Офф-Топик

IvanIvanov1980
Благодарил: 15 пъти
Благодарен: 21 пъти

Re: Офф-Топик

Мнение от IvanIvanov1980 »

razputin написа: Чет Окт 23, 2025 10:20 pm
IvanIvanov1980 написа: Чет Окт 23, 2025 7:34 pm

Ама точно така бе Рокфелер, кое си е верно то си е баш истина - коги чуеш че ти отговарят така следващия път да знаеш, че предстои двама чичковци от една от службите (сигур ги познаваш добре) да ти връжат ръкавите на ризката отзаде и а ти шибнат една маркова седираща инжекция. Моа отнесеш и неко шамар, ако много буйстваш, че от таа баш служба не са млого хуманни и ич ги не интересува кви други служби знаеш.
После кво ша прават с тебе - въпрос на правилна диагностика.
ДЖпръци написа: Чет Окт 23, 2025 7:38 pm
Дообре ЖПръци.
Ма млого готини шарени картинки добаваш насекъде из текста, толкова са милички, възхищаваш ма с напредъка си - вече си бетер кат професионалните космати мангалки в Алото дето не им обсъждаш обявите. Айде сиги обувай чорапогашника и роклята и бръм на колелото бръже къде Чеп...абе там по софийските села с активна складово-манафска дейнос, че шси изтървеш късмета в Неделя. Цунки, па шсе видиме в Койнаре след сватбичката.
Е музувирския педераст с малка пишка, дето уж е идвал в София да ебе миризливи циганки се изказа много точно. Но за себе си. Явно е пуснат скоро я от Карлуково, я от някоя друга специализирана болница за психиатрично лечение. Прав е колегата Николай. Тези двамата ако им спрат достъпа до интернет, еле па до този измислен сайт. Светът за тях свършва. Те получават оргазъм ( то на друг няма как и да са способни, то за онова си требе голем хуй, какъвто е на 1000 процентна че не притежават ) виртуален за който бленуват със всяка буквички и точица дето оставят в нета плазмодиите.. Колега да спрем да им пишем на късопишковците. Ще умрат горките в самота.
razputin
Благодарил: 277 пъти
Благодарен: 455 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Що пуснат скоро бре, ми ако съм неко шеф или собственик, кат тебе примерно ма на 'парка за психично болни' ДПБ Карлуково и дъщерния филиал на нашта мега компания в съседство на Младос - МБАЛНП Св. Наум и зам здравния министър а ми идва на посещения през ден да си пиеме рикията с него а секретарката му а ми плаща вечерите, че ми е 38.5 санта патлака- само ти си шеф на 'логистичен парк' в Чепинци, мислиш, а не си прос впиянчен и откачен склададжия на смени.
Апа ти наеш кой съм язе, Наш па язе кви ора знам, а? Па кви служби знам - то са ТЕЛК, то а НЗОК, то а БЧК - сичките са мои ора, ми ако зема а та намера и да та пусна по неко здравна пътека с таа твойта шизофрения, а, наеш кво ша стане, ма язе що па да си аба патроните.

Да земете а са запрете викаш, ма тизе къде ша идеш да са бабаитиш на глоемия мъж, кого ша псуваш и ша прибиваш и клакьорката ти ЖПръци къде щи са тура. Еш, че сигур кат прочете сиги и за 20 санта дедовия и са подмокри, милата не знае, че има точка по средата между двойката и нулата.

То да запра и язе, ма моа да убия без да искам некой шизоиден глуак от софселата с мълчанието си, ми не е хуманно некак, кво ша правиме със складовете после, кой ше менажира манафете от интернационала- то тва ша си е голема загуба за Чепръчане и околните села примерно и за Младос 6 да речеме. Па и ЖПръци а земе а овдовее без наследство складове и гарсониера.

Бе май ша е най-добре да са земете с ЖПръци, положително си влияете, еш ка убаво си гукате, то па къде медицината е безсилна любовта лекува.
Коса расте, акъл не доада
deep
Благодарил: 113 пъти
Благодарен: 81 пъти

Мнение от deep »

IvanIvanov1980 написа: Сря Окт 22, 2025 10:22 pm Педалчето нещастно явно е искал от Пешо непрота. Ама горкия , дето му бъркат в гъза с боксова ръкавица, и обича да чука недъгавата си майка, нали е клошар и обича 60 левови сифилистични циганки. Откъде парички. Горкият. Да ти изпратя малко? Имаше една Баба Линда. Защо ли ми приличаш на нея? Мъжле с малка пишка,. По точно ти имаш путка с по големи срамни устни. То вярно, няма как да си давал нещо на когото и да е. Човек дето си брои стотинките и избира курвите по мизерност и най- ниска цена. То от плазмодий какво да очакваме. Да ти еба майката мизерна( о това беше твоя работа, ти си падаш по 60-70 годишни) . Да го турим на щерката ти в гъза( все се надявам да имаш женско отроче) с 20 сантиметровото парче. Но и това сигурно няма как да стане. Ти с тия 8 см, коя ли жена ще ти даде да и направиш дете. Еби си майката тъпа. Когато наебеш курви ( няколко стотин за няколко десетки хиляди лева.По обяви почти не съм ходил. Тогава ме потърси. Дотогава стой в каналите.
Опа. Къде си?
Нещо те нема из Чеканчево или поне аз не можах да те намеря на прима виста.
Само некви дивни мангусти, не мога да трепам всеки на ред .
Дай нещо по-конкретно.

Чакам.
Че нещо ми доскуча. Дай некъв ориентир за нещо, нямам намерение да се хвърлям на отбор мангали е така за спорта.
Нечии глави ще се търкалят. :D :party: :lol:
deep
Благодарил: 113 пъти
Благодарен: 81 пъти

Мнение от deep »

Nikolaj написа: Чет Окт 23, 2025 7:38 pm
Хълк написа: Сря Окт 22, 2025 11:28 am Много весела тема зимна , ако и зимата все още да не е налазила с пълна сила :D :D :D
Най ми хареса как се правят срещи на "фитнеса на националния" и въпреки , че не се разбира дали иде реч за фитнеса на националния стадион или този на националния отбор по федербал опонентите си се разбират , парадират с общи познати и смешни прякори :mrgreen:
Разбира се и за момент не си дават сметка , че във форума може и да пишат хора занимаващи се далеч не любителски с подобни неща още от началото на осемдесетте и продължаващи да го правят , съответно имащи доста познати в сферата и наясно с глупостите които пишат ?
От друга страна в подобни уж не модерирани форуми такива теми и други пуснати от "инициатори на теми" като на joзефа , предизвикват интерес към бъгавият форум навъпреки идеята за същината му която в краен случай се оказва изцяло неглижирана .
Масовото инсталиране на рекламни блокери в браузера от типа на AdBlock, AdBlock Plus, uBlock Origin, AdGuard и пр биха решили проблема и биха предразположили собствениците на даденият форум да се замислят по въпроса .
За никого в този форум вече не е тайна че тия двамцата. deep и. razputin. са олигофренчета запълващи свободното си време тук като се заяждат с хората. Разбира се че едната страхлива мишка :D deep не знаеше а и не предполагаше че имам приятели в София които лесно биха разбрали кой стои зад този Ник стига въпросната мишка : :D да беше казал нещо за себе си. Ясно е и за теб предполагам че това с фитнеса беше мисъл на идиот Аз няколко пъти го "канех" да излезем на "светло" ,да се срещнем и да се разберем като мъже. Виждаш че тъпака си е он,лайн 🐅. тигърче :D Тук е много смел наистина,,шамари раздава напред и назад ама гъзъ му лее ако усети че някой може да го хване за хилавия врат. Другата мишка :D и тя същата . Ти ги плюеш че не са мъже, те си мислят че дъжд ги вали. :D Цирк "Буш" е с тях :D Аз вече за по-кратко обръщение ще ги наричам ПУТКИ че най им отива :D

Опа. Как е, Жпръци Малоумов?
Имаш ли път нещо насам, нямаш ли? Какво стана?
Обувката на главата приготви ли? Нали имаше зор да се видим, къде зачезна?
Нечии глави ще се търкалят. :D :party: :lol:
Nikolaj
Благодарил: 102 пъти
Благодарен: 120 пъти

Мнение от Nikolaj »

Сега разбирате какво имам предвид нали.? ПУТКАТА deep :). изчака да мине време и отново излезе от дупката си.
razputin
Благодарил: 277 пъти
Благодарен: 455 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Ех ЖПръци, ич не е лека съдбата ти.
И в Чепинци чак са подложи да та опънат, и там та не зеха за булка, и за присмех стана и на кокошките, млого а кофти. Поне некоа друга дума да беше научил, а то само на ПУТКА ти жвака из устъта.
Що ли не земе да са върнеш към обсъждането на "елитни компаньнки" от Сарафово на лични с приятеле, па кат загорите прескачайте ко ще и до Чибаовци да ви теглат там по некоа манафска туранага, вместо а смръдите тука.
Коса расте, акъл не доада
Публикувай отговор