Зори
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Зори
Пичове това не е ли Зорито https://www.alo.bg/profesionalni-masaji ... e-11219560 от Relax ChillOut. Тя предлагаше доста добра услуга. Някой с пресна информация как стоят нещата.
-
razputin
- Благодарил: 367 пъти
- Благодарен: 602 пъти
- Обратна връзка:
Re: Зори
То само кат и видиш подпухналата грозна физеономеа на таа и чорлвата тимберица ти става ясно, че сабалем закусва поне с три големи рикии и кърка повече от баща си.
Ма то кой са е заиграл с циганьоре не е прокопсал.
Ма то кой са е заиграл с циганьоре не е прокопсал.
Койнаре rulez 
- Twin Method
- Благодарил: 3 пъти
- Благодарен: 21 пъти
Не изглежда никак добре на тези снимки.
Преди ставаше и секса беше ок с нея.
Сега като я гледам... малиии ,зле са нещата.
Преди ставаше и секса беше ок с нея.
Сега като я гледам... малиии ,зле са нещата.
- Twin Method
- Благодарил: 3 пъти
- Благодарен: 21 пъти
Аз не мога да разбера как може една жена да е толкова проста ,че да се забърква с мангали ,но ... това ,че аз не мога да си го обясня не значи ,че не се случва 
-
razputin
- Благодарил: 367 пъти
- Благодарен: 602 пъти
- Обратна връзка:
То тва е доказателство, дето една жена моа да е безкрайно проста, тия са полово предразположени към необятна и научно необяснима простотия по рождение, кво да ги праиш, иначе прични моа да има бол, ма те са само за цвет.
Не съм имал чес да я гнясам доде е била уред, а сиги нема да ида и пара да ми дават, ма явно съвсем са го провалиле циганьорете момето, кат гледам на кво мяза, направо язък.
Не съм имал чес да я гнясам доде е била уред, а сиги нема да ида и пара да ми дават, ма явно съвсем са го провалиле циганьорете момето, кат гледам на кво мяза, направо язък.
Койнаре rulez 
Щом се хванала с мангал пропускам . Наистина беше добро попадение чукаше се с кеф че и масажа си беше на ниво.