Препоръка за момиче от София за Свирка!

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
tch
Благодарил: 6 пъти
Благодарен: 6 пъти

Re: Препоръка за момиче от София за Свирка!

Мнение от tch »

Nik# написа: Пет Авг 07, 2026 5:25 pm https://www.alo.bg/masaj-pridrujen-sas- ... ya-4010636
Бил съм отдавна с тази за свирка в кола. Преди ставаше горе долу. Абе за цената беше добре, нооо.... Онзи ден като се видяхме, тя занемарена, двойна, без никакво желание, много амортизирана и състарена. Вече не си заслужава
За първи път чувам, че правела свирки в кола. Интересно....мислех, че приема само в салона.
Vasi86

Мнение от Vasi86 »

tch написа: Съб Авг 08, 2026 2:22 pm
Nik# написа: Пет Авг 07, 2026 5:25 pm https://www.alo.bg/masaj-pridrujen-sas- ... ya-4010636
Бил съм отдавна с тази за свирка в кола. Преди ставаше горе долу. Абе за цената беше добре, нооо.... Онзи ден като се видяхме, тя занемарена, двойна, без никакво желание, много амортизирана и състарена. Вече не си заслужава
За първи път чувам, че правела свирки в кола. Интересно....мислех, че приема само в салона.
Не на всеки, на един мой авер се нави, а с мен твърдо не. НЕ знам какви са и причините, ама тя си знае. Иначе преди ставаше, сега не знам.
PublicEnemy
Благодарил: 15 пъти
Благодарен: 18 пъти

Мнение от PublicEnemy »

Вчера имах работа нататък и минах по бул.Сливница пеша, спрях на някакво магазинче да си купя вода, а пред мен някаква руса кака, която си държеше дънковата пола да не и падне си купи сладоледче. Докато си го отвори и тръгне, аз вече си бях платил водата и тръгнах и аз. Като нормален курвар позагледах я, а тя една невзрачна, едра, но за сметка на това безформена, тяло тип круша горе-долу. 30 метра по - напред тя влезе в някакъв двор, като преди това махна на някакъв черен и дърт (на арабин мязаше), който седеше пред магазин със зелени надписи мисля за акумулатори. Та веднага се сетих, че из форумите за Наталия пишеше, че е около магазин за акумулатори и нямаше как да не се зачудя, дали не видях точно нея да влиза в дворчето, понеже не съм я посещавал, а и като гледам по-добре. Та някой да каже, ако от това описание се сеща, дали съм видял нея или просто съвпадение на локация и друга кака, понеже общото със снимките, като изключим косата, клонеше към 0.
Публикувай отговор