Лиана кв.лозенец 0876070053
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Лиана кв.лозенец 0876070053
Лелката е готин милф
Масажа е отличен както и ръчното
Докато те обслужва долу ми показа и циците но по телефона ако питаш за екстри те отпраща най добре на място студиото е в Лозенец партерен етаж.
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 6 пъти
-
- Благодарен: 60 пъти
Това е то.Сам пита,и сам си отговаря.JO9 с нов акаунт и ОТНОВО лъжи...А сега,като си получил екстри,ми кажи циците и големи ли са,зърната и как са,светъл ареал,тъмен ареал,вирнати ли са или увиснали?
Остави малолетния шизофреник на мира бре .ple6iv4i4ka написа: ↑Чет Окт 20, 2022 12:00 pmТова е то.Сам пита,и сам си отговаря.JO9 с нов акаунт и ОТНОВО лъжи...А сега,като си получил екстри,ми кажи циците и големи ли са,зърната и как са,светъл ареал,тъмен ареал,вирнати ли са или увиснали?
Така се възбужда , като пише глупости по форумите , му става пишлето и като омаже ръцете с сперма ,след това си ги облизва
Тъ те така прави ))Ss1488 написа: ↑Чет Окт 20, 2022 12:22 pmОстави малолетния шизофреник на мира бре .ple6iv4i4ka написа: ↑Чет Окт 20, 2022 12:00 pmТова е то.Сам пита,и сам си отговаря.JO9 с нов акаунт и ОТНОВО лъжи...А сега,като си получил екстри,ми кажи циците и големи ли са,зърната и как са,светъл ареал,тъмен ареал,вирнати ли са или увиснали?
Така се възбужда , като пише глупости по форумите , му става пишлето и като омаже ръцете с сперма ,след това си ги облизва
-
Така,като му гледам гладкия мозък,даже косми по пишУето нЕма още,ти за сперма говориш...Това учениче просто го е СТРАХ и на масаж да иде,явно се бои от ЖЕНИ въобще!Това е ЯСНО!Но НЕ МОЖЕ да осира форумите и да заблуждава,и да компрометира хората!В случая се е обадил,И.Г.-не казвам името,за да няма после спекулации от подобни охлюви, му е дала ориентировка,НЕ Е ХОДИл изобщо,ама говедото си драска...Ss1488 написа: ↑Чет Окт 20, 2022 12:22 pmОстави малолетния шизофреник на мира бре .ple6iv4i4ka написа: ↑Чет Окт 20, 2022 12:00 pmТова е то.Сам пита,и сам си отговаря.JO9 с нов акаунт и ОТНОВО лъжи...А сега,като си получил екстри,ми кажи циците и големи ли са,зърната и как са,светъл ареал,тъмен ареал,вирнати ли са или увиснали?
Ходил е , ходил краварple6iv4i4ka написа: ↑Чет Окт 20, 2022 9:01 pmТака,като му гледам гладкия мозък,даже косми по пишУето нЕма още,ти за сперма говориш...Това учениче просто го е СТРАХ и на масаж да иде,явно се бои от ЖЕНИ въобще!Това е ЯСНО!Но НЕ МОЖЕ да осира форумите и да заблуждава,и да компрометира хората!В случая се е обадил,И.Г.-не казвам името,за да няма после спекулации от подобни охлюви, му е дала ориентировка,НЕ Е ХОДИл изобщо,ама говедото си драска...Ss1488 написа: ↑Чет Окт 20, 2022 12:22 pmОстави малолетния шизофреник на мира бре .ple6iv4i4ka написа: ↑Чет Окт 20, 2022 12:00 pm
Това е то.Сам пита,и сам си отговаря.JO9 с нов акаунт и ОТНОВО лъжи...А сега,като си получил екстри,ми кажи циците и големи ли са,зърната и как са,светъл ареал,тъмен ареал,вирнати ли са или увиснали?
-
Ми като си ходил,краво,отговори,каквото питам?jo9 написа: ↑Чет Окт 20, 2022 9:59 pmХодил е , ходил краварple6iv4i4ka написа: ↑Чет Окт 20, 2022 9:01 pmТака,като му гледам гладкия мозък,даже косми по пишУето нЕма още,ти за сперма говориш...Това учениче просто го е СТРАХ и на масаж да иде,явно се бои от ЖЕНИ въобще!Това е ЯСНО!Но НЕ МОЖЕ да осира форумите и да заблуждава,и да компрометира хората!В случая се е обадил,И.Г.-не казвам името,за да няма после спекулации от подобни охлюви, му е дала ориентировка,НЕ Е ХОДИл изобщо,ама говедото си драска...
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Предполагам си прав за тоя образ jo9 Рядко пиша в темите за масажи,но това момченце направи грешката да драска за един Милф,които преди бе компаньонка,а сега уж масажистка. И като го питах за една характерна физическа подробност по тялото и, не можа да ми отговори. А,ако е бил реално щеше да я знае. Не ми е целта да споря с тинейжърчета (ако е такъв) или какъвто ще да е, ама нека хората знаят че тоя образ jo9.... не трябва да му се доверяват на всичко което видят че е написал някъде.ple6iv4i4ka написа: ↑Пет Окт 21, 2022 10:33 amМи като си ходил,краво,отговори,каквото питам?jo9 написа: ↑Чет Окт 20, 2022 9:59 pmХодил е , ходил краварple6iv4i4ka написа: ↑Чет Окт 20, 2022 9:01 pm
Така,като му гледам гладкия мозък,даже косми по пишУето нЕма още,ти за сперма говориш...Това учениче просто го е СТРАХ и на масаж да иде,явно се бои от ЖЕНИ въобще!Това е ЯСНО!Но НЕ МОЖЕ да осира форумите и да заблуждава,и да компрометира хората!В случая се е обадил,И.Г.-не казвам името,за да няма после спекулации от подобни охлюви, му е дала ориентировка,НЕ Е ХОДИл изобщо,ама говедото си драска...
Много злобари тукаNikolaj написа: ↑Пон Дек 26, 2022 6:47 pmПредполагам си прав за тоя образ jo9 Рядко пиша в темите за масажи,но това момченце направи грешката да драска за един Милф,които преди бе компаньонка,а сега уж масажистка. И като го питах за една характерна физическа подробност по тялото и, не можа да ми отговори. А,ако е бил реално щеше да я знае. Не ми е целта да споря с тинейжърчета (ако е такъв) или какъвто ще да е, ама нека хората знаят че тоя образ jo9.... не трябва да му се доверяват на всичко което видят че е написал някъде.
Завиждат като не им пуснат и почват да плюятт
-
Това ли само успя да ти роди малкото мозъче бе тъпак.? Не знам кой не е бил и на кого са му отказали.Като си бил що не се сети че 1-та и гърда е като 50ст. в сравнение с другата и то видимо. Лаладжия и фантазьор си ти и ще го пиша винаги да те знаят хората.jo9 написа: ↑Нед Яну 15, 2023 1:02 amМного злобари тукаNikolaj написа: ↑Пон Дек 26, 2022 6:47 pmПредполагам си прав за тоя образ jo9 Рядко пиша в темите за масажи,но това момченце направи грешката да драска за един Милф,които преди бе компаньонка,а сега уж масажистка. И като го питах за една характерна физическа подробност по тялото и, не можа да ми отговори. А,ако е бил реално щеше да я знае. Не ми е целта да споря с тинейжърчета (ако е такъв) или какъвто ще да е, ама нека хората знаят че тоя образ jo9.... не трябва да му се доверяват на всичко което видят че е написал някъде.
-
Колеги,ТОВА не се отнася за т.нар "Лияна". Ники се е ядосал и го е написал тук,но не се отнася за тук.Това е за една друга кака,дето я обсъждат и същия ЖО 9 я нарича баба,и дето ходи и по Бургас.Nikolaj написа: ↑Нед Яну 15, 2023 7:34 pmТова ли само успя да ти роди малкото мозъче бе тъпак.? Не знам кой не е бил и на кого са му отказали.Като си бил що не се сети че 1-та и гърда е като 50ст. в сравнение с другата и то видимо. Лаладжия и фантазьор си ти и ще го пиша винаги да те знаят хората.jo9 написа: ↑Нед Яну 15, 2023 1:02 amМного злобари тукаNikolaj написа: ↑Пон Дек 26, 2022 6:47 pm
Предполагам си прав за тоя образ jo9 Рядко пиша в темите за масажи,но това момченце направи грешката да драска за един Милф,които преди бе компаньонка,а сега уж масажистка. И като го питах за една характерна физическа подробност по тялото и, не можа да ми отговори. А,ако е бил реално щеше да я знае. Не ми е целта да споря с тинейжърчета (ако е такъв) или какъвто ще да е, ама нека хората знаят че тоя образ jo9.... не трябва да му се доверяват на всичко което видят че е написал някъде.
А че тоя Жо,с още два ника е тотален ....лъжец.В началото пишеше ВЕРНО,в последните 10-12 месеца само дезинформация и подвеждане...
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 30 пъти
За съжаление тоя верно заблуждава и то за пореден път, за поредната масажистка дето не предлага никаква еротика, ама при него имало и екстри.ple6iv4i4ka написа: ↑Чет Окт 20, 2022 9:01 pmТака,като му гледам гладкия мозък,даже косми по пишУето нЕма още,ти за сперма говориш...Това учениче просто го е СТРАХ и на масаж да иде,явно се бои от ЖЕНИ въобще!Това е ЯСНО!Но НЕ МОЖЕ да осира форумите и да заблуждава,и да компрометира хората!В случая се е обадил,И.Г.-не казвам името,за да няма после спекулации от подобни охлюви, му е дала ориентировка,НЕ Е ХОДИл изобщо,ама говедото си драска...Ss1488 написа: ↑Чет Окт 20, 2022 12:22 pmОстави малолетния шизофреник на мира бре .ple6iv4i4ka написа: ↑Чет Окт 20, 2022 12:00 pm
Та така - жената много любезна, каза че не предлага еротика по никакъв начин, независимо от пари и т.н
-
Въобще не се учудвам че пак същия образ jo9 е заблудил някого. За това ги пишем тези коментари за да го научат и други хора и да не му вярват на драсканиците.Чекиджията написа: ↑Съб Яну 21, 2023 5:33 pmЗа съжаление тоя верно заблуждава и то за пореден път, за поредната масажистка дето не предлага никаква еротика, ама при него имало и екстри.ple6iv4i4ka написа: ↑Чет Окт 20, 2022 9:01 pmТака,като му гледам гладкия мозък,даже косми по пишУето нЕма още,ти за сперма говориш...Това учениче просто го е СТРАХ и на масаж да иде,явно се бои от ЖЕНИ въобще!Това е ЯСНО!Но НЕ МОЖЕ да осира форумите и да заблуждава,и да компрометира хората!В случая се е обадил,И.Г.-не казвам името,за да няма после спекулации от подобни охлюви, му е дала ориентировка,НЕ Е ХОДИл изобщо,ама говедото си драска...
Та така - жената много любезна, каза че не предлага еротика по никакъв начин, независимо от пари и т.н
Nikolaj написа: ↑Съб Яну 21, 2023 7:19 pmВъобще не се учудвам че пак същия образ jo9 е заблудил някого. За това ги пишем тези коментари за да го научат и други хора и да не му вярват на драсканиците.Чекиджията написа: ↑Съб Яну 21, 2023 5:33 pmЗа съжаление тоя верно заблуждава и то за пореден път, за поредната масажистка дето не предлага никаква еротика, ама при него имало и екстри.ple6iv4i4ka написа: ↑Чет Окт 20, 2022 9:01 pm
Така,като му гледам гладкия мозък,даже косми по пишУето нЕма още,ти за сперма говориш...Това учениче просто го е СТРАХ и на масаж да иде,явно се бои от ЖЕНИ въобще!Това е ЯСНО!Но НЕ МОЖЕ да осира форумите и да заблуждава,и да компрометира хората!В случая се е обадил,И.Г.-не казвам името,за да няма после спекулации от подобни охлюви, му е дала ориентировка,НЕ Е ХОДИл изобщо,ама говедото си драска...
И аз не се учудвам
Точно така пишете коментари да го научат
Че в гъза ви само jo9 боцка.
-
Jo9, не знам колко профилчета ползваш но със сигурност на този ще ти отговарят само "новобранци в форума" дето все още не са разбрали какъв палячо си.