Привет
https://m.adamieva.info/obiava-4663543/ ... -oblizhesh
За тази мацка някой може ли даде мнение ако е пробвал
Снимките изглеждат добре цените също.
Как се справя ако някой може да сподели?
Ела да ме оближеш💦❤️ - 0878336948
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 9 пъти
Re: Ела да ме оближеш💦❤️ - 0878336948
Нее не не не не.... Просто... Не..
Пълна трагедия. Не се хаби.
Пълна трагедия. Не се хаби.
Не ходете,снимката е пипната,пълен боклук миризлив ,бягайте с 200км
Толкова и дава в гъза "не ,не целия ,по-леко" ама не така и само некви такива .Иначе отдолу такова нещо не бях срещал.Като бях при нея явно преди това доста хора бяха минали и в момента в който легна и си отвори краката и путката и се разтвори и зейна като вход на пещера- направо си беше гапинг още преди да сме почнали.Като започнахме не можах да го вкарам целия все едно ударих стена .Бях чувал само ,че някой жени са по-плитки ама чак толкова не очаквах че може.
Иначе всичко друго си беше греда .Свирката ужасна и вяла,в секса беше като с дърво - легна и почна да се оплаква ,че я боляло като я напъна .Накрая и казах да се обърне и да даде гъза .И там я боляло и не дава да я чукаш спокойно ,а само си държеше ръката на гъза и ме буташе да не и го вкарвам до край
Иначе всичко друго си беше греда .Свирката ужасна и вяла,в секса беше като с дърво - легна и почна да се оплаква ,че я боляло като я напъна .Накрая и казах да се обърне и да даде гъза .И там я боляло и не дава да я чукаш спокойно ,а само си държеше ръката на гъза и ме буташе да не и го вкарвам до край
-
- Благодарил: 6 пъти
- Благодарен: 23 пъти
Преди сигурно повече от година отидох за анален. Теренът средна работа. Хигиената, нямаше май миризми. Стори ми се неадекватна, като дрогирана. Свирка посредствена. Като я обърнах за анален ме намазва с някакъв странен лубрикант от който започна да ми пада хуя. Даже не можах хубаво да и го набутам в гъза. След много кратко ебане отзад започна да ми става неприятно и да ми спада. Подадох и го за свирка да го свърши. Напълних и устата със сперма и си тръгнах. По скоро не става.