Дърта
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Re: Дърта
Сигурен съм че си ходил при нея след като го написа това пич. Точно за тая един образ тук с Ник jo9 бе надраскал някаква глупост и като го попитах какво не и е "симетрично" при нея не можа да ми отговори а почна да обижда в опит да избяга от въпроса. Толкова за "разбирачи" като него. А въпросната лелка си е бивша курва,имаше обяви преди като компаньонка но с годините се преквалифицира. Правил съм 3-ка с нея и една по-млада от нея мацка. Бяха дошли на морето двете. Тая дъртата не е нищо кой знае какво и само иска повече пари за екстри.Но младата бе страшно развратна жалко че излезе от бизнеса. Като масажистка тая не я знам какво може,по-скоро преживява с чекии.
-
- Благодарил: 40 пъти
- Благодарен: 17 пъти
Добър ден!
Мисля, че от доста време лелката работи, но регулярно...
Какво имам предвид? Пуска отвреме-навреме обявата, и само след ден-два вече изчезва напълно, когато й позвъниш автоматичният гласовият секретар казва, че „избраният номер е зает, моля опитайте по-късно“. След време пак се появява…И те така! По едно време вършееше основно по морето, в разгара на туристическия сезон, беше забравила за столицата напълно…
Иначе, в отговор на въпроса ти, колега, това, което мога да споделя е моят опит с въпросната, от преди няколко години:
Приемаше в един приземен етаж /партер/, в непосредствена близост до Централна железопътна гара, до градинката на „Майчин дом“. Терена – нещо като масажно студио. „Нещо“, защото имаше една масажна маса… и горе-долу с това се изчерпваше мебелировката в помещението, вътре една тъмница, едно такова потискащо и неугледно. Може би аз съм улучил момент, в който тогава е приемала в такава обстановка. Просто помня, че ми направи впечатление високата, стройна фигура /тогава/, а и ми се "блъскаше" нещо дърто. Не съм повтарял повече, защото и секса не беше нищо особено – вяла френска филхармония, не особено въодушевление, когато нахлуеш в нея /не съм очаквал да чуя бурни аплодисменти, празнични залпове и божественото изпълнение на "Аве Мария", лично наблюдавана от Франц Шуберт/. Все пак чак такава апатия и демонстративното стоическо търпение да си "свършиш работа" и да си тръгнеш, някак си ме отказаха да повторя. Наистина, нищо впечатляващо, рутинен, скучен и бездушен секс. Ако не ме лъже паметта, за час време в нейната компания, ми взе 80 лв.,с право на две освобождавания.
Мисля, че с това се изчерпват спомените ми от преди, поне 4-5 години.
Поздрави, сладурковци!
-
Взе ми 80 за тройка с нея и приятелката и. Ако беше само за нея не бих и ги дал,но току-що бяха пристигнали в града и имаха нужда от пари тогава. Миналото лято пак я видях,тук беше сама. Фигурата и беше като на гръцка амфора. Та си представи сам колко стройна е била
В процеса и при теб ли е била като при колегата по гореNikolaj написа: ↑Сря Мар 22, 2023 7:24 amВзе ми 80 за тройка с нея и приятелката и. Ако беше само за нея не бих и ги дал,но току-що бяха пристигнали в града и имаха нужда от пари тогава. Миналото лято пак я видях,тук беше сама. Фигурата и беше като на гръцка амфора. Та си представи сам колко стройна е била
-
Честно да ти кажа съмнявам се дали въобще е бил при същата В тая тъмнина където се е бил наврял кой знае с коя е бил. А и те старите хора нали ги знаеш все такива "промоционални баби" си търсят да не се набутат много с паричките че са им кът. Бях го захапал идиота преди няколко дни че разпитва като старо куче за дебелани,и всякакви такива кучета и сега гледам пак използва възможноста да се заяде щото още го боли сигурно от срама и дупката в която го наврях. А иначе тая за която питаш ако ще ходиш само заради нея по-добре пропусни.Аз говорих по тел. с младата мацка щото 1 приятел с когото си помагаме с инфо ми я похвали и ме светна че ще идва по морето.Хем на почивка и моренце хем и работа.Каза ми в кой х-л ще са и ми каза че ще е с приятелка. Аз зарадван отивам вечерта с нагласата че ще се размажа с 2 млади мацки и с изненада установих че приятелката и е въпросната за която питаш. Опитах,но не стана да я разкарам,за пръв път съм бил с тях ...не ме познавали...дрън-дрън..! Искаха да изкарат повече пари,за това беше всичко, но аз пък им чупих от цената почти на половина щото искаха 140,първоначално.Дъртата само ми духа,и се качи отгоре за 10-на мин. но я разкарах. Младото обаче ми стопи лагерите. Рядко попадам на такива мацки, красиво лице,нежна кожа, средни по размер гърди,нямаше никакви задръжки в секса.Дъртата в началото докато ми го плюнчеше-щото това и е свирката на нея, младата ми сложи презерватив на 2 от пръстите ми надупи ми се и и правих анален фистинг,като от време на време ме поглеждаше и ме фиксираше с очи. Много фантазия има в главата си това момиче.Две години потдържахме връзка, ходил съм и при нея в София,живееше в Надежда тогава.Беше любителка на декоративни кученца,някаква рядка порода,имаше 2 и ми беше споделила че мислела да ги развъжда и продава.Един ден се наложи да сменям апарата си че стария го изтървах в морето и му се еба майката и половината ми контакти заминаха,включително и нейния номер. Исках и координатите от тая дъртата, но не ми ги даде.Вика ми тя не се занимавала вече с тези неща, да съм си намерил друга. Както и да е, отплеснах се но при тая не ти препоръчвам да ходиш.nqkoi написа: ↑Сря Мар 22, 2023 8:41 amВ процеса и при теб ли е била като при колегата по гореNikolaj написа: ↑Сря Мар 22, 2023 7:24 amВзе ми 80 за тройка с нея и приятелката и. Ако беше само за нея не бих и ги дал,но току-що бяха пристигнали в града и имаха нужда от пари тогава. Миналото лято пак я видях,тук беше сама. Фигурата и беше като на гръцка амфора. Та си представи сам колко стройна е била
-
https://m.adamieva.info/obiava-4736417/ ... tiri-ratse. Така,след като поразчистихме малко СПАМА на anonimnika ако някой се интересува още нещо от Лора и не е бил може да ме пита тук или на личен. Но пак казвам, харесвам МИЛФ,но не и такъв тип виснали и неподдържани жени. Те и годините и са доста и е по-трудно да поддържа някаква приемлива форма. Който уважава себе си като личност,не би тръгнал натам,според мен разбира се.!
Бил съм с младата, с лелката и двете накуп Младата както я наричате( не е първа младост, но както и да е) Както казаха няколко колеги за анала... Наистина го обича повече от хляба. Мое мнение разбира ги нещата, ставаше и за лафче, освен секса На мен ми е разказва как е бачкала тази професия със сестрата и в Гърция, даже помня че казваше за сестра и че още бачка там. Но както казаха и другите, покрай тези кучета спря да се занимава с този занаят. Или поне не съм я засичал от доста време. Относно дърата(годините си и личат), но пък е изпълнителна... Каквото искаш според мен ще ти го изпълни, така предполагам. Без някаква грубост или тъпотия. Действително е имала някаква интервенция на едната гърда, но това на мен не ми е пречело. Даже преди време предлагаше тройка с една дебела от адам и ева, която иска безумни пари... Но когато съм правил тройка с тях не е искала такива пари.
Дано да съм бил полезен
Дано да съм бил полезен
-
Твоя коментар приятел е потвърждение на моя и на това че не си измислям за това което написах по-горе. Само за оня дъртак anonimen му се иска да представи нещата за фантазии щото се заяжда само с хората и спори като магаре пред мост за глупости. Бях написал младата,защото в сравнение с тази Лора наистина е по-млада и мен лично повече ме кефеше и като отношение и като визия а и като секс. И хора....апелирам подхождайте с внимание относно коментарите на тоя Anonimen ..! Не се знае дали реално е бил ,или просто си фантазира като оставя коментари.Да не се прецака някой ако прочете хвалби за някоя за която е писал.Hoah80 написа: ↑Нед Мар 26, 2023 11:08 pm Бил съм с младата, с лелката и двете накуп Младата както я наричате( не е първа младост, но както и да е) Както казаха няколко колеги за анала... Наистина го обича повече от хляба. Мое мнение разбира ги нещата, ставаше и за лафче, освен секса На мен ми е разказва как е бачкала тази професия със сестрата и в Гърция, даже помня че казваше за сестра и че още бачка там. Но както казаха и другите, покрай тези кучета спря да се занимава с този занаят. Или поне не съм я засичал от доста време. Относно дърата(годините си и личат), но пък е изпълнителна... Каквото искаш според мен ще ти го изпълни, така предполагам. Без някаква грубост или тъпотия. Действително е имала някаква интервенция на едната гърда, но това на мен не ми е пречело. Даже преди време предлагаше тройка с една дебела от адам и ева, която иска безумни пари... Но когато съм правил тройка с тях не е искала такива пари.
Дано да съм бил полезен
Да така е, по-млада е Иначе да, пак ще се повторя умее ги нещата. Но аз лично и с дъртата съм си изкарал много добре, но пак ще кажа мое мнениеNikolaj написа: ↑Пон Мар 27, 2023 7:28 amТвоя коментар приятел е потвърждение на моя и на това че не си измислям за това което написах по-горе. Само за оня дъртак anonimen му се иска да представи нещата за фантазии щото се заяжда само с хората и спори като магаре пред мост за глупости. Бях написал младата,защото в сравнение с тази Лора наистина е по-млада и мен лично повече ме кефеше и като отношение и като визия а и като секс. И хора....апелирам подхождайте с внимание относно коментарите на тоя Anonimen ..! Не се знае дали реално е бил ,или просто си фантазира като оставя коментари.Да не се прецака някой ако прочете хвалби за някоя за която е писал.Hoah80 написа: ↑Нед Мар 26, 2023 11:08 pm Бил съм с младата, с лелката и двете накуп Младата както я наричате( не е първа младост, но както и да е) Както казаха няколко колеги за анала... Наистина го обича повече от хляба. Мое мнение разбира ги нещата, ставаше и за лафче, освен секса На мен ми е разказва как е бачкала тази професия със сестрата и в Гърция, даже помня че казваше за сестра и че още бачка там. Но както казаха и другите, покрай тези кучета спря да се занимава с този занаят. Или поне не съм я засичал от доста време. Относно дърата(годините си и личат), но пък е изпълнителна... Каквото искаш според мен ще ти го изпълни, така предполагам. Без някаква грубост или тъпотия. Действително е имала някаква интервенция на едната гърда, но това на мен не ми е пречело. Даже преди време предлагаше тройка с една дебела от адам и ева, която иска безумни пари... Но когато съм правил тройка с тях не е искала такива пари.
Дано да съм бил полезен
Момчета тази по младата как се казва и може ли само с нея да се прави нещо или трябва да са и двете
Преди лора работеше с тази заедно.Hoah80 написа: ↑Нед Мар 26, 2023 11:08 pm Бил съм с младата, с лелката и двете накуп Младата както я наричате( не е първа младост, но както и да е) Както казаха няколко колеги за анала... Наистина го обича повече от хляба. Мое мнение разбира ги нещата, ставаше и за лафче, освен секса На мен ми е разказва как е бачкала тази професия със сестрата и в Гърция, даже помня че казваше за сестра и че още бачка там. Но както казаха и другите, покрай тези кучета спря да се занимава с този занаят. Или поне не съм я засичал от доста време. Относно дърата(годините си и личат), но пък е изпълнителна... Каквото искаш според мен ще ти го изпълни, така предполагам. Без някаква грубост или тъпотия. Действително е имала някаква интервенция на едната гърда, но това на мен не ми е пречело. Даже преди време предлагаше тройка с една дебела от адам и ева, която иска безумни пари... Но когато съм правил тройка с тях не е искала такива пари.
Дано да съм бил полезен
https://www.alo.bg/8296875
Но нещо се разделиха