Арлина

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
PeterGriffin
Благодарил: 1 път
Благодарен: 3 пъти

Арлина

Мнение от PeterGriffin »

Пичове,

Някой помни ли я тази мацка? Регистрирах се, само и само да намеря някакво инфо за нея - не съм я виждал по обявите от поне година… :(
gg18
Благодарил: 42 пъти
Благодарен: 15 пъти

Re: Арлина

Мнение от gg18 »

И аз я търсих из форумите преди време, но я няма.
damian12
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 19 пъти

Мнение от damian12 »

Не работи и е станала 90кг. Травеститката с която работеше, почина от свръхдоза преди време.
PeterGriffin
Благодарен: 3 пъти

Мнение от PeterGriffin »

Жалко. Верно, че се друсаше, ама пък се раздаваше…
MasajHepines123
Благодарен: 24 пъти

Мнение от MasajHepines123 »

damian12 написа: Съб Мар 28, 2026 7:49 pm Не работи и е станала 90кг. Травеститката с която работеше, почина от свръхдоза преди време.
а някъде следиш ли я или откъде знаеш за нея? тия 90кг не ми пречат борил съм по-тежкотоварни
arlina9e
Благодарен: 1 път

Мнение от arlina9e »

От 90те свалих 20 + циците са ми чашка F вече което е още 10, трезвена съм от две години, не се занимавам с каквато и да било секс работа, а тебе дето лафиш колко точно тежа и наричаш Сиси “травестит” и обясняваш от какво е умряла те помня, помня колко ти е малък и помня като ми писа 2024 в инстаграм да питаш още ли работя и те отрязах как ме умолява и ми обяснява че не ти пука колко тежа. Киселко ли е гроздето?
Barista
Благодарил: 325 пъти
Благодарен: 77 пъти

Мнение от Barista »

arlina9e написа: Чет Авг 27, 2026 10:19 pm От 90те свалих 20 + циците са ми чашка F вече което е още 10, трезвена съм от две години, не се занимавам с каквато и да било секс работа, а тебе дето лафиш колко точно тежа и наричаш Сиси “травестит” и обясняваш от какво е умряла те помня, помня колко ти е малък и помня като ми писа 2024 в инстаграм да питаш още ли работя и те отрязах как ме умолява и ми обяснява че не ти пука колко тежа. Киселко ли е гроздето?
Ехеее 10 кг цицки е яката работа!!!
С голям кеф бих ги месил 😍
То месенето нали не се брои за секс работа?
arlina9e
Благодарен: 1 път

Мнение от arlina9e »

Barista написа: Пет Авг 28, 2026 1:55 pm
arlina9e написа: Чет Авг 27, 2026 10:19 pm От 90те свалих 20 + циците са ми чашка F вече което е още 10, трезвена съм от две години, не се занимавам с каквато и да било секс работа, а тебе дето лафиш колко точно тежа и наричаш Сиси “травестит” и обясняваш от какво е умряла те помня, помня колко ти е малък и помня като ми писа 2024 в инстаграм да питаш още ли работя и те отрязах как ме умолява и ми обяснява че не ти пука колко тежа. Киселко ли е гроздето?
виждам, че клиентелата е с непроменен коефициент на интелигентност
брои се, миличък, иди подкрепи някоя колежка, тая кака вече е скучна, нормална и моногамна
Barista
Благодарил: 325 пъти
Благодарен: 77 пъти

Мнение от Barista »

arlina9e написа: Пет Авг 28, 2026 5:07 pm
Barista написа: Пет Авг 28, 2026 1:55 pm
виждам, че клиентелата е с непроменен коефициент на интелигентност
брои се, миличък, иди подкрепи някоя колежка, тая кака вече е скучна, нормална и моногамна
За съжаление с моя IQ съм установил, че най-много ме привличат скучни, нормални и моногамни "каки". А ако са и с готини цицки съвсем губя връзка с базата.
Бъди здрава! Света има нужда и от такива като теб!
Публикувай отговор