Лингам масаж

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
thereal
Благодарен: 1 път

Лингам масаж

Мнение от thereal »

Търся препоръка за професионален Лингам масаж
Ronaldd
Благодарил: 134 пъти
Благодарен: 42 пъти

Re: Лингам масаж

Мнение от Ronaldd »

Професионален?
thereal

Мнение от thereal »

Да, някой, който знае какво прави, не само мастурбира пред мен.
Аватар
Хълк
Благодарил: 61 пъти
Благодарен: 142 пъти

Мнение от Хълк »

И аз търся някоя наследница на Зори , ама е ....
Анорексичното правеше не лош лингам но от тая година е спряла кулминацията при него и те оставя започнат и недовършен . Беше започнала дори да прави приличен релаксиращ масаж но и него е спряла и сега само галене и попипване с върховете на пръстите па като започне с лингама си казваш "ето затова все пак идвам" и тя ти обявява , че вече не предлага кулминация , пишела го в обявата . Друг е въпроса какви измислени цени е обявила на база силно пипнатите и през AI снимки , лов на балъци който изцяло я устройва явно . Аз лично приключих с посещенията при нея и не съветвам някой да я посещава , по-добре да и прати едни 150 евра по револют ако има мерак и да не си губи времето .
Гунди
Благодарен: 3 пъти

Мнение от Гунди »

Хълк написа: Пон Авг 31, 2026 10:56 am И аз търся някоя наследница на Зори , ама е ....
Анорексичното правеше не лош лингам но от тая година е спряла кулминацията при него и те оставя започнат и недовършен . Беше започнала дори да прави приличен релаксиращ масаж но и него е спряла и сега само галене и попипване с върховете на пръстите па като започне с лингама си казваш "ето затова все пак идвам" и тя ти обявява , че вече не предлага кулминация , пишела го в обявата . Друг е въпроса какви измислени цени е обявила на база силно пипнатите и през AI снимки , лов на балъци който изцяло я устройва явно . Аз лично приключих с посещенията при нея и не съветвам някой да я посещава , по-добре да и прати едни 150 евра по револют ако има мерак и да не си губи времето .
Коя Зори имаш впредвид, дай линк или номер?
Аватар
Хълк
Благодарил: 61 пъти
Благодарен: 142 пъти

Мнение от Хълк »

Няма линк или номер , Зори не работи вече няколко години .
maymunyaka
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 5 пъти

Мнение от maymunyaka »

Момци, и аз съм в търсене на добър лингам, ама нали знаете — и мацката трябва да изглежда добре. Угодия няма. 😄

Досега в Ало съм случил на едно попадение, и една съвсем случайно вече не помня от къде, ама човек в един момент се застоява и му омръзва едно и също. А обяви за масажи и яки мацки — бол по сайтове и социалните мрежи.

Та си мисля дали някой няма да извади от джоба някоя йога мацка — все си мисля, че са по-освободени — тип Дарина от Лозенец, ама визуално една идея по-добре. 😂

Търся масаж, който по принцип не предполага да има еротика, ама някак си накрая да те остави доста по-освободен… Та ако някой е попадал на такова съкровище, да споделя. 😄
thereal

Мнение от thereal »

Не е възможно всички момичета да са третокласни.
Публикувай отговор