Бабка на военна рампа
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
__Dzatara__
- Благодарен: 2 пъти
Бабка на военна рампа
Знае ли някой бабка под моста към военна рампа скоро била ли е ? Или някъде другаде някоя през деня дали стои , стара млада все тая . Там да изпразни макарите
-
sfpolice
- Благодарил: 48 пъти
- Благодарен: 79 пъти
-
__Dzatara__
Re: Бабка на военна рампа
Слаба възрастна незнам на колко е... Аз ходя само като съм със силен махмурлук да ми прави свирка без презерватив. Няма зъби и е много приятно всичко си източвам в устата. Иска 10 евро ,аз и давам 20 . Но трезвен малко ме е страх да отида стаичка е
Само през седмицата ли е там
Къде точно стои на военна рампа
От колко до колко е там
Къде точно стои на военна рампа
От колко до колко е там
-
__Dzatara__
Знам само че е до към 12.30 и си тръгва аз предимно само през седмицата съм ходил
-
ivanavi
- Благодарил: 128 пъти
- Благодарен: 56 пъти
Ебаааа го , и таа дръта кака май ше я напрайте ВИП ТОП ЕСКОРТ и ше отвлече неколко страници
с питане/коментиране (а е писано тук за нея, само трябва да се поровичкате и ще намерите инфото).
Застава при заведението ЧЕРЕПИТЕ (у гуглето го напишете и ше ви излезне къде е баш), там има спирка - мотае се около нея.
с питане/коментиране (а е писано тук за нея, само трябва да се поровичкате и ще намерите инфото).
Застава при заведението ЧЕРЕПИТЕ (у гуглето го напишете и ше ви излезне къде е баш), там има спирка - мотае се около нея.
Благодаря ти__Dzatara__ написа: ↑Пон Окт 05, 2026 6:45 pm Знам само че е до към 12.30 и си тръгва аз предимно само през седмицата съм ходил
Ще я посетя тези дни до към 12.30 щом си тръгва тогава
Горе долу от колко е на спирката
Скоро бил ли си при нея
И къде ходите да ти прави френска