти имаш мазоли по чурката и ръцете