https://m.adamieva.info/obiava-4623111/ ... li-pishete
Пичове тази беше доста коментирана още е дата , скоро някой бил ли е скоро ?
До някоя метростанция май беше близо
Издържа ли на яко чукане ?
Дава ли свършване по лице/уста/гълтане
Колко взима
Секси окосмена ретро - ГИЛФ 0899938437
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Секси окосмена ретро - ГИЛФ
За мен е греда. Ходил съм отдавна. И преди да ида бях чел, че е греда, но харесвам рунтавко и рекох да пробвам с оглед потенциално малката щета. Едно време приличаше на човек - добре сложена, с едра цица. Сега не знам как е. Отношение служебно, леко намирисваше. Друго не помня. Ако използваш търсачката, може и още мнения да ти излязат.
Re: Секси окосмена ретро - ГИЛФ
Tralala написа: ↑Пон Мар 06, 2023 2:57 pm За мен е греда. Ходил съм отдавна. И преди да ида бях чел, че е греда, но харесвам рунтавко и рекох да пробвам с оглед потенциално малката щета. Едно време приличаше на човек - добре сложена, с едра цица. Сега не знам как е. Отношение служебно, леко намирисваше. Друго не помня. Ако използваш търсачката, може и още мнения да ти излязат.
Не излизат конкретни мнения скорошни ..
Свършване в уста /лице и гълтане прави ли ?
-
- Благодарил: 8 пъти
- Благодарен: 9 пъти
Re: Секси окосмена ретро - ГИЛФ 0899938437
Терена е при Трета градска болница.Когато я посетих, легна на дивана и все едно заспа.Наистина е с рунтава катерица-нещо което харесвам,но нито свирката беше свирка,нито секса беше нещо особено.Леля Вили в Надежда може да е пълничка,но поне се раздава с духането,дава да се влиза в задната кофа и не мрънка.Докато тази е тотал щета.